icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

bzebra
4. feb 2016

@pauliq ja som sa chystala umyt kupelnu dnes :-\ tak teraz neviem... Ved trosku pohybu podla mna nezaskodi ak budem opatrna. Podla mna ak nemusis zdvihat ten vysavac a mate podlahy kde nie je treba tlacit na koberce, tak v pohode by si mohla. Ved ine baby co maju male deti, ktorym sa musia venovat, nosit ich, tiez idu na ET a je to v pohode ☺ Nie sme chore, len skoro tehotne 😂

lenus7
4. feb 2016

už niektorá špini? To na ktorý deň zvykne byť? Alebo to aj nemusí byť?

pauliq
4. feb 2016

@bzebra ved prave to si tiez hovorim. Ako pohyb mam, psov treba vyvencit, nieco nachystat jest... Ale dnes sa vobec necitim dobre.

zuzanka595
4. feb 2016

@lenus7 nema to prist az v obdobi kedy mas dostaj mrchu???alebo??

pauliq
4. feb 2016

@zuzanka595
@koka231 praveze dnes je to nic moc.... neviem to identifikovat ale tak divne..... take tlaky v bruchu. Ale moze to byt preto ze este som pila.malo vody

lenus7
4. feb 2016

@zuzanka595 Neviem presne, ale asi máš pravdu 😉

zuzanka595
4. feb 2016

@pauliq uz mam za sebou asi tristvrte litra vody a este dalsiu pred sebou,dnes vegetim navarene,mm povysava a do umyvacky nalozit to zmaknem 😵

zuzanka595
4. feb 2016

@lenus7 pozri sa kedy mas dostat,ja som pri malom nevedela ze som tehotna a ani spinenie nebolo len som bola strasne nafuknuta nemohla som zapnutcrifle a po tyzdni po termine mrchy som urobila test zo srandy lebo tiez sme sa snazili dlho,a bum carky jak kolaje a to som koncila prvy mesiac 😀 😀 😀 😀

koka231
autor
4. feb 2016

@lenus7 spinenie som nemala ale vcera ked som si davala poobede utros a som mala na aplikatori po vytiahnuty take ruzove nieco ale malinko ci som si to tam poranila nieco ale za tu chvilku asi nie snazim sa opatrne tak mozno to bolo a vecer a dnes rano uz nic na aplikatori len zbytky utrosu 🙂 ....inak som si kupila anasovy sirup a je celkom dobry

bzebra
4. feb 2016

@lenus7 ja necakam ziadne spinenie najblizsich 9 mesiacov 😉 podla mna to nemusi byt pravidlo a lepsie, ked nespinis ☺

Inac ten moj aplikator - no neviem si ho vynachvalit. Konecne mam pocit, ze je vsetko na 'spravnom mieste' 😁 a aj cas mi to setri, kedze zabijem 4 'muchy' jednou ranou...

lenus7
4. feb 2016

@zuzanka595 takže to ani nemusí byť tak super..toto je na tom,že mi to od prvého dňa prežívame nie ako tie čo ani netušia,že sú vôbec tehotné a ten čas pokiaľ ideš na krv je straaaaaašne dlhý 😊

lenus7
4. feb 2016

@bzebra Hej to každá ináč..hádam nebudeme ani jedna 😉

ria191
4. feb 2016

@pauliq kľudne môžeš vysávať nic sa nestane 😍😍😍 aj zdvíhať vysávač ja som vsetko robila a vidíš výsledok 😍😍😍.

bzebra
4. feb 2016

Praveze u mna boli tie predchadzajuce mesiace strasne, stale sledovanie, porovnavanie zmien... Lebo co ak... No teraz na isto viem, ze tam nieco je a ten test si dokonca musim spravit ☺lebo od toho zalezi, ci budem brat utro aj dalej. No viem, ze musim byt v pohode a aj sa menej sledujem ako obycajne... Tiez sa chcem/musim venovat aj inym veciam a bolo by to tazke, kebyze sa sustredim len na svoje brucho, tak sa snazim si zachovat chladnu hlavu.

ouroboros
4. feb 2016

ahojte baby, nemôžem vydržať a musím sa k vám pridať 🙂 aj keď transfer ešte nemám za sebou. držím vám všetkým palčeky a dúfam, že nás ostatné budete len motivovať pozitívnymi testami 🙂))

zuzanka595
4. feb 2016

@ouroboros vytaj medzi nami🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼

pauliq
4. feb 2016

Baby aj ste nieco pribrali? Ja som uz posadnuta vazenim ale ja od zaciatku stimulacie ani len kilo ☹

bzebra
4. feb 2016

@pauliq Preco by si chcela pribrat? Ja sa nechystam do 3. mesiaca pribrat vobec, nie je dovod 😎 . V prvom trimestri vraj 1 kg je ok a niektore dokonca aj schudnu... ;) Podla mna dolezitejsie je ako sa ty citis a nie co ukazuje vaha. Ani nafuknute brucho nie je bohvie co 😒 Ja by som aj rada sportovala, teda mam to v plane, nechystam sa zmenit na sud 😀

