icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

1veverica
17. mar 2016

@lucka_220809 mi hovor, tiez mi slzicky vyhrkli ked som na sono videla to srdiecko. Takze presne viem o com pises. Neboj bude to dobre 🙂

tebe
17. mar 2016

@1veverica nemam mne to vychadzalo rovno na sviatky a to tam nebudu a skor nebol termin...tak som dlho v napäti

1veverica
17. mar 2016

@tebe jaj tak, bo ja som mala prve sono teraz v pondelok, a druhe toho 4.4.. tak uz nam len ostava cakat, ako sa citis?

pufa
17. mar 2016

@lucka_220809 ja som teraz uz 4.krat tehotná, žiaľ dva krát to nedopadlo dobre z rôznych dôvodov. Ale vždy som cítila take pichanie v maternici a potom ma pobolievalo podbrusko plus točenie hlavy a taká slabosť.

lucka_220809
17. mar 2016

@pufa dakujem. asi kazda zena to ma aj tak svoje, takze nema velmi zmysel sa porovnavat. Po vikende dam vediet , ci tieto moje mrchave pocity su ozaj len z mrchy, alebo sa predsa ten drobec nejako zazrakom udrzal...

tebe
17. mar 2016

@1veverica praveze nemam ziadne priznaky nejake ani pachy,chute,ani zle mi neni..len ma to brucho pivolieva..niekedy ako pred MS a inokedy len take pichanie a chodim skor spat to ke asi vsetko..ty mas nejake priznaky?

1veverica
18. mar 2016

@tebe presne ako ty, chodievam spat uz okolo osmej, co inokedy nikdy som tak nesla, a sem tam sa mi toci hlava, ale inac nic take, ani vracanie, ani hlad, nic vynimocne, uz som si pripadala divna, ale lekarka hovori ze je vsetko ok 🙂

lesana35
19. mar 2016

Ahojte baby..takže tehotenstvo potvrdené... na 17 deň po KET HCG vyše 9000 aj na sone už bolo vidno plodový vačok... takže sa velmi teším...a prajem to každej z Vás 😉 😲

lucka_220809
21. mar 2016

@1veverica
@pufa

dievcata... neverim od rana tomu... objednavam sa na krv ... ale vyzera to,ze cakam babatko. Je to pre mna naozaj zazrak...dakujem vam za podporu <3 ... ja som si nemyslela, ze to je este mozne vobec...

1veverica
21. mar 2016

@lucka_220809 gratulujem, comu nemozes uverit, ved su tam jasne //, tam uz nie je o com, takze pekne sa objednaj, nic ine ako potvrdenie tehotenstva ti ale nehrozi 🙂

1veverica
21. mar 2016

@lesana35 gratulujem, uz len nech vsetko dobre prebieha 🙂

lucka_220809
21. mar 2016

@1veverica 🙂 veru su tam kolajnice... len ja proste neverim,ze sa to naozaj deje... po 6 rokoch ...ja som neverila ze mne sa toto noazaj moze stat. Vyklepana som z toho 🙂 ale strasne velmi sa tesim... ja som rano ani obliect nevedela aka som bola vyklepana :D :D

1veverica
21. mar 2016

@lucka_220809 joj ty, my sa pokusame 7rokov, cize presne viem o com hovoris. Hlavne sa nestresuj, a bud pekne v klude, tvoj test hovori jasne, ale predsa len davaj si na seba pozor, predsa len tie krvne testy ti daju istotu 🙂

lucka_220809
21. mar 2016

@1veverica hej.. dnesok sa pokusim si len vychutnat...hoci hned ma napada tristo veci, o ktore sa treba starostit...ale idem sa spolahnut na to,ze ako ma byt, tak bude, a ja som vobec teda nemala easy bajocko dva tyzdne od vkladu, az som si niekolkokrat povedala, ze ak sa uchyti aj v tomto mojom sialenom obdobi, tak to bude robokop 🙂) tak asi bude... 😀

1veverica
21. mar 2016

@lucka_220809 no vidis, takze je to bojovnicek. Ja som 6tyz. od vkladu a necitim nejake priznaky, sem tam sa mi hlava zatoci, pichne v podbrusku, kebyze som nebola uz na sono a nepotvrdila mi dr. ze je to zatial ok, tak ani neviem ze som v tom 🙂

lucka_220809
21. mar 2016

@1veverica no ja sa citim tak pred ms,hoci aj ta intenzitabzbprsnikov mi ustupila,este bolia,ale su menej natlakovane,take volnejsie...a citim aj brucho ako pred ms,ale uz tiez menej ako pred par dnami...snad bude vsetko v poriadku a pojde to ako ma,aj u teba aj u mna...je to aj tak zazrak. Dnes si prvy raznv zivote mozem povedat,ze som tehotna 😊

pufa
21. mar 2016

@lucka_220809 perfektne!! 🙂 velmi sa tesim. tento mesiac je super uspesny. v teme ivf v Reprofite v Brne otehotnelo tento mesiac asi 5 bab. prajem ti bezproblemove a krasne tehotenstvo 🙂

