icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

zuzubabo
4. sep 2010

@magimary kde do Rakúska chodievate na burzu?

najjulinka
autor
4. sep 2010

@magimary ja zimne vetrovky a overaly nemam dvojmo.. lebo su to všelijaké podedené, požičane... A snad niečo nad 80cm máš.. .však maš po svojich dvoch 😉 😀 akože nie všetky su ideál tie čo mam, ale čo narobim, ked je to tak ako pišeš.... Bud nehorazne drahe a viacmenej tiež nie uplne idealne alebo proste také aké su.... Vašek mal Tesco overal a sme prežili... dokonca ten nemožný hviezdičkovaný.... minuloročná kolekcia bola desne škaredá 🤐

dioliana1
4. sep 2010

😒 i ja dumem , do overalov ih nedostanem, malej bude po brachovi ešte velky a jemu zasa malý...zasa si oblietam pol okresu...och...

najjulinka
autor
4. sep 2010

No ja nad overalom začnem dmať asi až tesne pred zimou.. .skor dumam, že Lucka asi bez plienky a či overal.. najlepši by bol ten dvojdielny odzipsovatelny, ale zas tolko prachov ee..... a hlavne kcem odskušať - toto si nerisknem cez net kupiť.....

najjulinka
autor
4. sep 2010

A ete jedna možnosť.. z dvojdielneho overalu mam asi jedny gate... a mam inu vetrovku.. .a skusiť na vetrovku zohnať taký zips ako maju tie gate a prišiť pol zipsu na vetrovku.... 😀 😀 😀 len ani toto sa mi moc nekce.... no proste som zdedila z dvojdielneho overalu len spodný diel... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a tie dvojdielne čo som obzerala su dvojčislia a to ja nelubim, lebo to je to väčšie čislo vždy, to je taký odžub, že dvojčislie.... takže 104 mi pride pre Lucku moc..... a to mame aj 2 overaly klasicke... 98 bude jej asi naj.... teraz ma 92, tak troška rezerva,a le 104 je moc...

najjulinka
autor
5. sep 2010

Dobre ranko..... Lucka je už pár dni ranostaj.... a par dni pýta jesť instantnu kašičku - to už sme davno nejedli.... proste ma chystá na babo.... 🙄 😀 😀 😀 😀 😀

cairka
5. sep 2010

dobré ránko.
vy už zimné veci nakupujete? 😀 😀 😀
juli, prečo nemôže mať lucka normálny overal, ak bude bez plienky? ved vonku sa aj tak nebude dať cikať a ked sa vyciká pred odchodom von a po príchode domov je jedno aký má overal, nie? 😕

cairka
5. sep 2010

a ináč aj ja mám dve bábätká 🙄 veve už pár dní spáva s cumľom 😅 predvčerom aj mlieko z fľaše vyžobrala, ale potom ju brucho bolelo, tak chce dalšie až o týždeň 😝

luxel
5. sep 2010

Ahojte, lenkove my ešte deti doma nemáme, sme v období interakcie. Je to 4 ročné dievčatko- krásne okaté a 10 ročný chlapec. Ešte nás čaká spoločný budúci víkend a ak ten dobre dopadne, od 14. by sme mali byť spolu. Som vzrušená ako malé dieťa 🙂 Máte tu niekto aj väčšie detí?

najjulinka
autor
5. sep 2010

cairka a ak jej bude treba vonku????????? nevyzlečem. .akože väčšinou vydrží normalne , ale čo ak pojdeme na dlhšie von??? toto nemam doriešene....... ale tiež dufam, že sa nehoda nestane.. ono aj do zimy daleko.... tak dovtedy to bude snad ešte lepšie s výdržou.......... len mi pride teraz ešte take neprakticke celý overal k nej.. ale čo bude o 2-3 mesiace uvidime 😀 😀 😀

cairka
5. sep 2010

no u nás sú aj verejné toalety pre prípad núdze 😝 a tam je tiež jedno, čo má oblečené, vyzliecť musíš všetko

marketka1
5. sep 2010

Dobré ránko 🙂
@najjulinka treba trénovať moč. mechúr. Ja mám síce chalanov ale majú už obaja dvojdielny overal. a číslo 104 nie je až tak veľké záleží aj od strihu 😉

natia
5. sep 2010

@luxel a to ich beriete do pestúnstva? sú to súrodenci? a tie 3 deti v pase sú vaše bio?