@ouroboros Kedy mas naplanovany?

pauliq
4. feb 2016

@bzebra lebo ja mam malo kg velkost xxs a mi povedali ze z tohto priberiem....pokial je to OK tak neriesim ale som myslela ze by som mala pribrat trosku.

bzebra
4. feb 2016

@pauliq A ake mas BMI? Snad nie si podvyzivena. Lekari ti povedali, ze priberies z tych hormonov? Podla mna kazdy moze reagovat inac. Jasne, ze ked mas v bruchu 20 mega folikul a vystlanu maternicu, tak sa to moze ukazat na vahe, aj brucho sa ti zvacsi. Mozno skust jest viac ked chces pribrat, ale zdrave male porcie a radsej castejsie. Z toho si uz telo vyberie, ak mu nieco chyba. No na silu sa tlacit mekacom by podla mna nepomohlo teraz 😀

pauliq
4. feb 2016

@bzebra no ukazuje mi ze mam 11 kg podvahu. BMI 16.70.
Ja uz som to riesila s kadekym a nikto mi nepomohol som jednoducho taka 😕 ze MOZNO priberiem pri tych hormonoch....
Inak ma tak obcas pichne v podbrusku. Celkovo sa dnes citim horsie ako.vcera....

bzebra
4. feb 2016

@pauliq Tak to mas trosku menej, ale nestresuj sa teraz kvoli tomu 😉 Snaz sa dat telu vsetky ziviny a mrkni tento clanok, tam mas rozpisane, co a kolko je dobre jest 🙂 http://www.babyweb.sk/jedalny-listok-pre-tehotne
Ako myslis, ze sa citis horsie? Fyzicky alebo psychicky? Mozno aj pocasie na teba vplyva?
Ja nemam nic, chodim normalne von, aj sa hybem, umyla som kupelku, vyvesala pradlo, vsetko v pohode. Len vcera na nakupe ked som uz asi dlho chodila som citila tlaky obcas ale to mam normalne ako ked mam PMS. Len mentalne mi je celkom dobre kupodivu 😀 Snazim sa vymyslat si aktivity hlavne aby s om hlavu zamestnala. A uz sa len 3-krat vyspime a mame tu prvy testik 😎

pauliq
4. feb 2016

@bzebra dakujem pozriem to.
Neviem to opisat Obcas tlak, obcas pichne, krize ma.bolia
Ja chcem poobede nieco navarit, trosku popratat...

zabka75
4. feb 2016

Ahojte dievcata, tak ja sa pridavam tiez k vam 🙂
Ja som mala ET 2.2. 🙂 vlozili 2 embrijka kvalita nie velmi najlepsia CM/3 mali ste niektora ET na 6 den ?

koka231
autor
4. feb 2016

@bzebra
@pauliq ani ja sa necitim najlepsie dnes strasne som nervozna na mm som hnusna .. nafuknuta som ako slonica ...tlaci ma picha ma krize bolia neskutocne tazko mi je uz od rana

bzebra
4. feb 2016

A co ti na tu kvalitu povedali lekari? Kolko embryi ste mali dokopy? Asi to nechali do 6. dna aby videli ako sa budu vyvijat.

Pridam ta teda do nasich statistik ak ti to nevadi ;)

@bzebra,........... ET 1.2.2016......, vlozene 2xHB po PK,..... 1xIVF,..... 1.test: 7.2.- vysledok???
@koka231,.........ET 1.2.2016......, vložené 1xHB po PK,..... 1xIVF, .....1.test 7.2.- výsledok???
@lenus7,........... ET 1.2.2016......, vložené 2xHB po PK....., 1x IVF,....,1.test 10.2.-výsledok???
@pauliq ............ ET 2.2.2016 ....... vložené 1 HB po PK...... 1x IVF,.... 1 test 12.2. Vysledok???
@zuzanka595 ..ET 1.2.2016......., vložené 1xHB po PK,.... 1xIVF, .....1.test 7.2.- výsledok???
@zabka75,........ET 2.2.2016........, vlozene 2xCM/3 na 6. den.............1.test ??? - vysledok???

pauliq
4. feb 2016

@koka231 konecne som sa dovolala embryologovi a mame zmrazene este 3 embrya 😊
Aj ja som taka nervozna 😕 a neprijemna 😕

koka231
autor
4. feb 2016

@pauliq ale ja dnes od rana ci z toho ze mi je na figu alebo z coho neviem a na mm som fakt hnusna ani si nezasluzi chudatko moje 🙂

zuzanka595
4. feb 2016

Baby ten digitalny tesst clearblu od kedy ukaze?tiez ako ostatne???

koka231
autor
4. feb 2016

@zuzanka595 to nemam tusenie kedy uz ten ukaze