icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

koka231
autor
5. feb 2016

@bzebra nie spodny je dnesny stredny zo vcera vecera a prvy s predvcera poobedia ale to boli len take ulety ...inak som vahala ci spravit dnes ale spravila som 🙂 ...a uvidim mozno aj zajtra spravim alebo az v nedelu

bzebra
5. feb 2016

@koka231 Ty sa takto nam 'za chrbtom' testujes a ani nam o tom nepovies? 😀 Podla mna aj zajtra budes testovat, neda ti to 🙂 A nie ze nam zase zatajis vysledky ;)))

koka231
autor
5. feb 2016

@bzebra ale sak ako mozem zatajit zajtra este nic nebude vidiet

bzebra
5. feb 2016

@koka231 Ako vies? Ale som rada, ze aspon niekto sa z nas odvazil, aspon to mna az tak nelaka. Som az prekvapujuco velmi pokojna inac... Ale asi to bude tym, ze je este skoro a viem, ze vysledok by nemal velku realnu vahu.

pauliq
5. feb 2016

@koka231 ahoj 🙂 ja som dnes varila, upratovala, zehlila.... a potom som sa unavila, pichlo ma raz na jednej strane, raz na druhej tak som si lahla.... uz zacinam byt nervozna z toho cakania 😕 a neviem asi vela premyslam 😕

pauliq
5. feb 2016

@koka231 asi 3 den je kritocky .... ty vcera ja dnes.... myslim psychicky 😉

koka231
autor
5. feb 2016

@pauliq aj stvrty ja som dnes uz plakala ale som sa dobre vyrevala a je mi ok uz 🙂

pauliq
5. feb 2016

@koka231 super. Potesila si ma 😀
Musim niecim zamestnat hlavu lebo takto sa zblaznim.... 😉

koka231
autor
5. feb 2016

@pauliq ja som potom sa zamestnala som zdobila medovniky mamina na oslavu tak to ma trosku rozptylilo a teraz som sla krsniatka pozriet tak zasa je o nieco lepsie 🙂 ...ale zvladneme to 🙂

zuzanka595
5. feb 2016

Babulky ani neviem ako presiel den,bola som pre syna,potom trochu prevetrat a doobeda varila a upratala trochu povysava muz ked pride ,a konecne lezim s nohamy hore 😀 😢 😀 😲 😀

miminka013
5. feb 2016

@koka231 teraz v pondelok

koka231
autor
5. feb 2016

@miminka013 a este si vobec neskusala test? Cakas rovno teda na krv ?

pauliq
5. feb 2016

@koka231 no tak som povysavala cely dom, pozmyvala podlahu.
Ja mam taky divny pocit v bruchu.... neviem to identifikovat.... a mozno si aj namyslam 😂
Ja som tu inak tusim posledna s.testovanim.... to bude psych teror 😂

koka231
autor
5. feb 2016

@pauliq ja som zasa nafuknuta ako slon takto poobede sa vzdy nafuknem a tazko sa mi dycha ....aaale len o jeden den si po nas neboj to dobehnes 🙂

bzebra
5. feb 2016

Mna zacala na obed boliet hlava :( a aj otapena som, asi to bude z pocasia... Lebo od rana som vypila uz skoro 2 l vody. A inac som piekla kolac, tak sa tesim na vysledok, ked ochutname vecer s mm ;)
Vy mate nejake chutky baby alebo z coho vas nafukuje? Mne nastastie nic take nie je, akurat v utorok som bola ako balon, ale to som jedla cibulu...

miminka013
5. feb 2016

@koka231 ano cakam na test z krvi ...... nechcem testovat moze to ukazat aj nemusi a naco mat potom pochybnosti

ouroboros
6. feb 2016

Kto to dnes nevydržal a ocikal tester? Potešte nás dobrými správami 😉 a ozaj,dobré ránko

zuzanka595
6. feb 2016

@koka231
@ouroboros
@miminka013
@bzebra
@pauliq bre ranko,dievcata ako ste sa vyspali??krasny den želam, @koka231 uz si testla?