S tým Vigantolom teraz neviem, čo mám robiť... hádam miniem túto flašku, čo mám doma a o 2 mesiace má 2 roky, tak snáď ... Aj keď Marianke sme to mali dávať a mala 10 rokov, tak neviem podľa čoho, ja som sa o to nikdy nezaujíma...

@akim tak gratulujem k bábätku, resp. k obidvom detičkám a vítam ťa na našom fóre 🙂

zuzubabo
5. sep 2010

Vigantol užíva každé malé dieťa?

zuzubabo
5. sep 2010
najjulinka
autor
5. sep 2010

@cairka ty vyzliekaš stale všetko pri cikani či čo??? prečo by musela vyzliesť všetko??? Nejak mi nedochádza asi...
@marketka1 no mne raz Lucka nečurala od rana do večera a vydržala.. .ale dakedy malokedy sa stane, že sa vonku pýta... vacsinou bez problemov, ale občas proste.....
@ zuzubabo napiš o ake babo ide a z akeho DeD a možno poznam.... možno nie....

cairka
5. sep 2010

@najjulinka , do hola nie, ale v zime, ak má hrubú bundu pod zadok je jednoduchšie ju vyzliecť a tak dať na vecko a teda podľa mňa je jedno, či vyzliekaš overal, alebo bundu a otepľováky 😝 ale je fakt, že v praxi to vyskúšané moc nemám, lebo sme bez vycikania von nešli a takmer vždy vydržala tú hodinu a pol - dve, kým sme zas prišli domov 😉

najjulinka
autor
5. sep 2010

@cairka ja nehovorim o bunde a oteplovakoch, ale o dvojdielnom overale.... 😉 🙂

cairka
5. sep 2010

a není jedno, či je bunda a otepľováky, alebo bunda a otepľováky spojené zipsom? 😕 každopádne by som skôr riešila naučiť dieťa vydržať a je po probléme 😝

najjulinka
autor
5. sep 2010

no oteplovaky ja vnimam skor ako čosi na traky pre takých krpcov.... a dvojdielny overal je, že normalne zateplene gate (bez trakov) a bunda po ten zips (trošičku prekryté).. .proste nie dlha bunda... preto mi to nie je jedno .. lebo traky riešiť tiež nie je bohviečo a tak ako pišeš ani dlhu bundu pod zadok... 😀 😀 😀 😀

najjulinka
autor
5. sep 2010

Som vytiahla asi predvčerom keramický detský riad na hranie, čo mame z IKEA... Dnes sme boli kuknuť v Tescu v hračkarstve a Lucka dookola len svoje, že ona ma doma sklenene a ona je velka.. .akože tie hračky tam pre malých.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 smiešna bola... lebo miesto toho, žeby dačo kcela sa tvarila, že tam nič nemaju, že ona už je velka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cairka
5. sep 2010

no neviem, podľa mňa pre chlapcov to zmysel má, ale pre dievčatá, obzvlášť ak sa bavíme o verejných toaletách, kde nechceš do bundy a otepľovákov vytrieť celé okolie, to je čert ako diabol. Ešte že sme nemali také starosti 😎

najjulinka
autor
5. sep 2010

@cairka vsak uvidime.. ešte skusenosti nemam.. .akože dufam, že jej nebude treba cikať vonka..... teraz z 99% sa vonku nepýta, tak snad to dotiahne na 100% 😀 😀 😀 😀 😀

cairka
5. sep 2010

no to by bolo najlepšie 😉 a na to 1% nemusíš kupovať špeci overal

najjulinka
autor
5. sep 2010

@zuzubabo Vigantol uživa takmer každe male babo... Je to vitamin D... na kosti... su vynimky kedy sa neužíva... 😉 Vitamin D je aj zo slniečka a preto sa po roku už cez leto vynecháva...

bendy25
5. sep 2010

@zuzubabo - IP

bendy25
5. sep 2010

@ luxel - Ahoj, do ktoreho DD chodite na interakcie?

dioliana1
5. sep 2010

cawte...

luxel
5. sep 2010

Nie sú to súrodenci a beriem ich ako profi. Chodíme do DD v Spišskej Belej. Tri deti v pase sú naše biologické 🙂

luxel
5. sep 2010

@dioliana1 ahoj 😉