icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

lenkove
20. dec 2010

http://primar.sme.sk/c/5691051/urazy-deti-cez-s...

len tak, pre ostrazitost 😕 😕

lulucertik
20. dec 2010

@natia ešte nie , ale chrústik už patrí do našich sŕdc chodíme za ním do DeD a chodíme

kanhwa
20. dec 2010

@lulucertik a vy ste nechceli dvojicky - ci sa mylim ??? ale z chrustika sa tesim s vami, samozrejme 🙂

lulucertik
20. dec 2010

@kanhwa áno chceli sme , ale ten hore to zariadil trochu ináč, ale to nevadí , veď o takých 5 až 6 rôčkov môžu byť dvojky 😵

najjulinka
autor
20. dec 2010

Dobru noc . . . . . . .

lulucertik
20. dec 2010

@najjulinka dobrú nocku všetkým

natia
21. dec 2010

@lulucertik jééj, tak gratulujem a prajem veľa trpezlivosti...určite ho chcete mať čím skôr doma...teším sa, že ďalšie dieťatko má rodinu 🙂

kanhwa
21. dec 2010

@lulucertik tak vela stastia 🙂

lenkove
21. dec 2010

jooj, lulu a to stale este chodite a chodite a chodite 😔 😔 😔 a ani na Vianoce ho nepustia k mamke domov? 😔

najjulinka
autor
21. dec 2010

dobru noc.... ... .. .. .. ..

lenkove
22. dec 2010

Dobre rano!!!! !!! !! !! !! !! 😀 😀 😀 😀 😀

najjulinka
autor
22. dec 2010

Lucka sa hrala: Babika sa popišala. Vyzliekla ju a všetko je pocikane treba vyprať. Vravim jej, ked nemaš pračku, tak treba v ruke oprať. Na to Lucka schmatla babikove šatičky do ruky a "Huuuuuuuuuu..." ... .ach jaj .. pretechnizovana doba... zahučala držiac šatičky v ruke a opraté... 😀 😀 😀

magimary
22. dec 2010

@najjulinka juli, to nebude len pretechnizovanou dobou 😉
teba už videla prať v rukách 😅 😉

cairka
22. dec 2010

@najjulinka , juli, 😀 😀 😀 😀 😀

najjulinka
autor
22. dec 2010

@magimary ja predpieram občas v rukach čosi, hned ked sa zagebri, tak namočeim predperiem a do prania až tak šupnem.. napr. rano sa zagebri čosi a ja až na obed idem prať, lebo ideme von, tak hned to namačam a preperiem... ale netušim nakolko si to všimla a uvedomila, že to je pranie v rukach, kedže zas až tak často sa to nestava... 😀 😀 😀 ale tak aj mydlo na pranie vie že mame vedla mydla na umyvanie.... tiež mi docvaklo, že ona to berie, že pračka perie a šmitec.... 😀 😀 😀 su take srandy čo nam su jasne a detom ee vdake inej dobe... na detskej kuchynke maju vodovodný kohutik a nie pakovú bateriu a tiežako sme to poskladali, tak Karol skonštatoval, že oni netušia čo to kormidlo tam je... lucke sme vysvetlili a chápe, lebo ked sa hra, tak tým potočitak ako má... ale ostatne deti neviem či tušia čo to je 😀 😀 😀 😀
znamej deti zas nechapali prečo teta koji a ako to že rodila, však deti piju z flašky a beru sa z velkých domov... 😀 😀 😀 😀 😀 niekedy človek žasne ako to deti vidia inak....
a z mojho videnia si pamatam, že som bola presvedčena, že piška je zelena a nie žlta.... 😀 😀 😀 Doma ako mala som si vydupala modrý nočník a piška sa v nom tvarila ako zelena a v školke a jasliach mali nejakú chemikaliu v zachodoch, takže ta voda v nich bola tiež do zelena..... proste na to, že piška je žltá som prišla vo veku, ked si to už pamatam... 😀 😀 😀 😀 😀

