Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
@koka231 v nedelu chcem, ak sa niekto prida, zo srandy, aj ked nebudem ten vysledok brat vazne, lebo viem, ze je to skoro...
Inac to s tou vodou vam doktori nieco povedali? Ja sa teda snazim pit aspon 3 litre tak ci tak, najma ked som pichala FSH, ale moj doktor nic nespominal. A aj cervene vino som si davala este pred 😂
@bzebra voda ze je dobra na sliznicu som niekde citala ze sa odporuca pit ze sa viac ako keby prekrvuje ci co 🙂 nieco take a aby som sa vyhla este ohss i ked mi nehrozil ale cert nikdy nespi ako sa hovori 🙂 ....ja tiez mozno v nedelu alebo este sobotu ...mam inak doma 6 testou tak som uz rozmyslala ze by som od zajtra zacala 🙂 a sledovala ci to silnie alebo nie 🙂 ale fakt len zo zvedavosti 🙂 ...alebo apson zistit ci mam v sebe pregnyl ja som mala raz pichnuty pregnyl 5000iu a do tyzdna bol prec z tela teraz mam v tele 7500iu tak mozno uz je aj ten prec som 10dni po pregnyle
Mne nič nie je akurát včera som mala nafuknute bruško,ale inak vôbec nič mne povedali,že normálne môžem fungovať ako do teraz len nešportovat a kľudny režim to hej. A tej vody 4litre nemusím až vypiť ale tie 3l aby som dodržiavala..tak to sa snažím. Ale to je na nervy ja v noci 3x idem cikať. Jaaaaj Musíme si prejsť dlhú cestu pokiaľ prídeme do cieľa, ale verím, že to výjde. Vraví sa že rok 2016 ma byť plodný,tak uvidíme 😉 Držím všetkým palce.
@zuzanka595 no ja som od NR ...mno ked budeme tehulky tak stretko by sa zislo 🙂
@koka231 ja mam nitru na skok,a naco ti prosim ta pichali pregnyl?
@zuzanka595 pred opu mi ho pichali tych 7500iu ...tych 5000iu co som spominala to som mala pred pol rokom pichnute ked sme este neriesili ivf
Ahojte ja som 10.deň po ET a zo začiatku tiež troska pobolievanie v brušku ale teraz pozorujem na sebe výkyvy nálad inak som v pohode 🙂 ...... test som si ešte nerobila chcem to mat 100% potvrdene z krvného testu ten mám zachvilku 😀
@miminka013 jeej tak vitaj medzi nami ty uz budes teda vediet vysledok juj kedy mas krv?
Mne nakazali kvoli ohhs pit tak vela. Az do kontroly.
Presne tu istu kys list mam aj ja.
Mna tak pobolieva podbrusko. Nie moc, ale taky "tlak" citim.
Ja som z Ba.
Ja som z Prešova 😞 takže neviem, neviem
Baby spite??? 😀 😀 ja som konecne lahla ze odychnem
@zuzanka595 ja nespiiim 🙂 haha 🙂 neda sa mi a strasne sa nudim bo som sama doma ☹
test mám teraz v pondelok ...... stále si ešte pichám fraxiparin a utrogestan
@miminka013 utros si vkladam aj ja,a vkladas ci zapijas? 😝
@koka231 ja som lahla teraz len som bola capit utros na miesto a zase lezim ale zachvilku pojdeme pre syna tak to uz nebude taky klud
@zuzanka595 po opu som vkladala utros asi dva dni potom som musela zapijat lebo ma podrazdil ale od vkladu zasa vkladam aj ja ...kedy si davas utros?
Ja nespim. Ja cakam u Dr na PN. Ma ordinovat od 12.00 a teraz prisli.
A mam take mierne bolesti
Zapnite si rtvs1 teraz 😉
@zuzanka595 vkladam je tam vecsi ucinok ako ked sa zapije
Ja som mala na chvilku trosku utlm, ale spat sa mi neda, nastastie sa necitim nejako unavena. Utrogestan mam vkladat 4-0-4, je to lepsie ako jest, vraj z toho je unava. Mam v plane si ist kupit ananas, ten stred je dobre vraj jest kvoli nejakym enzymom, co pomahaju pri uhniezdovani. To si rozdelim na cca 3 dni. A celkovo nakup treba spravit, len sa nechcem moc nadrapovat s taskami, tak asi nakupim len na 3 dni a zbytok pojdem s mm cez vikend. Musim si zamestnat mozog niecim...
Co je na stv? Ja nemam...
@koka231 davam si 3x2,
Kocky bavala som si utros s aplikatorom a ked som vybrala aplikator tak som tam mala nieco take ruzovr na nom ale len malinko
Dievcata,chcem vas aj ja troska povzbudit,tiez som po umelom a tiez som dva tyzdne cakania musela prekusat a viem,ze to nie je lahke to cakanie.verim,ze kazdej jednej vam to vyjde a budu z vas krasne tehulky 🙂 ja som inak netestovala,pockala som si az na odber,bolo to tazke,ale vydrzala som to.drzim vam velmi palce ✊😉 a hlavne fakt ziaden stres,viem,co hovorim,je to tazke ale musite byt co najviac v klude 🙂

@koka231 Ja beriem akurat kys. listovu, to sa ma 3 mes pred, ale ak mas vela salatu v strave, tak je to este lepsie ako tabletky. Je to na vyvoj plodu, hlavne proti razstepom. Podporuje to spravnu delbu buniek. Potom beriem 1000mg vit C na imunitu, ale to beriem skoro stale a vtedy nie som chora. Beriem aj zelezo, aby som sa necitila unavena a mineraly - vapnik, zinok, kalcium. Ked mi vyde pozitivny tt zacnem teh vitaminy, kde je vsetko dokopy, len ten vit C si budem stale navysovat.