1veverica
21. mar 2016

@lucka_220809 ani ja este babo nemam, cize aj u mna je to po prvy krat, vsetko je pre mna nove, zaujimave 🙂

lucka_220809
21. mar 2016

@pufa ja som bola v reprogenesis, lebo tam odisiel moj lekar z reprofitu... 🙂 su tam tiez vyborni ...

mimika1973
25. mar 2016

@lucka_220809 no vidis! 😉 a wow ake ciarky silne na tych testov, jasne,ze si tehula!!!! 😵 😵 😵 Aj ked sa tomu tazko veri, je to taaaammmm!!!! 😀 😉 🙂

mimika1973
25. mar 2016

@lucka_220809 bola si u stelcla teda? aj to bol moj lekar este v RF a mame s jeho pomocou synceka 😵
potom sme presli na Otevrela, ale zial sme o babetka prisli v 10tt, vytvorili sa nam z jednej krasnej HB 😉 Mame este mrazacikov tak hadam sancu este mame, dufajme!
Mali ste vase ci darcovske, ked v reprogenesise ste boli?

lucka_220809
26. mar 2016

@mimika1973 uz to mam aj potvrdene z krvi a moja dr mi uz len tak namatkovo vonkajsi uzv urobila,lebo som vysilovala,ze som stratila vsetky symptomy tehotenske predvcerom 🙂)) ... tak uz tam bola aj bublinka..zatial prazdna,ale bola...tak uz len cakat dva tyzdne do uzv . Ale HCG bolo v utorok 5 990 a vo stvrtok (17.den po ET) uz 10 000. Tak si uzivam ze to je pravda, ale jasne,ze stale opatrne, este nic nie je jasne , kym nebude srdiecko ... ale dufame s manzelom velmi,ze to bude v poriadku.

lucka_220809
26. mar 2016

@mimika1973 a ano, bola som u stelcla...sla som z RF rovno za nim,ked odisiel. On bol mojim lekarom tam a mne velmi vyhovoval jeho pristu a doverovala som mu...tak ked som zistila, ze je o par domov vedla,hned som mu napisala. Mali sme svoje vsetko, vajka aj spermose. A konecne to vyslo. Ja som neverila, ze toto raz vlastne zazijem...tie dve ciarky na teste. Stale som trochu mimo z toho 🙂) akoby to ani nebolo realne.
My sme mali inac soft, a mala som ine lieky teraz a zareagovala som prvy raz naozaj dost slabo... 3 foliky, z toho 2 vajka len, z toho sa len 1 dobre oplodnilo. Cize nam bojovalo len jedno embryjko, tak tohto bojovnicka teraz opatrujem v brusku 🙂

cicikmicik
26. mar 2016

ahojte ja som po ket, včera som si robila tehotenský test už som to nevydržala, bola som na Ketku v pondelok, včera bol piatok a test bol snehobiely, viem ešte je skoro ale som myslela že možno dajakého malého ducha tam uvidím a nič :(.. taka smutná som zostala,ale na druhej strane som necítila ani žiadne zahniezdovanie, pichnutie, iba prsia ma bolia, ale to kvôli hormónom.. som si povedala že už sa nebudem testovať, lebo asi zošaliem...

vevericka13
26. mar 2016

@cicikmicik este je naozaj skoro, mne ukazalo az 9 po transfere slabu ciarku, aj ked to potom nevyslo. drzim moc palce a nech si tu vytuzenu ciarku najdes, nebud smutna, este nic nie je stratene. pekny dnik

cicikmicik
26. mar 2016

@vevericka13 je mi luto ze to nevyslo,ale dockas sa🙂..toto bolo celkovo moje prve Ket,ak nebude pozitivne tak pojdem zase..ja som mala aj polyp v maternici ale spravili ket ze je kvalitne embrio mohlo by sa uchytit ale sanca je mensia ako normalne,bola som upozornena na to

vanda83
29. mar 2016

Ahojte, je tu niekto kto sa netestoval doma? Ja na to nemam odvahu, ze radsej pockam na krv nech nie som sklamana ani nech sa dopredu netesim aky by nahodou nevysiel.

cicikmicik
29. mar 2016

@vanda83 ahoj ja som testovala na 4-5 den po transfere, test snehobiely a odvtedy som sa zaprisahala že nebudem testovať vôbec..ale dnes som začala špiniť 8 dni po ket tak :(... ale už sa netestnem.tiež sa bojím a pri druhom kete sa už nebudem ani raz...

vanda83
29. mar 2016

@cicikmicik ja som zacala spinit minuly tyzden 6 den po KET ale po 2 dnoch to preslo. Strasne som sa zlakla, poplakala si a volala som fo CAR nech sa ukludnim tak som sa ukludnila a zatial cakam. Neboj nic to neznamena ze je to normalne aj baby z fora pisali. Hlavne pozitivne a bude to😊

nikki18
29. mar 2016

@vanda83 ahoj, ja sa tiez tak bojim testovania, teda sklamania z neho, ze cakam do piatku na krv, este vydrzat 2 dni