icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

najjulinka
autor
17. sep 2009

dobru noc... idem spať...

dioliana1
17. sep 2009

je tu ešte niekto?

cairka
18. sep 2009

dobré ránko. tu ešte nikto nebol? 😨
juli, ako lucka?
mixka, ako baby?
my hlásime konečne prespatú noc, spali sme do pol deviatej, veve má už len trocha zvýšenú teplotu 😵 ale za to príšerne kašle, ale ešte počkáme, ked odišla teplota, nech u mudry nechytí niečo horšie, snád vydrží do pondelka a keby bolo moc zle, tak zbehneme na pohotovosť cez víkend 😒 mám takého tušáka, že má chytené priedušky, ale skúsime to zvládnuť doma, nechcem ATB 😖

ralanka
18. sep 2009

ahoj cairka a dobré ráno ja som tu bola skôr ale som ešte čítala čo ste včera popísali tak si prvá dnes 😀

janula_nz
18. sep 2009

dobre ranko

no tu v cr je take zamracene pocasie stale a od pondelka s laurikou soplime a oddnes som zacala uzkaslat. no pekne, este nam chybaju horucky a mozeme ist 🙄

ralanka
18. sep 2009

ale to je asi rozšírené všade aj kamoškin malý chrchle a má soplíky no čo blíži sa jeseň a tým pádom aj chrípky a virózy tak veľa zdravia drobcom 😉

cairka
18. sep 2009

veru ralanka, už to začne teraz.... hádam v marci si vydýchneme 😖

mixka
18. sep 2009

ahojte 🙂

my bezozmeny, soplavo a choro a to sedenie doma je na hlavu 🙄

cairka
18. sep 2009

no to hej...veve je bez teploty, je krásne - vybehneme na chvíľu kuknúť jarmok, jeden kolotoč a domov...už sme 2 dni nevystrčili nos z bytu, včera bolo celý deň dosť škaredo, tak to tak neprovokovalo 😠

dioliana1
18. sep 2009

Dobré ráno, u nás zamračené, počasie na spanie 😝

najjulinka
autor
18. sep 2009

ahojte... my sa snažíme vydolovať z Lucinky pišku pre tetu piškovú.......... nejk nie sme velmi uspešní zatial.. .je to na nervy...

adrianamickova
18. sep 2009

chorúšikovia,rýchlo sa uzdravte 🙂
Lucka ako? 😨

najjulinka
autor
18. sep 2009

lucka od rana nevycikala ani kvapku... na nervy

adrianamickova
18. sep 2009

nazbierala som na záhrade asi 4l malín,idem robiť džem 🙂 🙂

martina_maxian
18. sep 2009

ahojte dievčatá... nech ste všetci skoro zdraví a nech možete byť skoro vonku na ihrisku... 🙂 a Lucka nech sa vyciká.. 🙂
My ideme dnes na Liptov k mojim rodičom,, tak konečne odtialto trochu vypadneme,,, Možno pojdeme aj na nejakú túru do Tatier.. tak sa teším..

mixka
18. sep 2009

jeeeej martinka, ber aj mna 😵

martina_maxian
18. sep 2009

mixka, ja by som veľmi rada, ale asi nemožete keď ste chorí.. 🙂 🙂 ale nabudúce dohodneme... 🙂

maznacik007
18. sep 2009

aj ja by som sla... a uz mam doma aj Ergo nosic... ale ten blby klb ma boli...

martina_maxian
18. sep 2009

maznacik, tak ani teba neberiem, ked si bolavá.. 🙂 Keď budem mať už deťúrence a všetky budete zdravé, tak dáme stretko niekde v Smokovci v Tatrách... 😀 😀 😀 Ok?? 😀 😀 😀

mixka
18. sep 2009

ja som zaaaaaaaaaaa 😵

martina_maxian
18. sep 2009

tak super mixka, beriem ťa za slovo... 🙂 no a kedy sa sťahujete?? ak bude treba prídeme pomôcť.. len daj vedieť... budeme tu od vás na skok.. 😉

mixka
18. sep 2009

martinka, vypada to, ze ovela skor, ako sme planovali 😀 my sme chceli ze na jar, ale pani domaca, ze ona potrebuje peniaze do konca decembra 😀 tak asi budeme v novom uz vianocovat 😀

martina_maxian
18. sep 2009

ale veď to je super mixka, to by si sa mala tešiť, nie?? a hovorím, ak vám bude treba pomôcť,, tak daj vedieť, kludne prídeme... 😉 Mixka, a možem sa spýtať kolko ten dom stojí ak to môžeš prezradiť? napíš IP.

mixka
18. sep 2009

tesit sa tesim, len mam z toho aj mierne steklenie v zaludku, kedze presne neviem, co ma caka 😀

martina_maxian
18. sep 2009

neboj, bude to super... 😉

maznacik007
18. sep 2009

mixka super tesim sa s tebou.. a byt /aj so susedmi / predavate?

mixka
18. sep 2009

snad hej a potom prides aj s tvojimi dvojickami na navstevu 😉 deti vyhodime na dvor a my budeme vegetit 🙂

cairka
18. sep 2009

mixka, to budú super vianoce 😉

mixka
18. sep 2009

maznacik, nijeeeeeee 😀 inak ked sa pytas na susedov, vcera lenka vecer o cca 19,44 plakala, ci skor vrieskala, kedze ma od nadchy totalne zapchaty nos a nemoze dychat a neslo jej zaspat a to aj napriek povysavanemu vycistenemu nosteku a ta krava nebeska nam trieskala na radiator 😠 a to krpky ani po izbe nechodili.

cairka, no snad mas pravdu...

mixka
18. sep 2009

malo byt cca 19,45 😀