koka231
autor
6. feb 2016

@ouroboros
@zuzanka595 no baby testla som ale este nic len / ale zatial som len 9dpo cize to je este ozaj skoro neviem co som si myslela 🙂

zuzanka595
6. feb 2016

@koka231 ja skusim zajtra mm k cesty zajtra odchadza na tri tyzdne prec tak nech ide s kludom,vyskusam ten digitalny clearblu

bzebra
6. feb 2016

@zuzanka595 @koka231
@ouroboros
@miminka013
@pauliq
Ranko, no mna prsty riadne svrbia a stale sa rozhodujem, ci ano alebo nie. Navyse som vcera zistila, ze mam o jeden test viac, ako som si myslela. Ze by znamenie? 😁 len som sa spoliehala na @koka231 ze bude mat dobre spravy a motivuje nas... Hmmm... Testnut ci netestnut? 😉

koka231
autor
6. feb 2016

@bzebra skus testnut co ti ukaze

koka231
autor
6. feb 2016

@zuzanka595 ja by som digitalny este neriesila asi az neskor

@bzebra
@zuzanka595 ale kocky neviem ci sa nam podarilo mam taky sprosty pocit ako neviem co mam cakat citim sa ako keby na ms ale to uz od vkladu tak neviem ...aj ma prehana a to mna zvykne par dni pred ms no mozno telo este nezaregistrovalo ze je tehotne 🙂

zuzanka595
6. feb 2016

@bzebra skus

zuzanka595
6. feb 2016

@koka231 mna pobolievaju vajecniky ako pred mrchou, neviem vecer byvam nafuknuta neviem vydrzat,mrcha ma prist 10 tak neviem

koka231
autor
6. feb 2016

@zuzanka595 mna zvykne ako keby krcok proste tam dole nieco ale teraz ma to boli uz vlastne den pred vkladom ma to zacalo a vcera vecer ma trosku vajecniky pobolievali ako pri ovu zasa ale len chvilku a aj rano dnes ale uz to preslo tak neviem aj mne by mala 10-11.2 prist tak neviem uvidime

bzebra
6. feb 2016

@koka231 nieee, nemysli tak. Naozaj je velmi skoro cokolvek teraz odhadovat. Aj ja mam niektore znaky PMS, ale tak isto to mozu byt aj tehu. Aj ked na tie je este skoro. Este lezim a cakam, nech sa mi vstrebe utros. Snad nezabudnem testnut ked pojdem na wecko. Ja si nahovaram, ze pri dvoch som mala vacsiu sancu, ze sa jedno moze zavrtat skor. Uvidime 😉

koka231
autor
6. feb 2016

@bzebra no sice hej ty si mala dve to by mohlo nieco ukazat moji boli bojovnici od zaciatku tak dufam ze teraz v tom pokracuje a bojuje lebo zo 6tich vajicok oplodnenych mi dve hned zamrazili a 4 dlai na pk a do 5teho dna mi vsetky prezili len jedno ze sa pomalsie vyvijalo a to aj den po vklade nezvladlo takze zo 4 po pk nam ostaly 3 moji bojovnici jedno mam uz v brusku tak 2 su marazaciky po pk 🙂 tak dufam ze bojuje to moje male

bzebra
6. feb 2016

@koka231 preco ti tie 2 mrazili hned? To celkom pomaha ukludnit podla mna, ked vies, ze mas este rezervu, aj ked ju mozno nebudes musiet pouzit. Jedine, ze by ste chceli surodenca 😁

koka231
autor
6. feb 2016

@bzebra no neviem preco tie dve hned zamrazili ale ono ze lepsie sa rozmrazuju a preziju taketo jednodnove a potom to daju na pk ako ked sa rozmrazuju tie po pk ze tie nemusia sa dobre rozmrazit alebo vydrzat po rozmrazeni tak preto tieto asii hned zamrazili ....jasne ja si planujem ist pre surodenca az 🙂
uz si testla?