icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

lenus7
12. feb 2016

@osky ty si bola už na odber že? Koľko si mala hcg a na koľky deň?

pauliq
12. feb 2016

@osky nooo a ked sa dovolam tak bude 14.20. Ale uz len hodka 😊 sa to vlecie....

farebnymotylik
12. feb 2016

@pauliq silno drzim palceky 🙂

pinky81
12. feb 2016

Ja krváááááácam.....:(((((

zabka75
12. feb 2016

@pinky81 nieeeeeeeeeeeeeeeeee :( :( :(

osky
12. feb 2016

@pinky81 joooj moja,co sa deje,ved ste pisali ze kym sa beru lieky,tak sa nekrvaca,maimalne spini.
ja zu nicomu nerozumiem.
dobre znamenie to asi nebude,ale posielam ti aspon pozitivnu enrgiu.vela sil !!!

osky
12. feb 2016

@lenus7

nebola,vobec mi nekazal doki prist,vcera som zavolala ze mi vysiel pozitivny test a kazali mi bud.tyzden vo stvrtok dojst na sono.tak som zvedava.

pauliq
12. feb 2016

Ahojte. Tak sa pridavam do neuspesnych ET. Tiez som mala 0. Ani na druhu krv nejdem.
Idem volat na konzultaciu kedy mozem

osky
12. feb 2016

@pauliq
moja,skoda.poplac si a dlho sa nelutuj.chod cim skor znova.
posielam ti pozitivnu energiu.

zabka75
12. feb 2016

@pauliq je mi to velmi luto :( posielam vela sil ,,,,,,

pauliq
12. feb 2016

@osky
@zabka75 dakujem baby. 3.3 mam konzultaciu tak dufam ze to uz vyjde 😊

zabka75
12. feb 2016

@pauliq musi 🙂 si mlada a mas este mraziacikov to je dobre, dobre si pamatam?

osky
12. feb 2016

ja som na MK volakedy citala ze jednej sa to podarilo az na 6.IVF a mala potom krasne dietatko,takze nezufajme.
aj keby sa nam to nepodarilo hned alebo dokonca,musime to skusat dalej!!!!
hlavne vy ktre ste este take mlade,neodkladajte to,treba vyuzit kazdu sancu lebo vekom je to len tazsie....

pinky81
12. feb 2016

Volala som do CAR. Povedli, aby som utrogestan užívala cez ústa 3x1 a podľa plánu mám sa ukázať 17. na sono a krv.Neviem či to vyjde. Neplačem a nestresujem sa,veď každé máma 50%.Ano alebo nie. V stredu budem múdrejšia. Musíme vydržať.Však?

pinky81
12. feb 2016

@zabka75 Ale áno....:(((

pinky81
12. feb 2016

@osky Ďakujem, aj ja Tebe všetko dobré...🙂))

koka231
autor
12. feb 2016

@pinky81 zlatko mrzi ma to viem co prezivas kludne si poplac aj mne to pomohlo ale nesmut dlho aj tak ti to teraz nepomoze a ideme na reparat a ten sa podari urcite 🙂 telo uz vie co ho caka tak uz je pripravene neboj nic dame to budeme sa podporovat ved sme tu preto 🙂 😜😚😚😚

pinky81
12. feb 2016

@koka231 Ja však plakať neviem.Možno neskoršie na mňa príde,ale teraz ešte nie.Viem že to nie je dobré, dusiť v sebe, ale ja som taká....tiež verím, že druhý pokus sa nám všetkým podarí. Ďakujem...🙂))

zabka75
12. feb 2016

@pinky81 tak je dobre 😊 sú odložený na správnom mieste ty sa dáš trošku do poriadku A pôjdeš si pre nich ☺ bude dobre 😍😍😍😍😍😍😍

koka231
autor
12. feb 2016

@pinky81 juj ja som sa trosku sekla to malo byt pre
@pauliq .....
@pinky81 ty este zatial beris utros len spinis nie?

pauliq
12. feb 2016

@zabka75 hej hej mame 3.
Len maju obdobie dovoleniek tak sa to trosku predlzi.
@pinky81 drzim palce vsetko dobre dopadne. 🙂

pinky81
12. feb 2016

@koka231
@pauliq Ja krvácam, menzes.....si myslím.....Máme aj my odložené, treba už len čakať zas. Ale aspoň už žiadne inekcie. Podobne držím palce...🙂))

bzebra
12. feb 2016

@pinky81 Aku si mala davku utrosu?

pinky81
12. feb 2016

@bzebra 2x1 vaginalne, ráno a večer 1-1. Teraz mám cez ústa 3x1. Prečo sa pýtaš?

ouroboros
12. feb 2016

@pinky81 prečo ti nezobrali hneď krv a neskontrolovali hcg? Ak je 0,aký má zmysel do seba ešte skoro týždeň pchať progesteron? Inak v akom CAR si? Tá dávka 2x1 sa mi v porovnaní s nami ostatnými zdá dosť nízka...

pinky81
12. feb 2016

@ouroboros Ja do centra mám ísť na 14 deň po transfere, čiže 17.febr. CAR mám 15O km od bydliska.Koľko užívate vy za deň?Zle som písala predtým, 2x2berem.Som už celkom šibnutá...

bzebra
12. feb 2016

@pinky81 Predpokladam, ze 100mg tabletky. Pytam sa, lebo ja mam napriklad 4-0-4, teda 8 dokopy a myslim, ze aj baby tu maju minimalne 3x2tabletky denne, cize 6... Ja nie som doktorka, uz som aj vyhodila letacik, ale tusim 2 tabletky bola minimalna davka na podporu prirodzeneho tehotenstva.
Neviem, od coho rozhoduju o davke, ale mam pocit, ze v RF davaju standardne taku aku mam ja.

Teraz to uz asi budem moc komplikovat, ale ja ked som sla na vklad, tak som videla folikuly v mojich vajecnikoch a ked som sa na to spytala doktora, tak povedal, ze vajicka su uz vybrate z nich. Z toho mi vyslo, ze oni asi pri IVF nepraskaju akoby praskli pri normalnej ovulacii, kedy vznikne zlte teliesko ktore produkuje progesteron prirodzene. Preto sa doplna tabletkami - utrogestanom. Opravte ma niekto, ak sa mylim. V prirodzenom cykle ak neotehotnies, tak akonahle sa minie progesteron, nastupuje dalsi cyklus do par dni. Kedze ty si zacala krvacat, tak mi z toho vychadza, ze si mala velmi malu davku. Davku, ktora sa bezne predpisuje ako podpora k prirodzenemu progesteronu a nie ako nahrada.

Neskusala si si spravit test?

A este mi bolo v CAR-e povedane, ze mi to odporucaju vkladat, lebo oralne to spsobuje unavu a efekt je ten isty.

ouroboros
12. feb 2016

@bzebra dobre hovoríš. Ja mám tiež 3x2 a keď som predtým bola na prvom IVF vo Ferticente,dali mi Crinone gél a to bolo iba 90 mg denne...MS som vtedy dostala jak hodinky presne....

bzebra
12. feb 2016

@ouroboros 😨 omg, bud mali este malo skusenosti alebo neviem, za co dostali diplomy... ☹

ouroboros
12. feb 2016

@bzebra mám na nich nádherné spomienky.toto bol bonus k tomu všetkému,čo som si tam prežila. Ale "forget that". Idem ďalej,verím,že sa teraz zadarí.