Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...

•
15. sep 2009ahojte u nas tiez....
0
chceme využiť posledné teplé slniečko a chce to niekde na výlet
asi do Košíc na vláčiku 🙂
asi do Košíc na vláčiku 🙂
teeeda adrianka, tak si to poriadne užite,,, 🙂 a nevieš niečo nové o yukki? 😞
tak my sme uz poobede... robila som spenat so zemiakmi a s vajickom.. /pre mna a pre Danka/ a zemiaky a gulky z Ikey../muz a ninka.. oni nejedia spenat/ danko si dal oboje... velmi lubi tie gulky... bude z neho Ikeak... 😃
Jaj, zas robiš chute? My sme včera dostali hotové obedy z reštiky (zvyšky z nejakej akcie - viac objednaných ako nakoniec bolo treba), tak nejak dnes sme to mali ako obed my 😃
M tiež nie sme špenátový... A tak ani moje deti špenát nejedli, lebo ked kupim velku kocku mrazenu, tak je to moc a zohrievať sa to nemá.. .ale teraz ked ž ich je 5, tak možno im navarim......
M tiež nie sme špenátový... A tak ani moje deti špenát nejedli, lebo ked kupim velku kocku mrazenu, tak je to moc a zohrievať sa to nemá.. .ale teraz ked ž ich je 5, tak možno im navarim......
Pocuvaj normalne ked pojdeme na tu zimnu akciu... na oravu.. tak donesem gulky a urobime si.. 😃
ja mam spenat velmi rada... aj danko zje.. ale gulky ma radsej
ja mam spenat velmi rada... aj danko zje.. ale gulky ma radsej
sme od stvrtka na chalupe-samote v lese. raz za cas to tu znesiem 😃 😃 😃 .
musim sa vyjadrit k vasim temam (stihli ste tu toho pekne vela popisat), resp. k jednej teme - autovej. Tak ja si teda nevim predstavit zit v hlavnom meste bez auta. Ja si neviem predstavit ani s jednym autom v rodine. Kazdy musime mat svoje, aby sme stihli vsetko co chceme. Vobec neriesim pohotovost, to je extremny pripad, a vzdy sa niekto najde kto by odviezol (aspon dufam). Ja nemam ani jednu! kamaratku bez auta, moja mama ako mlada uz mala vlastne auto, aby stihala robotu, nase skoly a kruzky. Ale viem si predstavit, ze na dedine by som ho nevyuzila. Aj ked, aj tu na samote sme isli dnes na huby autom 😃 😃 😃 . Ale mame tu jednu tehotnu a maly by tiez taky kusisko nepresiel :-N .
Celkom nam je fasa - jedno dieta ziadne dieta - malu som vcera odviezla do skoly v prirode. Oblila mi cele auto a smrad sa nechce ani za svet vyvetrat. Uz som ho cele cakumprask vydrhla. bleeeee. Vidite, keby som nemala auto, mala by oblila cudzi autobus 😃 😃 😃 . Ale zasa akoby sme sa sem na samotu v lese bez auta dostali? A ako by som ju vcera odviezla do tej sk.v prir? Ja mam auto od +- 18tich.
A Yukki sa co stalo?
musim sa vyjadrit k vasim temam (stihli ste tu toho pekne vela popisat), resp. k jednej teme - autovej. Tak ja si teda nevim predstavit zit v hlavnom meste bez auta. Ja si neviem predstavit ani s jednym autom v rodine. Kazdy musime mat svoje, aby sme stihli vsetko co chceme. Vobec neriesim pohotovost, to je extremny pripad, a vzdy sa niekto najde kto by odviezol (aspon dufam). Ja nemam ani jednu! kamaratku bez auta, moja mama ako mlada uz mala vlastne auto, aby stihala robotu, nase skoly a kruzky. Ale viem si predstavit, ze na dedine by som ho nevyuzila. Aj ked, aj tu na samote sme isli dnes na huby autom 😃 😃 😃 . Ale mame tu jednu tehotnu a maly by tiez taky kusisko nepresiel :-N .
