Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...
aha...tak¨potom to budem musiet asi odlozit na neskor...alebo zeby dam svoje do Ded a postaram sa o opustene 😀 😀 ?
a je to skoda, lebo mne jedno, ci biele, ci cierne, ci zlte, ale zdravot. postihn., alebo vazne chore by som fakt teraz nezvladla...no nic, mozno spravim aspon pripravu a uvidime...ide o to, ze by bolo skoda ma "nevyuzit" len preto, ze mozem len "zdrave" /je mi jasne, ze bude aj chjore, ale ine su bezne detske choroby a ine, ked musi byt hospitalizovane...
a neverim, ze najjulinka si dvojicky "nevypapulovala" 😀 😀 😀
a skoda nevyuzit kym som na MD, za tie dva roky by som vypiplala sopar deticiek mozno...
na odlahcenie.. moja Ninuska... chce aby sme si zobrali este dievcatko cinanske.. a musela som jej najst na nete nejake cinske meno takze to bude Luvan che /tak sa to cita/ a zevraj jej to lotosovy kvet..
a kym k nam pride tak si ju vyrobila z papiera a spi s nou.. atd...
a martinka ma dvoky vybrane uz dlhsie.. nebol o ne dotvedy zaujem v zmysle interakcii a pod... a to ani o nasho Danka.. /hoci je zdravy a v domove od narodenia/ a mna teraz zastavuju ze aky krasny chlapec... ze by takeho hned brali... 😀
to je zaujimave, som myslela, ze take zaujimave deti si hned najdu domov... ☹
a ¨Ninuska je zlata 🙂 , moje zatial nie su take uvedomele 😎
..a na odlahcenie aj ja- mojmu Simonovi - rytierovi - akoze zly bojovnici ukradli mec...a ja mu vravim, ze ako je to mozne, ze si ho nestrazil a dovolil to..a on, ze : nemal mec pri sebe, lebo bol na dovolenke 😀
zuzus, aj juli dostala dvojky, resp. jej muža (len preto zamestnali!, lebo ako jeden z mála/z nikoho, kto bol ochotný vziať dve naraz), lebo PRÁVE ich potrebovali akútne umiestniť... 😖 , určite si ich nevypapulovala... 😉
a,zuz, doplň si pas..., aby sme vedeli, o kom hovoríš... 😉
dvojky cernoske.. su mojou srdcovkou... aj som ich velmi chcela ale Boh osud nazvite si to ako chcete to zariadil inak... a poviem ti ze ma dost trapilo ze co s nimi bude.. a preto som bola velmi velmi rada ze si nasli novych rodicov.. a ako bonus budu byvat relativne blizko nas... 😀
maznačik,,, no ja som veľmi šťastná,,, že to Boh, osud,,, zariadil takto... 🙂 veď zas niekedy dáme kávu, aj s dvojkami... 🙂 ale už ti ich nedám 😀 😀 😀 😀
ok, doplnim, ale teraz nemozem, mam "bojovu pohotovost" 😀 , az vecer.ale na modrej streche mozte kuknut moju kuchynu hehjehe 😀 😀 😀 ..
maznacik, fakt som v soku, lebo by som povedala, ze sa o dvojky ludia pobiju 😲
no zuzus, veď sa som sa o ne bila,,, celým srdcom... 😉 🙂 🙂 🙂 🙂
a vyslo! aspon dufam...je to uz uzarete, alebo?
matimaxi, 🙂 😵 😀
zuzus, ale jedno je: dvojky "na prvý pohľad 😵 " a druhé je: "ich papiere 😔 "..., však mati...
