icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

dioliana1
29. sep 2009

zicon, dianka-všetko naj.... 😀

cairka
29. sep 2009

dedo nám doniesol polievku , kapustnicu, také dobre pálivú, veve zjedla, aj si pýtala dobrať a ked dojedla, tak skonštatovala :" mohol nám dedo aj paradajkovú polievku doniesť, táto mi moc nechutila" 😝 😅 😀

dioliana1
29. sep 2009

cairka ono ju to nepálilo? 😀

cairka
29. sep 2009

dio, myslím pikantnú nie horúcu 😀 😉

najjulinka
autor
29. sep 2009

pikantné lubim, ale nie kapustu 😝

ralanka
29. sep 2009

j´´´´j cairka tak to by aj nám ulahodil to my pikantné môžme 😀 😀 😀 😀 ja mám na balkone 2 truhlíky čili +2 kvetináče to mám namiesto kvetov keď to začne chytať červenú farbu nádhera 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ralanka
29. sep 2009

malo byť jéééééj 🙂

dioliana1
29. sep 2009

sak pikantné či ju nepálilo 😀 😀

dioliana1
29. sep 2009

Malí jedli praženicu s feferonkami až ich triaslo ale futr chceli ešte 😀 😀 😀 😝

cairka
29. sep 2009

jáj, no s rožkom sa to dalo 🙂 mne sa najviac to páčilo, že najprv zjedla 2 taniere a potom povie, že jej moc nechutí 😝

my zas pikantné nerobíme, len ked neodhadnem 😀 takže pre veve je to niečo extra

laculik
29. sep 2009

jeeeeeeeeeej, ako ste sa pustili do odnaucania cmulania,tak drzim palce! hlavne treba vydrzat prve dve tri noci a potom to je uz v poho... Nam tu dlahu predpisal doktor aj kvoli dňu. Kedže by bolo divne so zauzlovanym rukavom, alebo pancuchami na rukach pobehovat po meste 😀 😀 😀 . Ale cez den som mu ju davala minimalne, resp. ani nepamatam ci vobec cez den ju mal niekedy...to stacilo postrasit, necmulaj, lebo idem po dlahu 😅 . Ale ja som to riesila tak radikalne,bo mal fakt zly uchop, inak ten nema stale uplne 100 perc., a niekedy chyti veci ako opicka, ale niekedy aj nie. a nechtik na tom ukazovaku ma stale taky mensi aj mu pomalsie rastie, ale to sa uz vyrovnava...
a mala sa zasa nevedela od cumla odnaucit, az v dvoch a daco sme ju tiez zo dna na den odnaucili. surovo zobrali cumel a dali vatcikom 😀 . a tiez prve dve tri noci boli tazke, ale potom to polavilo.
vsetko naj misom a misam. inak mi maleho prezyvame miso, akoze vramci srandy a miloty...

najjulinka
autor
29. sep 2009

laculik ja ako decko som dudlala cumel do štyroch rokov.. .akože už jasne, že som necmulala tak po meste ako ciganske deti... len v posteli... ale až v štyroch skončilo radikalne dudlovanie v posteli... Dačo som neposluchala a mamka urobila, že akože cumel vyhodila.. nevyhodila naozaj... ale ja som to vzala na vedomie, žecumel je vyhodený a už som ho nepýtala.... 😀

najjulinka
autor
29. sep 2009

ja mala by som spraviť učtovnictv. .vdy je to v poode, ale teraz tu kopu bločkov musim na 2 rozdeliť.. .akože niečo je jasne kto čo kupoval, ale plienky, utierky na zadok a podobne veci musim tak realne rozhodiť a tak... Lebo fakt mame oma jeden prebalovak a nedelime si na nom enta plienka kupena z toho a hentá z toho.... 😀 😀 😀

yukki
29. sep 2009

ale ja neodnaúčam....dosť pochybujem, že by som tu našla nejakého ortopéda ktorý by na mňa nekukal ako na blázna keby som mu prišla s takou požiadavkou nech dá Kike dlahu bo si cmúľa prsty....a ináč to neviem ako robiť-keď sa nekýve, cmúľa si prsty, keď sa kýve (aj s posteľou) tak si ich necmúľa....neviem, čo je lepšie 😝

