Prosím Vás ako dlho sa čaká na adopciu v Prešovskom kraji?
@bejulik ako dlho ste cakali na schvalenie a zapisali vas cakacej doby vtedy ked vam to schvalili alebo az po absolvovani tych 26 hodin poradis alebo mi napis mj sa tiez chystame odoslat papiere
@laura1994 a ake ste malj poziadavky ako to prebiehalo mi sa tiez chystame odoslat papiere ale neviem ako dlho to schvaluju a ci nas zapisu do cakacej doby ked nam to schvalia alebo az ked absolvujeme tych spominanych 26 hodin a ako to prebiehalo napises mi je to nieco strasne alebo da sa to zvladnut
my sme zapisany od 15 .11 2021 a sme 144
@jan397 a ake ste maly poziadavky
My sme zacinali minuly rok v oktobri na 175.mieste, dnes sme 110.
Volal som, do PO povedali mi, že deti na adopciu momentálne nesú, opýtal som sa otázku koľko ročne deti adoptujú tak povedala, že 40 takže všetci, čo čakáme si počkáme dosť dlho
Niekto nové informácie

@foxyfox my sme v čakačke na osvojenie od 01/2020. Kritéria mame biele dieťatko do pól roka, na pohlavný nezáleží. Začínali sme 73 na dievča a 70 na chlapca. Po vyše roku sme boli na chlapca 58 a na dievča 62. Keďže robím v nemocnici tak som postrehla niekoľko anonymných pôrodov tak som sa cca pred 2 týždňami informovala a bola som v prednom šoku, na dievča 49 a na chlapca 48. Mimochodom som z Košického kraja