Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...
fajn darček! Kiahne...ako ste mu to zabalili?
U nás odchádza posledný sneh...už vidno trávu..leje ako z konvy...pôjdeme splavovať Hnilec!
yukki,
😀 papier som ušetrila a nebalila som 😀 ...veď zabaliť 100 cm a 16 kg ( lebo to sú kubkove miery a keďže to už to má všade !!! by som musela celého zabaliť ) to by chcelo veeeľa papiera a ja taký lakomec a šetrný typ zároveň 😀 som papier, čo ostal, radšej odložila na budúci rok 😀
cairka,
kubko je zas posadnutý babätkami ( stále od nás pýta, že chce 😝 ) a tiež podchvíľou pribehne s "bruchom" - napchá si niečo pod tričko a potom chodí, že tam má bábätko a musíme počúvať bruško, že či plače abo spinká 🙂
Ahojte prajem Vám príjemný sviatočný deň 🙂
baby, akurát je na ČT1 rozprávka, ako cigánsky chudobný chlapec chce za ženu bielu princeznu, volá sa to "Dilino a čert"
ahojte všetci,,, 🙂 prekrásne vianoce prajem všetkým ... hlavne nech sú plné lásky, porozumenia a rodinnej pohody... 😵 😵 😵 😵
U nás je to úúúúúúúúplne fantastické..... s detičkami je to niečo neopísateľné... 😵 😵 😵 😵 😵
mixka vy mate kolektiv doma, nemusite vyhladavať 😀 😀 😀 To aj ja nikde do MC nechodim... Vsak naco? Ja skor deti od seba oddelujem, aby nežili len v kolektive, ale berem aj po jednom-dvoch von a tak 😀 😀 😀
My sme dnes boli po návštevách... U svokry najprv, potom u mojej tety... Náročný, ale fajn deň 😉
No DOminika nám spala u svokry 3hodiny poobede!!!!!!!!! To tak ani doma nespinká 😀 😀 😀 A potom som už jej zobudenie urýchlila, lebo by sme tam snad boli do večera... Mirka si zdriemla len v aute medzi návštevami a Lucka vooobec... Včer Lucka bola hore 13,5 hod NONSTOP 😨 😨 😨 Dnes už velkáčky hajaju, tak aspon to...
Včera Karol ráno pri strihaní nechtov zacvakol Lucke do palca - trolilnku - len cvakatkom strihal, ani moc Lucka neplakala... Ale zjavne jej to vadilo a necmulala palec... A tak nevedela zaspať bez palca.. .Tak reku aspon ju odučíme, ale dnes už ten palec mohol byť... Ráno vstala akože OK... A už palec cmulala... 🙄 🙄 🙄 Ja neviem ako ju odučiť... to každe rano mam jej strihať "nechty" ??? Resp. Karol má "strihať nechty"??? 😀 😀 😀 😀
my nemame Tv, my len na PC pozeráme, ked pozerame... ale teraz sme dost obmedzení. Dominika má postilku hned za chrbtom mi tu teraz... Koli stromčeku 😀 😀 😀
dioliana, ale to mame cez spoločnosť na PC telku... akože v cene internetu mame aj internetovú telku...
cairka a Ty pozeráš?
ja čakám na: Stebou mne baví svět 🙂 pozerala som to už x krát ale toto si nenechám ujsť.
ináč nepovedala som Vám lebo som dajak nemala čas včera, keď ráno Martin vstal a vošiel do kúpeľne tak prvé čo sa pýtal de je lyba kapol deje?
no mali sme čo robiť vysvetliť že není celý deň chodil pozerať či neprišla z práce domov.(ono u nás každý chodí do pláce kto od nás odíde)
no a u nas je niečo nové - niečo suprové... Dominika mi krásne hovorí mama 😵 😵 😵 ale náááádherne.. 😵 😵 😵 kde tu sa jej už podarilo, ale od dnes je to už také hotové krásne slovíčko 😵 😵 😵 taký vysoký hlások nasadí, ked to hovorí 😵 😵 😵 😵 😵 ach baby.. toto bude ťažké lúčenie raz zas...
markétka, ved aj ja hlavne kvôli tomu, že bude s tebou mne baví svět 😀 poobede som si spievala tu pesničku z toho, že má sladká emčo...já bych te láskou sned...a veve na mňa, že ona je cukríková?? 😀 😀
no ja tiež dumam či zapnuť.. ale asi nie.. je tu unas taký klud, že mam strach 😅
no ak pozeraš cez www stranku, tka to sa daju len ich programy pozerať. nie kupovane programy.

jani, nevidela 😉 ale ona je ako posadnutá pipíkmi... 😅 ona si pchá hračky do gatiek, že to má pipík... 😝 Ona je Sportakus a preto musí mať pipíka 🙄