mata2
29. sep 2009

ahojte,
uz som zakurila v krb.kachliach 😅 ....uz tu moc velka kosa bola.. 😒
podvecer sme absolvovali take rychle ministretko s adou + sonka a amalka 😵 ,obe maju take male drobne tvaricky,az sa mi zdalo ze sa na seba podobaju 🙂

cairka
29. sep 2009

mati, aj mne sa zdalo, že sa soňka a amálka podobajú 😉

najjulinka
autor
29. sep 2009

Tak ja učtovnictvo dokopané do zdarneho konca...Sme v minuse, aleto sa dalo čakať.. velké veci sme aj nakupovali... aj sme ošatili dosť detí... a Lego Duplo som si neodpustila... A to už som niektore veci doslova odložila na oktober, nech nie sme až tolko v minuse.. .tak to zas zacneme minuom a na Vianoce budeme detom uťahovať opasky 😀 😀 😀 (no ale zas niektoré hračky som nakupila až na Vianoce, že dostanú, takže v podstate v pohode)

laculik
29. sep 2009

ani ja som nedosla za ortopedom ze chcem dlahu 😀 , ale ze nech kukne na prsty a co s tym dalej a on ze dobre ze som dosla, bo este nema nic vazne s tym a ze da dlahu. tiez som kukala ze coooooooooooo.

yukki
29. sep 2009

Snáď by som to mohla skúsiť u nejakého súkromného...alebo nejako po známosti...ale zas-o čo menej cmúľa o to viac sa kýve a to dosť pochybujem, že na to kývanie už vyvinuli nejakú humánnu dlahu....

najjulinka
autor
29. sep 2009

Mirka sa tiež dosť rutalne kýve ked zaspava.. ale ona naraz kýve a cmula... A dnes doobeda bola nejaka tak ukyvana, ucmulana a tak reku, že to teda nie... aby celý den sa takto ukludnovala... Poobednajsi spanok mal dost o nicom koli tej "kazajke" ( 😅 ), ale vecer celkom v pohode...
Inak Lucka to kývanie už obkukala od detí... Dne lahla na zem a jak Mirka.... 😀 Ale ono je to iné, ked len napodobní a ked naozaj... ale Lucka je srandovna v tomto napodobnovaní...

dioliana1
29. sep 2009

Moje sa nekývali len Malý prvý týždeň kýval hlavičku doprava dplava ked zaspával potom už nie...ale to robil aj moj biosyn ked nemohol zaspať.... 😀

dioliana1
29. sep 2009

Malá ked bola nervozna dala palec a ukazovak do pusy ale necucala si len tak dala, ked si našla nejaku hračku vybrala a hrala sa...asi som mala prisposobivé deti... 😀

lenkove
29. sep 2009

Dioliana
uz len den a mas nove deticky 😵 😵

lenkove
29. sep 2009

dobru noc 😀 😀 😀

adrianamickova
29. sep 2009

štastne sme došli domov,okružná jazda po Slovensku 🙂 🙂 bez nehody,ja som unavená ako pes
dievčatá mali tolko zážitkov,verte či neverte v aute spali iba 1 hodinu a to sme od 6,30 hore 😕 😕 plán cesty splnený,aj naviac v Matrine sme boli,cairka,ralanka....vás som už nestihla nabudúce 😉 😉 😉
idem si dat sprchu a spat
sonka len masku spomína a domček čo mali na dvore rebrík a deti z netu 🙂 😉
mata2 čaute 🙂
dobrú noc 😔

rita55
30. sep 2009

Dobre rano,takze pancuchace rozstrihane 😉 ale to je tak asi vsetko....spustila taky rev ako keby ju rezali.Takze nic,ale slubila mi,ze uz nebude cmulat 😀 Adriana ake stretko ste mali?Aj ja by som dobehla aj tak sa tu nudim ☹ Veve dnes musis ist skoro spat,lebo zajtra mas velky den 🙂

mixka
30. sep 2009

dobre ranko bosorky 🙂 hlasim skarede pocasie z dubravky, prsiiiiii ☹

rita55
30. sep 2009

aj tu prsi a hrozna zimaaaaa 😒

mixka
30. sep 2009

co obuvate von detom, ked idete v takomto pocasi ??? klasika topanocky co nosia bezne ???

najjulinka
autor
30. sep 2009

ahojte. Mirka si tu ruku z tohjo trička vyvliekla... aj som to čakala.. ale ked to nespravila na obed, tak reku že to už nespraví.. .tkaže dame tričko pod pyžamko nabuduce... 😝