najjulinka
autor
22. dec 2010

Dobruuu noooooc... Zajtra su Vianoce 😉 😀 😵

lulucertik
22. dec 2010

dobrú noc a tešíme sa že sú Vianoce 😵

lenkove
23. dec 2010

Ahojte!
zelam vam krasnu oslavu Narodenia Pana 🙂

nostalgicky spominam na udalosti, ktore som prezivala minuly rok presne o tomto case 🙂 Vdaka nim mam moj zivot dnes uplne iny 😀 Dakujem vsetkym vam z temy, ktore ste ma v tych dlhych dnoch od videnia spisu po interakciu veeelmi podporovali a pomahali mi 🙂 Prekrasne sviatky zelame! (@brulka (😵 😵 😵 😵) @magimary @cairka @janivonbenji @smejka @macocha @yukki @najjulinka @dioliana1 @suezana @mata2 @adrianamickova @mixka @tulenka )

magimary
23. dec 2010

ďakujem a pripájam sa k prianiam milým: 🙂

V nebíčku anjeli kľačia za nás, prosia. 😉
Krásny čas vianočný na Zem ľuďom nosia. 😔 🙂
Nech tichá hudba veselosti vám počas celých Vianoc znie, 🙂 😉 😵
nech ten rok nastávajúci vám všetkým pokoj, zdravie, šťastie a lásku prinesie! 😵 🙂 🙂 😵

Požehnané sviatky plné lásky a milostí prajeme!

najjulinka
autor
23. dec 2010

Tak stromček dozdobný, šalat hotový, kapustnica sa varí.... deti konečne spia 🙄 vyvešať pradlo ešte......... 🙄

najjulinka
autor
23. dec 2010

jááj ešte nejaké darčeky pobaliť musim...

lulucertik
23. dec 2010

Vianoce sú tam kde nikto neplače, Vianoce sú tam
kde voňajú sladké koláče, Vianoce sú s ľuďmi,
ktorých ľúbime,ale aj s tými na ktorých myslíme.

najjulinka
autor
24. dec 2010

Dobru noc. . . . . .

najjulinka
autor
24. dec 2010

Dobre ranko.
Tak zapnem dnes svetielka stromčekové do zastrčky a nesvietia :-/ proste nefunguju... Davaju sa na strom ako prve... dumam čo robiť... asi nechám tak a Karola presvedčím, ked sa zobudi, že na celý hotový strom hodí ešte jedny... Sakra a tieto su prvýkrát použite.. .ešte boli vymenene, lebo predošle mali rozbitú žiarovku, tak mi ich v obchode vymenili... Včera pekne svietili, ja som ich vypla a dnes zapnem a nič. :-/ Samozrejme kupovane ešte za slobodna... Ešte že dvoje som kupila vtedy... Biele doteraz použivane, tento rok Lucka vybrala žlté a jednorazovka... 😖

lenuska74
24. dec 2010

želám Vám všetkým krásne Vianoce 🙂

najjulinka
autor
24. dec 2010

Kuk. Tak mamka vybrala darček perfektne Lucinke... Babatko nie je len podla oblečenia chlapec, ale ozaj tá baábika je chlapec... A čistou nahodou dostala babiku tej istej značky, ale menšiu a tiež dokonalý chlapec.... No to bolo radosti 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Joj pri tých velkáčoch je to už fajn, oni už svoje požiadavky daju vedieť a tak sa potom aj naramne tešia 😵 😵 😵
Malači sa tešili z hračiek tiež, ale viac sa o ne bili , ako sa s nimi vyhrali 😀 😀 😀 Patik je zlatý, ten bol rád, že je rád - tomu vela nebolo treba... 😵

najjulinka
autor
24. dec 2010

*. °. ° * * ★ ★ • ˚ ˚ ★ ★ ˛ ˚ ˛ •
˛ •• ˛˚ ˛ • ° _Π_____. * ˚ ★ ★ ★
˚ ˛ • ˛ • ˚ */______/~ \. ˚ ˚ ˛ ★ ★ ★
˚ ˛ • ˛ • ˚ *| 田田 | 门 | ˚°★ ˛ ˚ ˛ •

najjulinka
autor
24. dec 2010

Ja tu s Nikou klokankujem.... Reve a reve.. zastavene prdiky alebo čo.... netušim......... 😖 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

najjulinka
autor
24. dec 2010

Dobru noc. Idem kým to všetko spi a si to nerozmyslia... 😀 😀 😀 😉 😵 😵 😵 😵 😵 😀