Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...
ono to dochádzanie tiež nie je bohviečo, minulú zimu, ked bola veve chorá nám hrozila nemocnica veľmi intenzívne, len sme boli v kontakte s dieťaťom s kiahňami, tak že by nás museli dať na infekčné, tak nás neprijali, ale dochádzali sme 2x denne inhalovať a zatiaľ čo hospitalizované deti išli na tretí deň domov zdravé, my sme tam chodili ako blbci 6 dní a som presvedčená že preto, že vždy kým sme prišli k autu a od auta na dodelenie sa nadýchala studeného vzduchu... takže čo jej inhalátor pomohol, to zas ten studený vzduch pokazil
písala yukki, zajtra sa operácia nekoná, pokazil sa im prístroj 😒 a nechcú ju pustiť na víkend domov za kikou 😢
Juli ja som mala zapal slinnej zlazy, nastastie len slaby asi,lebo to moc nebolelo, lekarka vravela ze je to inac velmi hnusna bolest... mala som na to Algifen kvapky a studene obklady... Mojkovia zlati.. fakt by ju mali pustit domokov, ked to nie je nic infekcne.. teraz je pre vas aj prievan nebezpecny 🙄
nech je Lucinka skoro v poriadku
aj ja som mala zápal slinnej žľazy (pod jazykom), ale neboli si istí... 😖
bola som aj na rtg, a že som tam mala aj nejaký "kamienok"... 😝
podľa mňa aj u luc inky to budú musieť ešte presen potvrdiť al. vylúčiť... ale skrátka presne určiť
Mary
kamienok 😅 😅 to som nastastie nemala, ani piesok.. uaaaaaaaaaaaaaa... :( luto mi je drobceka maleho... ale mama Juli to zvladne... 🙂
baby ona pochopila, že palec nemože cmulať............ už ide palcom do pusy a pri puse sama si to rozmysli a chyti s alen za ličko............... moja velkačka..... 😔
http://nataliablahova.blog.sme.sk/c/205125/Thri...
baby, pomoc.. pozrela som si Natyn clanok a ukazku k tomu na Markize.. Ja mamu toho chalana poznam, chodila som s nou na nemcinu tu, v De, minuly rok 😔 a detiska ma v DD, som sa jej cudovala ze ako moze byt bez deti (vravela ze ma deticky) a ona, ze sa o nich staraju doma a ze im stale pise listy ☹ ☹ mi to prislo divne, ale proti gustu.. a to tak.. ja som mimo.. a chlapcek aky zlaty...
Maznacik,
a vies ze aj mne to napadlo? ten nostek 🙂
inak, mamina bola vacsia ako na kurzoch nemciny, by som sa nedivila keby bola tehulka..
lenkove.. jeho mamu no comment... ako mne pride divne ze si niekto odlozi deti do domova... a ako sak nech sa stat stara...
lepsie by bolo keby boli deti uz davno v nahradnej rodine..
išli... zavola mi čo a ako..... neviem nč....... Lucka to zatim statočne nesie..... akože fakt neplakala vela ani nič.... dokonca teraz mala teplotu 36,6 pred odchodom...... vypila pohar džusu s vodou... papať nekcela....... ale ja bojim.. .tam su asi také postielky ako v decaku....... a že tam bude plakať.. .a že karolovi nedovolia byt s nou nonstop a tak.. .proste neviem čo a ako..... 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
Dali jej poobede sáčok na moč... ale všetok moč vytiekol do plienky... takže nemaju ani vzorku zatim..... a tolko vyčurala.. by so povedala že na jej zdravé pomery až prííííliš vela... proste doobeda mala suchú plienku... tak to asi všetko poobede išlo... a vytieklo zo sačka do plienky..... a proste všetko hra proti nam.....
Nenechali si ju tam!!!!!!!!! baby ja som šťastný ako blcha... najšťastnejší človek......
Juli, teším sa, že ti ju tam nenechali, a že ju budeš mať doma... 🙂 Tak nech ti rýchlo vyzdravie... aby nemocnicu nemusela ani len vidieť..
som nenormalne šťastná............. moj malý uačač bude domka s nami hajať... nevyhajime sa tak či tak.... ale ona bude domka.......
už idu domkov...už somm videlanaše auto bočiť na hlavnej.... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
jezkovi oci, co sa tu udialo za pol dna 😒 . Nastastie bude doma, juli. ja z celeho srdca nenavidim nemocky, mam podla mna normalnu fobiu. A byť na deckom odd, boze chran. Tak vam zelam pokojnu noc, hlavne nech sa to uz len zlepsuje... A urcite by tam nechali aj Karola, ved to si inak ani neviem predstavit. No, ale to je uz nastastie nepodstatne 🙂. Napiste aj mne IP, ze co je s yukki.
tak je doma okupkana... nastavime si budika... a budeme zberať moč..... 😅
zatial zapal tej slinnej žlazy
ale potrebuju vylučiť močove veci.. a kým nevylučia to, tak antibiotika nemože
inak karol si to teraz pochvloval... že mlada doktorka aže jak z americkehofilmu... proste zlatí....
Juli
som nesmierne stastnaaaaaaaaaaaa 😵 😵 ze Lucinka je doma.. nech sa aj skoro vylieci 😵 😵
ozaj,vazila som dvojky.v januari mali :
macka: 10,5kg
milko:9kg
dnes:
macka 13,1kg
milko:10,5kg
tak konečne som si párka dala aspon... Domča mi asistovala... ale zvladli sme to .... leb dnes len jogurty a také veci som zjedla aj tolen tak troška... nejak som nemala huť v týh stresoch.....

presne! nech pýa tabletovú formu!!! nech im vysvetlí, že sirupy do nej nedostanete...
lieky sa dajú v pohode našiť podľa potreby dieťaťa!