Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...
ahojte,
Matimaxi, krasne ste zvladli noc a ja dufam, ze vsetci budeme cumiet ake su dvojocky dobrucke
a Kikuske skore uzdravenie...
brulka, ano, my sme stale kade - tade. Akurat sme sa bavili s partickou, ze buduci rok dame namiesto thajska mexiko, pre zmenu. V zime si vzdy davame horucu dovolenku 😀 . Ked som robila malemu ten album, tak som len kukala 😕 , ze kde vsade uz bol 😵.
...minule na nemcine sa nas ucka pytala, ze o com snivame najviac. tak ja bez zavahania, ze o ceste okolo sveta 😅
...die Weltreise... 😀 😀 😀
kiko je cestovatel 😀 😀 😀 a kedy vyrazate ??? jooooj aj mne by sa zisla dovolenka uz meliem z posledneho. naposledy som mala dovolenku v marci a to som sa ucila anglictinu takze taku naozajstnu dlhu dovolenku som nemala ani nepamatam ☹ . predlzene vikendy neratam lebo to je sice zabava niekam vyrazit ale to cloveka niekedy este viacej unavit dokaze 😒 to len psichycky povzbudi ale fyzicky ani moc nie...
laculik und du sprichst deutsch? no na weltreise by som sa aj ja dala nahovorit. ja som taky dobrodruh neposedny 😀 😀 😀
Dnes ma pobavilo toto foto:
http://www.accidentalsexiness.com/wp-content/ga...
Tomu sa hovori outfit.
leni ved hej - len to dietatko este chyba !!! ale snad v novom roku bude aj dietatko aj materska - sa uz straaasne tesiiiiim! hoci to bude urcite narocne 😉 hlavne v noci 😀 😀 😀 taky mli buntosnici nam asi nedaju vela spat 😅 !!!
sak tohto rocny febr. sme urobili IA, podali vsetky papiere na sud na predbezko a na druhy den sme leteli. a po dovolenke som si isla rovno po maleho 😀 .
no som s5 z upsvaru ako baby tolko neochoty a neznalosti na jednom mieste to sa len tak nevidi
brulka mozeme sa stretnut.. my ideme na trhy v piatok...
hej super ze Kiko tak cestuje... jaaj to mexiko by aj mna lakalo...
maly mi dnes zaspal (akoze obedny spanok) o pol 11tej 😅 . ale vcera vecer buntosil a dnes rano sme museli skoro ist z domu. tak uz okolo 9 tej bol unaveny 😔 .
laculik... no super aspon sa vyspinka... nam vcera Ninula nechcela ist vecer spat zaspala o jedenastej a rano sa jej nechcelo do skoly.. no horor sme tu mali...
brulka vsetko bude... jaaj aj ja sa tesim na rodicovsku... nenormalne...
inak bio mama maleho je nadana spevacka a sportovkyna... podla vychovavateliek a uciteliek jej.. a maly vcera nasiel flautu a normalne si piskal.. jasne ze nie melodiu len zvuky.. ale zlate to bolo....
muz sa rehoce ze ho dame na husle 😀
jaaj moja dosla som tam.. a ta pani uz starsia pozerala ako puk na mna ze co.. tak potom navela vytiahla ziadosti o prispevok pre pest. rodica pre dieta a ten jednorazovy.. nedala mi na ten prispevok na starostlivost... ani nevedela aky je rozdiel medzi rodicakom a tym pestu na rodica.. ona ze sak to je jedno.. tak som jej musela vzsvetlit ze ja chcem byt ale doma na rodicovskej.. a potom od noveho roka sa ta vyska meni.. a ona ze to sa este nevie.. /pritom je to uz schvalene/ potom mi povedala ze mam si to vyplnit a doniest 11. januara... tym by ale vsetko vyplatili az vo februari.. no proste same perly..
ale nejako som to zmenezovala.. takze idem s tym tam pred vianocami.. lebo teta ma dovcu dovtedy.. a dnes to robit nebude.. no skoda reci.. ak to toho 21.12 nevybavim vsetko tak klusam za veducou..
no laculik ty si iny dibrodruh 😀 a akcna zena v jednom 😀 😀 😀
maznacik no rada sa stretnem len aby to nebolo moc neskoro 😉 lebo v piatok veziem do BA moju sestricku a tu musim zase nacas aj odviest do modry lebo musi kojit 😀 mala ma rok ale je na antibiotikach tak rano a vecer este cucka a potom bude moj zlatusik odstaveny ked sa vyzdravie 😖
a kedy ste teda na trhoch??? mne by to tak o 16.00-17.00 hod vyhovovalo 😉
to budete mat diabolske huslicky 😉 super !!!!! moj muz hral tiez ako malicky na husle uz od 4 rokov ma krasne fotecky 🙂 a oblecik mal taky malicky 😵
super maznacik tak sa potom prezvonime 🙂 dufam ze nam do toho uz nic nepride 😉 a dobre sa poobliekaj aby si tam neprechladla
😉
Je pravda ze nemcina sa stava celosvetovym jazykom ako globalnym jedlom bier, kartofelsalat a shnizel
ja sa nemcinu ucim kvoli tomu, ze velmi casto chodime do viedne a moj mm pozera v tv len nemecke stanice. Akoze co-to rozumiem (brigadovala som dve leta v mnichove), ale nie je to bohvie co 😠 .
maznacik, to je vrchol ta teta na upsvar... mne uz vsetky prispevky uznali a aj spatne.
laculik ja mnichov milujem je to moj druhy domov. zila som tam 5 rokov 😉 a doma tiez pozerame iba nemecku telku mne to uz ani nepride ci je to SK alebo NJ je mi to jedno. ale aj s telkou sa da vela naucit 😉 neboj ked sa tomu venujes to pride same od seba 😀 😀 😀 to moja AJ je na tom horsie, len ja sa nevenujem alebo len sporadicke vybuchy aktivity a to nestaci 😖 😲 😖
brulka a k tomu dobrodruhovaniu, ja som cestovala a studovala aj zila medzi 20kou a 29kou stale niekde mimo SR. a nebola som akurat na antarktide a v australii. tak mne to chyba velmi. ja si niekedy na zahnanie neg. myslienok predstavujem ako cela rodinka zijeme niekde v zahranici. psychoš 😅 .
tak deti by mali hajať, ale počujem Lucinku pospevovať (vyrevovať) "kolena, palce, kolena , palce...".. takže určite k tomu aj patrične "tancuje"..... 🙄 🙄 🙄
Karol už dnes orapol stenu čo som včera malovala.......... a pospal si do poldesiatej aspon.... 😀
No už je tam iná debata.... citujem "bazen velký... kúpe Lucinka".... sakra nie je ani náročná.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jeeej laculik to je super ze budeme moct aj vycestovat lebo kamaratov aj cast rodiny mame roztrusenych kadetade nam sa lahko cestuje to sa nevieme ani rozhoidnut kam skor - len peniazkov keby bolo viac . ta 😉 k takze vy ste takyto cestovatelia??? 😀 😀 😀 perfektne!!! tak aj do mexika by ste mali ist ked kiko vyzera ako mexican. tam sa nechystate?