áno magi,,, presne ako píšeš.... 🙂 No ale my ich už máme vo svojich srdciach a odtial nám ich už nikto nevezme... NIKTO!!! a ideálne to bude, keď budú už aj doma... 🙂
jasne...asi si neviem ani predstavit... ☹ ..no, hlavne, ze to dobre dopadflo a budu mat rodinku..a ja idem nakrmit najmladsieho clena, pa zatim..obcas nakuknem, popri nahanani zlych bojovnikov 😉 potom
ahojte krasky
ja zacinam dumat, ze budem robit profi 😀 budem tu s vami stale na nete kvakat a nemat umiestnenie 🤐 🤐 😢
no nic, idem nam vybrat na zajtra vylet, nech sa odreagujeme a pisato-pracovato 🙄
Mary
skore uzdravenie 😔 a Lukasko sa ako ma?
lenkove,dík! 😉 dala som si movalis, tak sa snád skoro rozhýbem...musím 😅
a ZAJKO ( 🤐 ) sa už má fajn, sem-tam ešte zachrípne a zakašle, ale pohoda... 😉
pozor, leni, na pusu... 😉 😕 🤐
🤐 🤐 som zabudla ako na smrt 🤐 🤐
hlavne, ze ste zdravi 😵 inak si predstavujem ako ti tecu nervy, ale neviem si to predstavit 😀 (zahovaram a srdce mi busi ako zvon 🤐 )
no, ja nie som kontrola, ani nic podobne 😎 , ale chapem tym narazkam 😉 , tiez som chodila na bbtko ne jadno forum , potom som zistila, ze niekto tam len tak pride bez prihlasena, vynasa...tak sme si vytvorili sukromne forum 😉
leni, nech ťa neporazí, ja som sa snažila len tak v dobrom... 😅 😉 😵
a nepatrilo to voči nikomu (zuzus), ale tak všeobecne...
ja som na to citlivá (nie osobne, ale pracovne 🤐 ) a pritom viem, že aj sama sa prekecnem... 😅 🤐
lebo mi to (mlčanie a zatajovanie 🤐 ) nie je pirrodzené..., ale musím...
také sú pravidlá a ja ich rešpektujem... 😔
dievčatá, vy nieste koníkarky, ale kočíkarky... 😎 😀 😀 😀
k môjmu malému chorúšikovi sa pridávam aj ja... prevčerom sa so mnou rozdelil o lízatko a zjavne aj o bacily... 😝
a bola som s Maťkom u očnej a tá rozhodla , že Maťo má ísť na operáciu, lebo to očko mu uteká stále viac... a tak to vyzerá, že jarné prázdniny strávi v nemocnici... ☹
všetko najlepšie maťkovi k narodkám!!!on to má tak blízko pri sebe? aj narodeniny, aj meniny?! 😅
a vystihla si to! sme kočíkarky, nie koníkarky... 😀 😀 😀
a uzdrav sa!...
Mary
no ved to 🤐 🤐
Mayp
moji zlatusikovia.. drz sa... a Matkovi dodatocne vsetko naj 😵
dnes vsetko naj Stankom, ak tu takeho mame 😵
Jasne magimary 😉 , ja mam tiez podobny profesionalny komplex 😀 ..
u nas po tyzdnoch konecne svieti slniecko a my sedime doma s kiahnami... 😠
ach jo, idem dovarit obed.
no ja som už tému kočík uzavrela,,, objednala som a hotovo... 😀
a ja idem variť,,, dnes som nešla do roboty,,, už ma to tam akosi prestáva baviť... 🙂
ešte aj koláč chcem upiecť... Večer príde brat s tehotnou manželkou zas pre info,,, 😀
mati ani mne by sa nechcelo 😀 ...musis mat plnu hlavu dvojek 😀 😀 ...ja by som asi ani nespala keby som vedela za ake konkretne dieta (deti) bojujem...
Silvi, presne tak,,,mám plnú hlavu dvojek,,, 🙂 No spať už celkom v pohode spím,,, ale pred IA,,, som niekolko noci prezehlila, preupratovala a podobne... 😀 😀 😀 😀

ale zväčša to býva tak, že do rodiny ide PRÁVE to, dieťa, ktroé to NAJVIAC potrebuje (zdravotne, časovo, deprivačne...), akže výber ee... 😔