Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
Ako to že 7.2. v nedeľu robíte 1.test? To akože babytesty? Či odber krvi.Lebo ja mám ísť 10.2. na krv a preto sa čudujem keďže sme boli 1.2. na vklad.
@zuzanka595 Nemam s tym skusenosti (ocividne 😀) ale co som pocula, tak ten ma citlivost 25 a ja co pouzivam, tak maju 10. Tusim to znamena, ze ked mas HCG nad 10, tak uz sa slabo zacne zafarbovat. Ale mozno kecam 😎
@bzebra a ktore su silnejsie?25\10???
@lenus7 Ja by som asi tiez sla na odber cca 11.2., ale ja ihly nemusim 😀 , tak sa budem spoliehat na ten test radsej 😉 Potom uvidim, ci a kedy sa odhodlam.. Na scan by som sla sukromne ked tak cca 27.2., ak vsetko pojde ako by sme chceli, aby sme vedeli kolko mame a ci su v poriadku. Potom asi zbehnem za doktorom a zacnem to s nim riesit, lebo o mna asi aj tak ani pes nestekne kym nebudem aspon v 11. mesiaci. To pre nich akoby som ani tehotna nebola 😀
@zuzanka595 No citlivejsi by mal byt 10, lebo reaguje na nizsie HCG v moci. Ale zalezi aj na tom, aku znacku mas, kolko farbiva ma v sebe... Navyse ten digi je dost drahy na prvotne skusanie, to je asi lepsie uz ked mas z tych lacnych palickovych potvrdene 😉 Potom si mozes spravit ten digi na pamiatku, ale tusim to zobrazuje len nejake 2 tyzdne, potom to zmizne. Takze najlepsie odfotit 😉 A ja dufam, ze bude co fotit 🙂
@pauliq :( My ani nevieme, preco sa nedarilo, ale vysledky nas milo prekvapili. Mali sme ICSI, tak aj to asi k tomu dopomohlo. Len teraz bude, ze ci vieme zvladnut aj 'druhe stadium', kedze nikdy sme sa nedostali dalej ako k vajicku a spermii, az teraz mame embrya, takze dalsi krok este nebol otestovany 😝
Ja zas neviem, ci by som este zvladla tie injekcie bez psychickej ujmy, tak som rada, ze mame 'zalohu'
@bzebra s tymi injekciami ta na 100% chapem.
Ja som skoncila den pred opu na pohotovosti a jedine co som mala v hlave bolo dostat sa rano na punkciu lebo psych by som to.uz asi nedala. Posledny tyzden som uz aj plakala 😕 ale mame aj na surodenca ( lebo to vyjde 😉 ) tak som pokojnejsia.
Ahojte, ja este len stimulujem, snad sa dockam aj ET 😉 Dnes mam 7.DC a bola som na prvom ultrazvuku. Som trochu sklamana, sliznica je vraj velmi tenka 5.98 a mam asi 15 folikov na kazdej strane no su malicke, vsetky do 10 mm ☹ Myslite ze je sanca ze to este pekne podrastie? Ja som v Irsku a na IVF idem do CR, Reprofit v Brne, letime o 3 dni a na 11 DC budem mat druhy ultrazvuk. Mam strach aby sme neleteli zbytocne. Pamatate si este na vase ultrazvuky okolo dna 7, ake velke ste mali foliky?
Ahojte, zajtra idem na Ket, je tu nejaka spolubojovnicka?
@gabika_83 no moja netrap sa ja som na prvy bola uplne nulova,a to bol piarok a pondeok boli tri a na vklad zostalo jedno to bojovalo odzaciatku,a pevne verime ze vydrzime bojovat do uspesneho konca.a cim stimulujes?
@gabika_83 To mas uplne super, inac sme na tom so vsetkym skoro rovnako ;) Akurat ja som mala foliky na 7. den do 9mm a videli iba 6 dokopy. No mna aj to potesilo. Mala som 87ui gonalu, potom mi zvysili na 100, co tiez nie je az tak vela. Nakoniec som mala 12 mm sliznicu pri odbere na 15. den a odobrali 12 slusnych vajicok, z coho bolo 10 zrelych a dopracovali sme sa k 8 najkvalitnejsim embryam. Neviem, aky mas protokol, ale podstatna je kvalita ako kvantita ;) Hlavu hore, vysledky mas super. Pozajtra nemas scan? Sliznica pri uhniezdeni ma byt tusim min 7mm, co ty uz skoro mas a to mas este 2 tyzdne do transferu.
Baby,ako hlboko ten utrogestan dávate? Ja som si išla pomôcť aplikátorom a mám pocit,že to nedávam dosť hlboko a všetko to zo mňa vylezie ☹ nech voľačo nepokazím...
@bzebra ja som si pichala 300 Gonal900, tri dni
@zuzanka595 A to bolo vsetko? Ja som mala gonal na 11 dni dokopy, tiez z 900, ale poslednu davku mi uz dali na klinike - som usetrila 😀 plus teda 3 x clomid od 3-7 dna.
@ouroboros Od kedy pouzivam aplikator, tak dost hlboko 😀 a aj tak vyteka... Ale verim, ze to je ok, lebo velka cast z tej tabletky je olej a zelatina ked si pozries zlozenie. To co sa ma, sa vstrebe ;) Meriam si obcas aj BT aby som vedela, ci mam progesteron v tele a to ma ukludnuje, kedze je taka, ako by som ju mala normalne v tejto faze cyklu.
@ouroboros to su stadia embryi, podla buniek, tvaru. Aspon mne dali taku karticku v centre, kde to bolo popisane, ktory den by malo byt ake stadium. Maju to aj na stranke: http://www.reprofit.cz/ivf/vyvoj-embrya.
Teplotu ma kazdy inu, zalezi aj na tom, kde merias. Ak si pred tym nemerala, tak ti jedno meranie nic nepovie. Napriklad ja mam v ustach o cca 6:30 rano do 36,4 prvu cast cyklu a po ovulacii nad 36,7. Dnes rano som mala 36,9, co je u mna uz celkom vysoko, tak snad to znamena, ze mam dost progesteronu v tele (ten ju zvysuje). Este cakam, ze bude rast, lebo tehotenstvom telo zacne vytvarat viac progesteronu aby sa udrzalo, ale kedze som pred tym nikdy nebrala progesteron, tak taky cyklus nemam namerany a moze to byt zvysene aj z toho utrogestanu, takze na zaklade toho si nebudem robit nadeje 🙂

Tak ja sa tiez pridavam k vam 🙂 zajtra mam odber 🙂