icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

zicon
11. sep 2009

No ja som prave donkoncil vlastnorucny perinar - vyzera normalne na moje vykony, inac hrozne ked si clovek nema s kym pohovorit

mayap
11. sep 2009

zicon,
my ti nestačíme...????? 😀 😀 😀

najjulinka
autor
11. sep 2009

aby napinave.. muž ide domov..... a jedno parkovacie miesto presne pred domom z ade odišiel, takjevolne.. .tka trpnem, či ho neosadia dovrtedy.. .držte palce....

zicon
11. sep 2009

Staci

zicon
11. sep 2009

Vecera hotova, discovery zapnute, komp tiez, pivo na stole - nikto mi nenadava ze smrdim, novy vylozene a je my fajn

najjulinka
autor
11. sep 2009

Miesto je našeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. 😝 😀 😀 😀 nie je tu taký tancujuci panak....

cairka
11. sep 2009

juli, aká kovbojka 😝

najjulinka
autor
11. sep 2009

no mi hovor.. .to je tu des.... a s novým autom dakde za rohom parkovať, tak normalne prebdená noc...... 😔 Alebo tam kd eminule aby sa nam chlapik začl zas vyhražať a jeho mama yhlasila že tam su miesta pre ine bloky a nie pre nas a pod...

zicon
11. sep 2009

Super u nas tiez niekedy vecer nieje kde zaparkovat

najjulinka
autor
11. sep 2009

no bol to risk vyjst vecr s autom, ale čo už...

mayap
11. sep 2009

my máme garáž... 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
ale bývame na dedine...

zicon
11. sep 2009

nuz hlavne ze je doma, Ked nemas skakajuceho panaka, aspon si daj na oslavu panaka

cairka
11. sep 2009

a my nemáme auto a máme po problémoch 😝

mayap
11. sep 2009

zicon,
juli má zodopvednosť za 5 detí... teda za 3, 2 má jej muž...

zicon
11. sep 2009

Radsej esit problem ako zaparkovat, ako riesit problem ako sa tam dostat

mayap
11. sep 2009

opravujem,
za 2 a pol, Lucinka je už ich... 😀

zicon
11. sep 2009

Zodpovednost znamena, nedat si ani jedneho panaka

cairka
11. sep 2009

neviem ako u vás v blave, ale u nás v MT chodia aj busy a aj vlaky dokonca 😉 takže fakt nemám problém ako sa niekde dostať 😎 uznávam, že pri julčiných piatich deťoch by to problém byť mohol 😝

zicon
11. sep 2009

No u nas tiez, ale skus sa dostat napriklad na plavaren do pezinka a pochopist ked hodku nepojde ziaden bus

mayap
11. sep 2009

zicon,
to bola otázka, alebo konštatovanie... 😕

zicon
11. sep 2009

Otazka zbudol som pribalit otaznik

cairka
11. sep 2009

ja mám pezinok trocha od ruky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zicon
11. sep 2009

Inac ja auto casto ppuzivam aj na nakupovanie karton mineralok z obchodu zrovna sa mi nechce vlacit

cairka
11. sep 2009

no ja kartón minerálok nekupujem, nepijem minerálky 😝 ale ani iné nekupujem toľko, len toľko, čo odnesiem a ked náhodou mám moc korún, tak toľko vezmeme deda, nech nás hodí. ale to už veru dávno nebolo 😖

mayap
11. sep 2009

samozrejme, auto je fajn vec... a o to skôr, keď sú deti. neviem si predstaviť, koho by som bývala po nociach buntošila, keď bolo treba ísť s deťmi na pohotovosť.
alebo napr. keď chodievame do nemocnice do BA na Kramáre. len raz som išla sanitkou a tie 2 a pol hodiny jazdy stáli za to... 😝 😝 😝
a samozrejme nákupy...
ale aj taká jazda autobusom... no má to svoje čaro: dve deti, veľká cestovná taška, ruksak a dobré nervy ...
... ale deťom sa to zarátalo... 😀

zicon
11. sep 2009

Poznam este jeden genialnejsi vynalez ako auto - mycku riadu

najjulinka
autor
11. sep 2009

no cairka .. .vsak ste len 2.... do tých troch členov domacnosti je to v pohode bez auta.. . štyria sa tiež dá,a le už občas auto sa zíde.... no a ked su piati, tak tam končí sranda s nakupami........

najjulinka
autor
11. sep 2009

Ale napriek tomu vacsinou pesi nakupujem... raz za uhorskz rok s akupi mlieko v akcii autom alebo cukor... apotom som ušetrena toto vlacit.. .ale pravdupovediac momentalne aj mlieko vlacim... cukru mame zatim dost....

zicon
11. sep 2009

Pre 5 deti sa oplati aj kravu kupit

cairka
11. sep 2009

juli, ved jasné, ved píšem, že pri vás už to je nutnosť...