icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

najjulinka
autor
8. júl 2009

No baby... Hmm.. čo vam budem rozprávať... moj amačka chytila myš.. a jak som ju začala s tou myšou naháňať.. tak si svoju obeť schovala do mojej postele pod moj vankuš.. .no des...... 😝

mata2
8. júl 2009

idem drichmat 😔
bubo stale potichu polakava v posteli zo sna,dufam ze sa z toho nevykluje nocny des 😲 .dobru noc

magimary
8. júl 2009

hej, juli, to si už tuším spomínala... a ešte si tuším bolapri tom zavretá v izbe (ty alebo tvoj brat...ten tam tiež nejako figuroval 😅 ), či čo...
možno niečo splietam,. ale niečo také si pamätám... 😅

mata2
8. júl 2009

polakava´=poplakava 😀

najjulinka
autor
8. júl 2009

Práve nám pod oknami prešiel ORIGINáL Trabant 😨 😀

najjulinka
autor
8. júl 2009

mary asi si doplietla 2 veci.. bratovi mačka ku dveram doniesla pol veveričky... chudak nemohol ani dvere otvoriť koli nej... tak tam chudak bol ... beeeee.....

magimary
8. júl 2009

nám taký pred oknom stojí stále... 😀
a práve dne som si všimla odkaz od mestkej polície za jeho stieračom... 😀 niečo v tom zymsle, že nakoľko je auto zjavne nepojazdné a nepoužívané a bez špz žadajú majiteľa, aby ho odstránil... 😀

mati, aj polakláva sa hodilo... 😅 , prečo nei je s tomáškom u babky na prázdninách, apsoň by si trochu vypla a neprepínalo by Ti... (ako ti teda ani neprepína..., ale keď už vidíš myši... 😀 )... 😉

magimary
8. júl 2009

no, ale apsoň som spojila celkom súvisiace veci (také "milé 😝 " zvieratkovské...) 😅 😀

najjulinka
autor
8. júl 2009

Mary taký pojazdný Vám stojí??? Lebo on normálne išiel.. .Vieš.. .taky trabantovský motor.. .ten zvuk neopakovatelný... No čiste sci-fi v dnešnej dobe... Lebo už aj ked dajaký vidím ísť, tak je to ten s Wartburgovým motorom...

najjulinka
autor
8. júl 2009

Dobru noc. O chvilu je zajtra.

magimary
8. júl 2009

zrejme nepojazdný 😉
dnes

magimary
8. júl 2009

juli, všímaš ten dokonalý čas? 😀 😎
apotom ešte jeden príspevok a mám krásne čílso, ktoré mi dúfam dhšie vydrží... 😀 😀 😅 😀 😀

dioliana1
8. júl 2009

dobru noc 😅 😵 😵

najjulinka
autor
9. júl 2009

Dobré ráno. 🙄

dioliana1
9. júl 2009

Dobré ráno 😵

mixka
9. júl 2009

bre rano 🙂

mata2
9. júl 2009

dobre rano,
magi babka by oboch nezvladla.oni su jak 2 hlucne tornada,ked su spolu.ale ked su kazdy zvlast,tak su zlati,a hlavne tichy 😵
macka spala jak zabita tuto noc.ani flasu o pol noci nepytala 😲
aj milko spal super 😵

cairka
9. júl 2009

dobré ránko 🙂
meteo okienko - o ničom 😠

mixka
9. júl 2009

meteo z dubravky: slnecno a nie velmi horuco a pofukuje 😵

najjulinka
autor
9. júl 2009

U nas slniečkovo.. Balik došiel..

magimary
9. júl 2009

a sme po obede 😎 🙂
(rajčinková polievka a cestovimy s nutelou "mňam😝")...
dobú chuť všetkým ešte papkajúcim...

yukki
9. júl 2009

Aj my po obede. Polievka "co dúm a záhrada (šalát) dali", zemiaková kaša s mäsom. V kredecni krovky, ale čakám kým vydra zaspí, potom pokračujem v ich likvidácii.

macocha
9. júl 2009

Yukki tak mi napadlo, či nechceš Kike urobiť cesto na miaganie. Nechaj ju miesiť, nech si to užije... a možno zvládne aj niečo vymodelovať. Dianka to len tak trhala, ale mala zábavku na daždivý deň 😉 hlavná prednosť oproti hline, mydlu či plastelíne je, že nevadí keď dá niečo aj do pusy (kým nezje úplne celú dávku...😝 )
Tu je recept: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=19426

yukki
9. júl 2009

Cesto má, to slané. Nemodeluje nič, ani rezanec, ani gulu, ani placku, ale dávam jej k tomu všelijaké nástroje-umelé nože, formičky, a pod. a v tom sa vie vyblázniť aj 15 minút. Na večeru si tie ruky v kaši ale neodpustí.

yukki
9. júl 2009

Ale vďaka Mimina! A navyše stránka je dobrá, určite stamtade využijeme ďalšie veci! 🙂 🙂

najjulinka
autor
9. júl 2009

Tak dnes potiahla Lucka 13hodinovú šichtu 🙄 🙄 🙄 Na nákupoch s nou už bolo poobede na nevydržanie a Mareček sa statočne pridával... Vreskot v kočíku nenormálny... Ludia po mne čumeli, ale už nijak sa ich nedalo utíšiť.. .už som len zhlboka dýchala..............

rita55
9. júl 2009

caute...druhy den ☹

rita55
9. júl 2009

Juli si bola v tescu?Aj ja som tam dnes oprasila 😀 troje dupaciek za 87 sk...no nekupis 😀

najjulinka
autor
9. júl 2009

No cipana... Tak také Dupky u nás asi ani nemaju... Tak ešte bodynka zvyknu mať... Ja som kupil aminule dvoje bodynka za 1,49... Ale maju aj 7kuové balenia niečo cez 2 €, ale už len malinké... Také aj väčšie velkosti mali 7balenie posledne po 4,10...

najjulinka
autor
9. júl 2009

No len ja kupujem všetkým detom rovnake (alebo rovnaký vzor v inej farbe) a to je dost problem mnohokrát...