icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

cairka
22. dec 2009

to len u tých, ktorí nevedia variť s deťmi, moje dieťa pri ničom nebýva zavreté vedľa 😝 ja som písala o nás a mojom dieťati 😝

najjulinka
autor
22. dec 2009

my tiež nezatvarame deti vedla... vsak pisem, že tu žijeme v obývko-spálno-kuchyni 😉

najjulinka
autor
22. dec 2009

to ste mi radily vy zavrieť ich vedla s mužom

yukki
22. dec 2009

Nie zavrieť, len nech sa s nimi hrá. nemusí sa zavrieť ba ani zamykať.

najjulinka
autor
22. dec 2009

no to sa tak moc neuvari yukki ........ 😀 😀 😀

yukki
22. dec 2009

No, keď sa nedá, tak sa nedá. Dobrú noc všetkým! 😀 😀 😀 😀

cairka
22. dec 2009

a sme na začiatku 😎 😀 😀

cairka
22. dec 2009

idem aj ja, dobrú noc

marketka1
22. dec 2009

cairka súhlasím stebou keď chceš riešenie sa nájde stále.
Ja mám dvojizbový byt ale v druhej izbe deti samé nenechávam potrebujem ich vidieť takže sa hrajú v obývačke kuchyňu mám takú malú že dve dospelé osoby sa v nej zrazia taktiež varím prevažne na zadných horákoch tiež mi točia kohútikmi na plyňáku ale nepotrebujem v kuchyni asistenta manžela buď varí on (cez víkend) alebo ja v priebehu týždňa.
je pravda že ani mm nevie variť keď mu deti pobehujú okolo nôh ale to je tým že nemá spôsob ako ich zvládnuť a bezpečne navariť. 😉

najjulinka
autor
22. dec 2009

no ja podla toho čo varim... ale neexist aby som mala na prednom horaku čosi a robila pri stole čosi.. to proste ee...

najjulinka
autor
22. dec 2009

či je asistent v izbe alebo nie... pretože na to stačí moment...

najjulinka
autor
22. dec 2009

Dobru noc. Zajtra máme Vianoce... 😉 idem ja do hajan.

najjulinka
autor
23. dec 2009

Dobre rano.. Tu sa stale spi?

marketka1
23. dec 2009

Dobré ránko 🙂
v Ke prší je trocha poľadovica ráno o 5 som sa vydala na cestu pešo a autobusom(2 zastávky) do Hypertesca mali veľký a pekný výber ovocia a zeleniny ľudí asi len 20 takže to bolo šup šup o 6 som už bola doma.Stretla som susedu v bráne tá si o mne musela teda myslieť že trafená už o 6 z tesca. Ale už ma nikto do obchodu nedostane akurát som zabudla kúpiť iskru ale to nech mm kúpi po ceste z práce. 😉

najjulinka
autor
23. dec 2009

Lucka tu papá sušené slivky - nejak jej zachutili 😀 😀 😀 Som kupila polkilovú pixlu 😀

mixka
23. dec 2009

bre ranko 🙂

juli, strasne 😔

najjulinka
autor
23. dec 2009

mixka ty si nabrala nový image - bez kočiek, nie ružová...... to si ako agent v utajení.... 😎 😀

mixka
23. dec 2009

ze 😀 😀 😀

najjulinka
autor
23. dec 2009

jeminku mne už hrabne z "ide vlačik ši ši ši" 🙄 🙄 🙄 Už v takú rannú hodinu Lucka zavelila "Ide vlačik ši ši ši pusť" 🙄 🙄 🙄 A jak keby to nestačilo po dvoch tonoch zavelí "Silno pusť" - tj hlasitosť s ajej zdala slabá 🙄 🙄 🙄 Tak mi treba... Lebo jej takévoloviny púšťam... 😀 😀 😀

najjulinka
autor
23. dec 2009

iank huby nemusim zhanat... rano mi pride donaška s hubami 😵 😵 😵 - no niektore mamky su suprové 😵 😵 😵 😀 O hodinku tu budem mať trošku sušených hub Karolovi do kapustnice 😀

yukki
23. dec 2009

Tak. Prší do toho množstva snehu, teplý jarný dáždik. Od skorého rána sa snažím odhrabať dom a povoziť ešte aspoň kus dreva pod strechu aby to všetko nebolo namoknuté ako huba. Kika ešte spí, nespala v noci. Ani ja. 😝
Ad článok Maty: Sudkyňu/sudcu aj sociálnu znehybniť, aby bola odkázaná na iných a polložiť doprostred osady. Aby si zažili kus pocitu aký má teraz Maty.

najjulinka
autor
23. dec 2009

Aj u nás prší... 😖

najjulinka
autor
23. dec 2009

Resp. leje 😖

zicon
23. dec 2009

No myslim ze Lucinka je na opery Wagnera primlada

zicon
23. dec 2009

Inac na kapustnicu je uz trosku neskoro. Aby bola dobra treba ju minimalne 3 krat prevarit

zicon
23. dec 2009

Inac aby sa usadil ideme robit zemiakovy salat z 5 kg zemiakov, ale ked krmime regiment tak co. A Vy tiez vianocujete spolu ako rodiny.

cairka
23. dec 2009

dobré ránko. aj tu leje ako z krhly a po snehu ani pamiatka...
zicon, ešte neviem, ako budeme vianocovať...plánovali sme doma, ale teraz sa nám nejako plány menia 😕 ale ešte neviem, ako to vypáli 😉 ani sa mi moc z domu nechce 😝

magimary
23. dec 2009

Dobré predvianočné ránko! 😵
tak my sme v plnej zbroji (so "všetkými" deťmi 😝 😅 ), len bez tatinka 🙄 ...
dnes mám na pláne ostrihať chlapcov (ozaj zajka som strihala so strojčekom v nedeľu a teraz je-vyzerá ako úžasný vrabec, a držal celý čas ako "hluchý dvere", ani sa nepohol, ani nepípol 😎 😅 ),
pripraviť obrusy, ozdoby, stojan (na večer) a už len "čakať"... 😅
von sa moc nedá ísť, lebo je tu total morko, asi aj leje a zamračené, takže tma ako v noci (normálne svietime ako večer) 🙄

magimary
23. dec 2009

zicon, my vianoocujeme každá rodinka sama (a potom po večeri sme sa zvykli všetci stretať u rodičov, ale to teraz pri deťoch už akosi nestíhame) a potom na druhý deň (25.) sa stretáme všetci u našich na obede, ďalší deň zase u nás... 🙂
aj keď, mne by sa páčilo (teoreticky) vianocovať všetci ako rodina, ale prakticky sa to moc nedá zrealizovať...