Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
@zuzanka595 vecer si testovala ci ako nechapem
@zuzanka595 skusala som este na dennom svetle odfotit
@koka231 pozeram na ten tvoj test a nič nevidím ty tam vidiš čiarku?
@danielita35 zdala sa mi tam ale asi tiez nic nevidim asi mam uz vidiny 🙂 uvidime pocka na krv do piatku
@koka231 ano vecer som testovala ja idem stvrtok na krv
@zuzanka595 no ja az piatok lebo vo stvrtok nerobia ...ale utros mi vychadza len do stvrtku poobedia tak neviem co mam spravit ci ist v stredu do centra nech mi predpisu alebo ku svojmu gyn nech mi on predpise
@koka231 ja mam 11 volať ráno doktorovi aky mi vyšiel test ,tak som zvedava. Myslíš ,že aj ked test neukáže môže sa stať ,že v krvi to zistia?
@danielita35 aj to sa moze stat ale ja mam total pms tak neviem :-/
Dobre ranko. Tak ja.som tiez skusila. A tocim hore dole, zlava zprava potom naopak a po duchackovi ani stopa 🙂 baby liecite sa tu niektora na stitnu zlazu? Lebo mne endokrynologicka povedala ze tehotensky hormon sa mi nejak divbe tvori. Ale mam k nej prist az ked budem mat potvrdene tehotenstvo.... nemate s tym niekto skusenost?
A taka som nejaka nijaka.... uz ma ta cela euforia presla len cakam na piatok...
Ranko, ja dnes netestujem. Som prave pozerala, ze za normalnych okolnosti bez utrogestanu by mi zajtra prisla mrcha, kedze dnes som akoby 12 dni po ovu. A uz by som cca 2-3 dni spinila... Ach este cely tyzden do oficialneho testu...
Prosim vas jak mam pridat tie foto ??? Sak.ja som blond 😂 cez appku mi nic nejde a ked to otvorim cez internet tak sa mi hodi google konto zalohovanie foto 😀
Žienky to ak by sme teraz ostali tehotné,tak v ktorom vlastne týždni sme. Už som tu z toho riadne dopletena kôli tej PK.
@pauliq Tehotenstvo sa pocita od 1. dna poslednej ms. Predpokladam, ze podla toho doktor urcil dlzku tehu, lebo na ultrazvuku by nic nevidel. Ked ide v 7. tyzdni uz dajme tomu a vidi plod, zmeria ho, tak moze urcit dlzku tehotenstva z toho. Podla toho sa potom preratava dlzka tehotenstva a predpokladany termin porodu.
Ale najprv sa to rata od toho 1. dna, lebo sa odhaduje, ze ovu bola okolo 14. dna. No tvoja suseda mohla mat ovu aj o tyzden neskor, kazdy cyklus moze byt iny, tak preto jej nemal TT co ukazat 😉 ale to je len moja teoria, ktora mi vychadza z info, ktore si napisala 😉 a navyse dolezity je vysledok 😊
@pauliq
@bzebra
@zuzanka595 baby ja idem uz v stredu na krv 9den po et ze mozem kludne dojst ...lebo som volala ze utros mi konci vo stvrtok tak ze mozem kludne v stredu prist ...taaaak este asi poobede a rano testnem a ked nic tak viem ze idem na ket a ten sa podari urcite .-)
@danielita35 po pk by sme mali byt cca 5tt
@koka231 potom hned daj vedieť ako si dopadla 🙂
@danielita35 jasne ze dam ale budem vediet az na obed vysledky

@koka231 vecer bol tam duch