Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
@bzebra našla som to http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.as...
@bzebra zenicky moje dobre.nevydrzala som to.
a zu som si oci vyplakala.
neverila som ze take nieco este niekedy uvidim.
stale sa na ten test chodim pozerat,ci je to vobec mozne.....
JE TO TAM !!!!!!
a neni to ziadny dusik,jasne dve ciarocky,pekne zu aj zdialky viditelne.
neviem bohuzial prilepit ten obrazok,ale som taka rozrusena ze to ani neviem opisat.
ja som neverila ze sa nam to podari.
po dlhyyyyych 7 rokoch skusania a zialu.
dakujem vam vsetkym za tuto temicku,mozno aj ona trosku pomohla.
len nech to dobre dopadne 😵
@koka231 ahoj nachystana na krv?som nedockava aj za teba mna to caka zajtra👣👣👣👣🚼🚼🚼
@zuzanka595 ajooj no uz mam ododbratu a o dvanastej budu vysledky
@koka231 jej hned piš 😎 😲 😲
@koka231 ahoj dnes ráno som zase robila test a nič ☹
@pauliq to neviem ci sa da musela by si sa spytat
@zuzanka595 jasne budem pisat neboj nic
@danielita35 aj ja som robila a tiez nic ale mne vkladali len blastocystu tak este je asi fakt skoro na testy tehu
Tak baby ja putujem dneska do nemocnice... ohss nepusti... idem na infuzie... tak, neviem, neviem, ci sa dockame vytuzeneho babatka... dufam, ze sa to cele nestopne...
@koka231 baby dnes zajtra mam cas na kramy zacinam trochu spinit,volala som s doktorom povedal ze to moze byt pokym nezacnem krvact je dobre ☹ 😒 ☹ som smutna
@farebnymotylik drzim silno palce nech sa to da do poriadku !!!!
ale tam sa o teba lepsie postaraju.
@zuzanka595 ved doki povedal ze nevadi,este nezufaj,test je pozit.tak neboj.udrzi sa to.verim .
silno drzim palceky
Babule kde ste si ratali % uspesnosti? Dakovala

@osky no som mladá ano dakujem ...len sme sa snažili 3,5 roka...mali sme 7 embryjok,teraz už 6 mame mrazačikov ešte takže nemala som len jedno 🙂 ale to som nespomenula nevedela som že aj to mam písať 🙂
tak Vám všetkým držim palce lebo viem čim si prechádzate