icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

zicon
9. sep 2009

dieta uspesny sposob ako si kazit radost zo zivota

najjulinka
autor
9. sep 2009

mary nie si na nervy??? Požičam Ti naše dvojky??? 😝 😀 😀 😀

magimary
9. sep 2009

nie som a požičaj... 😅

zicon, no v tomto s Tebou súhlasím... 😀 , ale čo keď už mi moja osobná biokontrolka vo vnútri tela hlásila, že už je fakt najvyšší čas?!? 😀

najjulinka
autor
9. sep 2009

no pod si po nich rýchlo.. .lebo ešte týžden a už budu uuuplne pohodové........... 😀 😀 😀

magimary
9. sep 2009

no, juli, tu pomôže len kuriér..., ja som totiž ešte NKDY v živote nebola v Košicoch... i napriek tomu, že je to jeden z mojich snov... 😅

najjulinka
autor
9. sep 2009

jeminku mary.. .tak hybaj sem na navstevu....
ked doraziš este dnes, tak sa u nas aj vyspať dá..
zajtra malu postielu obadí Mirka... 😀

magimary
9. sep 2009

a čo deti? ja nie som "samostatná" (rozumej-sama)... 😀
mimochodom, zase sme v plnej zostave doma (teda bez tatika)...všetci sú sopľaví, kýchaví a kašľaví... 😝

najjulinka
autor
9. sep 2009

velkači spia už normalne na posteli.. .tak im matrac na zem, gauč..jaj aj tak som sa prepočitala, ale to nič.. mame 1 miesto na gauči a 2 na matraci,a le však provizorne sa aj traja vyspia an matracoch...

magimary
9. sep 2009

aj tak si myslím, juli, že by si naše "západniarske" sople nerada od nás prebrala... 😀
takže nejde len o spanie... 😉 😅
ale raz: možno (niekedy v lete... 😕 🙂 )

najjulinka
autor
9. sep 2009

jaj vymenime za vychodniarske mary 😉 😝 a zajtra si donesieme aj domovácke.. .takže kludne... nech to mame pestré 😀

dioliana1
9. sep 2009

cawte, Juli aj mne asi od stredy pribudnú prírastky...chcu mi ich dať skor, bo im pribudnu dalšie deti ... 😀

dioliana1
9. sep 2009

koniec dovči ☹

magimary
9. sep 2009

šak, už si dlho dovolenkovala... 😀
snáď najdlhšie z nás... 😅

dioliana1
9. sep 2009

vraj dovolenkovala 😀 na malte 😀 , ešte furt je ako na stavbe u nas...beton až v posteli pomaly

najjulinka
autor
9. sep 2009

Deti nam pomaly vstavaju.... Som dnes bola nakupiť jogurty, lebo necha mame na 2-3 dni, kým sa Mirka obkuká... a to min. 4 jogurty denne len detom.. .seba radsej ani neratam.. ja som baštič jogurtov 😅 no a j ine veci som nakupila.. .tak ako sa dalo s detmi po nakupoch.. .sme doobea vsetkých vencili, lebo uvidime ak to pojde s Mirkou. ..či sa nebudeme striedať s detmi vo venceni na začiatk a ako to vyjde.... či nevyvenčíme len 4 deti z 5 za den.... 😀

dioliana1
9. sep 2009

pridala som novu fotku od bebe

magimary
9. sep 2009

joj, no malta, malta...ja som na malte a ani nedovolenkujem... 😀

najjulinka
autor
9. sep 2009

aj ked poobede vieme venčiť na 2 smeny.. .aj včera s luckou so bola von, ked sme dale spať ostatných.. ona ma večierku o hodinu neskor....

dioliana1
9. sep 2009

zoharať taký tím to chce managera Juli 😀

dioliana1
9. sep 2009

zoharať=zohrať 😀

dioliana1
9. sep 2009

jak talian píšem

magimary
9. sep 2009

Najnovšie info o Silvinke:
-- 😉 --------------

😉 Ahojte všetci,
Včera už išla Silvinka do nemocnice, všetci pozerali ako puk lebo bola ako veľkáčka a pekne išla žiaden cirkus aj krvičku si dala zobrať bez držanie bez jednej slzy. Takže v pohode to zvladla boli sme na ňu pyšníJ aj testy mala ok.
Akurát teraz som volala s Andrejkou, a už berie antibiotika lebo v noci už mala teplotu a zas ju prepadol nejaký hnusný vírus lebo že už včera keď z domu išli tak Tomáško mal sopel.
No a Sisi už mala o pol noci cez 38 teplotu a teraz na obed znova tak dostala tie lieky takže zasa sa to posúva s chemo a uvidí sa ako dlho tam budú musieť byť.
Pozdravujú všetkých a aj my pozdravujeme.

papa

maznacik007
9. sep 2009

😀 tak kocky mame termin sudneho pojednavania... ale az na 16.10 sudkyna ide teraz na dovcu.. ale ze to bude rychle a napisu aj rychlo rozsudok.. tak uvidime...
my tiez soplikujeme... aj maly aj velka.. takze tiez ponukame .. 😀

najjulinka
autor
9. sep 2009

Tak baby k predstave aká je Lucinka malinká.. .práve podliezla kočík... tj. sa zmestí pod košík spodný.... 😨 😨 😨

najjulinka
autor
9. sep 2009

No ja som sa pustila dopisania žiadosti o parkovacie miesto... Neviem či dobre som napisala, ale snad sa zadarí...

yukki
9. sep 2009

Ozaj, kde je mexx? Mexx, ozvi sa napíš pár slov ako sa máte.... 😅

mixka
9. sep 2009

halloute 🙂 aj ja sa pripajam a vsetkym martinkam vsetko naj naj naj a specialne martinke maxianke zelam dvojky 😵 mat dvojky je uuuzasne a najlepsie su, ked spia 😀

najjulinka
autor
9. sep 2009

mixka všetky deti su naj, ked spia.... ty sa sice bvytesujes len dvojmo, ale ja stvormo a od zajtra päťmo (?) sa budem vytešovať ked to všetko zaspi. a ked priratam manžela buvajuceho, tak cipana kolko radosti.... 😀

najjulinka
autor
9. sep 2009

tak dnes bola odoslaná autosedačka... teším ked dojde 😵 😵 😵

martina_maxian
9. sep 2009

Ahoj Mixka, ďakujem veľmi pekne,, no dúfam, že sa to všetko podarí... 🙂 Potom si budem od teba prať info a skúsenosti... Dnes sme kúpili aj nové auto, že aby sme mali veľký kufor.. 😀