icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

mmacca
24. sep 2010

Ak je predčasne narodené dieťa, môže to mať nejaké následky?

maznacik007
24. sep 2010

treba si pozriet lekarske spravy.. ono ti poviem ze u tychto deti niekedy tazko urcit ci su naozaj predcasniatka.. alebo mali len nedostatocnu vyzivu pocas vnutromaternicoveho vyvinu... a potom tiez nie vzdy je tam pravidlo ze ich matky chodili na pravidelne prehliadky atd.. a termin nemusel byt realne urceny...

osobne by som sa zaujimala v sprave o UTZ mozgu a pokial tam neni problem tak by to malo byt ok. aspon pre mna

akim
24. sep 2010

@mmacca , ano. ale nemusi...

dioliana1
24. sep 2010

@mmacca v spise by malo byť presne napísané aké vyšetrenia mu robili a poraď sa s pediatrom...

najjulinka
autor
24. sep 2010

@mmacca može.. .ale vooobec nemusí 😉

akim
24. sep 2010

@mmacca , podla mna ti teraz nikto na 100% nepovie, ci dieta bude ok.

akim
24. sep 2010

ale to nevies pri ziadnom... len u predcasniatek je to riziko asi vacsie...

mmacca
24. sep 2010

Našu drahú sme brali tiež maličkú, ale pri nej sme mali podstatne viac informácií.

5katarina7
24. sep 2010

@zuzubabo,tesim sa s vami 🙂

5katarina7
24. sep 2010

@mmaca ja by som nevahala,ale to je len moj nazor,kazdy sa musi rozhodnut podla svojej momentalnej situacie,co mu v danom pripade vyhovuje.

natia
24. sep 2010

@zuzubabo a skôr to nešlo?? zase čakať... ☹ a zistila si niečo o malom?

bendy25
24. sep 2010

@zuzubabo - tak ste sa konecne dockali. Blahozelam. Aj mna by zaujimalo nieco o malom. Tak sa nam pochval 🙂
@5katarina7 - ahoj Kati! Tak mm uz rano bude domka. Ani spat akosi nemozem, tak sa nanho tesim. 😉
@mmacca - ja by som babo asi tiez brala hned, hoci by som bola len mesiac v praci. Ale ako baby pisu, je to kazdeho osobna vec. Ale je pravda, ze ak nahodou odmietnes, co ked budes cakat potom ovela ovela dlhsie na dalsie babo? A potom si budes mozno vycitat, ze si si prave nevzala toto a odmietla si ho.
Inac baby, uz aj ja na tyzden nastupujem do prace. Sice iba na 2 mesiace, ale aj tak. V pondelok ideme s mm podpisat tu zaverecnu spravu a o jedenastej idem na preventivku ... tak sa uz hrozne tesim! A ak by nam nahodou hned po zaradeni do ZŽ ponukli dietatko, tak davam ihned vypoved 😀

najjulinka
autor
24. sep 2010

Dobrú noc...

natia
24. sep 2010

@bendy25 aj môj by mohol niekam ísť, nech by som sa na neho tešila 😀 a kam ideš do práce?
@mmaca a vy už ste to dieťa videli? alebo teda aspoň spis? lebo podľa mňa je rozdiel rozhodovať sa o tom, či NEJAKÉ dieťa teraz príjmeme alebo či TOTO dieťa teraz príjmeme... si myslím...

zuzubabo
24. sep 2010

@natia
interakciu sme dali na piatok najmä kvôli práci nás oboch a tiež tej vzdialenosti 😒 , ale už to hádam nejako vydržíme.
Žiadne nové info o chlapcovi nemám ☹ . Nechám sa prekvapiť 😉 .
Dnes sme boli s mm kúpiť v dráčiku hračku na prvú interakciu 🙂 🙂 🙂 .

natia
24. sep 2010

@zuzubabo jasné, šak ja som zabudla, že to je až v KE... mala si sa povypytovať... ja som sa všetko 😝

zuzubabo
25. sep 2010

@natia
mne to nepripadalo nejako vhodné, aj tak by som na interakciu šla a tam sa dozviem všetko 🙂

zuzubabo
25. sep 2010

teraz sa idem "učlovečiť", poobede ideme na svadbu 🙂

najjulinka
autor
25. sep 2010

aj my ideme na svadbu.... 😉 😀

lulucertik
25. sep 2010

aj môj manželík šiel na svadbu 😀

najjulinka
autor
25. sep 2010

@lulucertik nevideli sme ho??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lulucertik
25. sep 2010

možno že aj hej kostol v trstennom a sála je v geči 😀

najjulinka
autor
25. sep 2010

tak my inde.. kostol v Obišovciach, sala v Budimiri... ale my sme len v kostole, resp. viac pred kostolom boli... a boli sme objednaní na odvoz z kostola na oslavu 😉 😀

najjulinka
autor
25. sep 2010

A nevesta so ženichom sa chceli odfotiť s našimi detmi a s kočíkom našim... A vravim, tak to vyzerá 3 roky po svadbe a fotografovi chudákovi skoro oči vypadli 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝

najjulinka
autor
25. sep 2010

A nukali mi tam poldecak.. som odmietla.. tak že či som šofer.. asi jedina prijatelna výhovorka... a my, že nie, ale že mam na starosti tu 4 deti, tak aby som ich nemala dvojmo.. tak to prijali ako postačujucu výhovorku 😉 😀

saskah7
25. sep 2010

@najjulinka 😀 😀 😀 😝
aj ste to potom vysvetlili abo nechali v tej hrozitanskej predstave? 😀

dioliana1
25. sep 2010

@najjulinka dokázal ten fotograf aj dačo potom fotiť? či len na vás zízal? :D

najjulinka
autor
25. sep 2010

ja som fotografovi nič nevysvetlovala... ale snad nevesta vysvetlila.. neviem... 😅 😀 ale teraz mame taku kombinaciu deti, že to vyzerá real... biki s Lindou su si vekovo tak blizke, že akože dvojky... a 3 deti mame akože po mne hnedovlase, hnedooke, jedno po manželovi blondave modrooke... žiadne echt na prvý pohlad tmave, takže akože vyzerame tak realne dobre plodní... medzi Luckou a skoro dvojčatmi je viac ako rok rozdiel.. a medzi Nikou a skorodvojčatmi tiež... takže si myslim, že pohoda možem vyhlasovať za svoje všetky a nikto sa čudovať nebude... 😉 a hlavne však keby sme brali z domova, tak snad si namiešame... ale 4 baby sa fakt može len a len podariť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dioliana1
25. sep 2010

@najjulinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

najjulinka
autor
25. sep 2010

a ked pride to babo čo planujeme, tak aj niki bude akože z dvojčat... a všetci naokolo si pomyslia, že už sme s detmi skončili, že už mame aj chalana 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