Celkom nam je fasa - jedno dieta ziadne dieta - malu som vcera odviezla do skoly v prirode. Oblila mi cele auto a smrad sa nechce ani za svet vyvetrat. Uz som ho cele cakumprask vydrhla. bleeeee. Vidite, keby som nemala auto, mala by oblila cudzi autobus 😃 😃 😃 . Ale zasa akoby sme sa sem na samotu v lese bez auta dostali? A ako by som ju vcera odviezla do tej sk.v prir? Ja mam auto od +- 18tich.
A Yukki sa co stalo?
Juli,sme doma....akosi sme to nedohodli,musíš mi do IP,alebo email hodiť číslo na mobil
11,18 sme mali odchod z Prešova
ale to bol asi pre dievčatá obrovský zážitok,prešli sme sa mestom v kostole sme boli pri fontánach,
aj do jaskyne pod mestom sme išli,to sonka že tu je jaskyňa 😃 😃 😃 😃 nejaká výstava tam bola,
dali sme si pizzu,kofolu ja kávu zmrzlinu,a spať na vláčiku,už boli unavené nespali,zaspali až teraz doma,necham ich
aspoň hodinku pospať 🙂 🙂
11,18 sme mali odchod z Prešova
ale to bol asi pre dievčatá obrovský zážitok,prešli sme sa mestom v kostole sme boli pri fontánach,
aj do jaskyne pod mestom sme išli,to sonka že tu je jaskyňa 😃 😃 😃 😃 nejaká výstava tam bola,
dali sme si pizzu,kofolu ja kávu zmrzlinu,a spať na vláčiku,už boli unavené nespali,zaspali až teraz doma,necham ich
aspoň hodinku pospať 🙂 🙂
adi
krasny program 🙂 nech male spia, ty nam pis 🙂
ako sa inak mate? pozrela som si fotky, teda 1. album estelen 🙂 mali ste nejake stretko?? inak som sa narehotala na fotke ked Sonik a Amalka papaju buchty.. Sonka ma pohlad,ze "ano, a toto ma nutia jest, ale ja sa obetujem" 😃 😃 😉 😉
ja inak ok, len ma chrbat divne boli, vystreluje mi to z klbu, asi (na 100😵 z nosenia batohu, bleble. STARNEM 😉
inak pisala som vam ako vas rada opat vidim (citam) 😃 😃?
krasny program 🙂 nech male spia, ty nam pis 🙂
ako sa inak mate? pozrela som si fotky, teda 1. album estelen 🙂 mali ste nejake stretko?? inak som sa narehotala na fotke ked Sonik a Amalka papaju buchty.. Sonka ma pohlad,ze "ano, a toto ma nutia jest, ale ja sa obetujem" 😃 😃 😉 😉
ja inak ok, len ma chrbat divne boli, vystreluje mi to z klbu, asi (na 100😵 z nosenia batohu, bleble. STARNEM 😉
inak pisala som vam ako vas rada opat vidim (citam) 😃 😃?
lenko...víkendový pobyt nahradnych rodin,cez N ávrat
sona ináč,nieje jedáčka,pre nu bol problém vysediet pri stole,ale ako som písala chutilo nám 🙂
🙂
sona ináč,nieje jedáčka,pre nu bol problém vysediet pri stole,ale ako som písala chutilo nám 🙂
🙂
idem dajakú rýchlovku na večeru,pochystať veci do školky,a po tom víkende a sviatočnom dni
zase začíname :-S
zase začíname :-S
lenkove...no už su fotky dnešnéé 🙂
aj ty prihod nejaké od mora =-) x-) x-)
aj ty prihod nejaké od mora =-) x-) x-)
ada v tej "jaskyni" bola výstava... usporiadatela by si mohl 3xhádať.... jedno OZ, ale kto to spiskal... no moja mama... takže tak...... Cislo mi dala lenuska,a le dajak v chaose ked deti dospali som na to uplne zabudla.......... no nenudila som sa aj tak....
juli,malované obrázky Košíc tam boli,vystavované...ale mamku tvoju som nevidela,už by som u spoznala z blogu
či nie???
nabudúce sa isto stretneme,kto sa ešte pridá? :-N
či nie???
nabudúce sa isto stretneme,kto sa ešte pridá? :-N
Začni písať odpoveď...

Odošli