icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

gombicka
14. apr 2013

game over! ...zase nic, iba bolesti a zlomena dusicka....uz neviem, ako dalej...

sherny
14. apr 2013

@gombicka to mi je veľmi, veľmi ľúto....poznám ten pocit až veľmi dobre...chce to čas, a slnko začne znova svietiť...., ja už sa takto trápim 5 rokov mesiac čo mesiac... ☹ ☹ ale musíme stále dúfať a veriť, že aj na nás sa konečne usmeje raz šťastie...

tinna13
14. apr 2013

@sherny už neviem presne. Ale asi hneď v začiatkoch to ponolievanie bolo ako pred menstruaciou niekoľkokrát za deň, pri neúspešných pokusoch som necitila nič. Tak ver že je to dobre. Ja mám zajtra Ket

sherny
14. apr 2013

@tinna13 juj, tak to si mi zlepšila náladu 🙂 🙂 🙂 a koľko ti idú vkladať? držím moc palčeky.. a kde chodíš?

tinna13
14. apr 2013

@sherny tak to som rada 🙂 idu mi vkladať 2 a chodím do reprofitu Brno a dakujem

tinkatinulka
14. apr 2013

@sherny mne odporucali tak ako pri stimulke..sice zataz na obličky ale drobcovi to neubliži a aj poharik cerveneho vinka, prekrvi maternicu

rusalka22
14. apr 2013

@gombicka moje isto... u mna to znamenalo uhniezdovanie.. dokonca som si myslela ze mam chyteny mechur co ma to tak bolelo... a bola som tehu... Akurat som si citala svoje prispevky z pred 3 rokov pomaly a presne tak asi na 8 den od KET ma zacalo boliet moc brucho a zacala som spinit.. joooj keby aj teraz sa to zopakovalo... Dnes je 6 den a necítim nič :(

rusalka22
14. apr 2013

@tinna13 budem na teba mysliet 🙂

katulka25
14. apr 2013

Ahojte dievcata. Prosim o radu. Som druhy den po Ket a sem tam ma picha vv podbrusku, aem tam ma boli brucho ako na mrchu.myslite si ze je to uhniezdenie? Vkladali mi dve 3dnove embria 5 a 6 bunkove. A priserne ma bolia prsia. Dakujem

cuculik1
14. apr 2013

@gombicka na zaklade coho usudzujes ze je koniec? Vies ze je mozne aj krvacat a stale mozes byt tehu. Drzkaj sa.

bambula268
14. apr 2013

pridavam sa k vam, som 3.den po ET..takze cakame aspon tych 10 dni a potom asi otestujem...drzim vam vsetkym palce, a iba same dvojčiarkove testiky 🙂

sherny
14. apr 2013

@bambula26.....a koľko embryjko ti vkladali? A kde si bola?

tinkatinulka
14. apr 2013

@bambula268 super tak sme napred o jeden den 🙂

dafy
14. apr 2013

pridávam sa k vám dievčatá 😉 ja som druhý deň po ET ..prvý deň sa nepočíta že? 😝

jajka1980
14. apr 2013

Ahojte..@bambula268 ,@dafy ,@tinkatinulka ,@katulka25 ..držím vám moc moc palce...a dúfam, že tu budú len pozitívne výsledky... 😉

jajka1980
14. apr 2013

@cuculik1 Ahoj ..Nestresuj sa z bazálky...škodíš sebe ,no najviac miminku v brušku ...jednoducho ver tomu, že je všetko v poriadku. 😉

tinkatinulka
15. apr 2013

@dafy som moc rada že si aj tu 🙂 dufam že aj my budeme chodiacou reklamou na RF 😝

rusalka22
15. apr 2013

Dievčatá čo to znamena ked BT mám 37,1 -37,3 ako kedy ... Pri úspešnom tehu som mala 37,6 :( dnes už ani bruško nafúknuté nemám :(

sally2401
15. apr 2013

@dafy aj ja sa pridávam k Vám včera bola na KET v reprofite, vkladli mi nášho prvého mrazáčika po 8 rokoch snaženia bohužial iba jedno XB/1 kvalite po 6 dňovej kultivácií. Tak teraz čakanie ........

cuculik1
15. apr 2013

Dievcata kyorym et dopadol uspesne. Kedy ste absolvovali prvy ultrazvuk na ktorom bolo uz nieco vidno?

tinkatinulka
15. apr 2013

@sally2401 ahoj spolureprofitacka 🙂 to si mala vlozeneho fesaka krasneho 🙂

sally2401
15. apr 2013

@tinkatinulka čauko, pekného len keby sa udržalo, v máji a v septembri mi také vkladali každý krát dve po oplodnení na 5 deň a nič s toho, v máji sa aj chytili aj odišli a v septembri nič.....

kuratenko11
15. apr 2013

@cuculik1 ahoj ja som pred 5 rokmi zostala tehu z 2IVF a už 5 týždeň bolo vidieť na sone srdiečko.Tak ako si na tom? Koľký deň si po ET? Baby aj ste testovali? Ja som dnes 6 deň tak ešte musím čakať 😉

cuculik1
15. apr 2013

@kuratenko11 ja som 19 den po transfere cize 5tt a 3 dni..neviem ci nie je skoro zbytovne ale k dr musim ist sj tak lebo mi dochadzaju lieky....

dafy
15. apr 2013

@sally2401 super tak tebe vkladali po Pk 🙂 mne na tretí deň 5 bunkove tak som zvedavá 🙂

dafy
15. apr 2013

@tinkatinulka ahojky budeš testovať?? 😎

kuratenko11
15. apr 2013

@cuculik1 podľa mňa by si už mohla ja som bola 5tt a 1 deň a krásne bolo vidno.Držím moc palce 🙂

tinkatinulka
15. apr 2013

@dafy este nieee to mame cas min tyzden..

cuculik1
15. apr 2013

@kuratenko11 uvidim...raz som tak bola v 5tt a nieco a nic nebolo vidno lekar ma nastrasil ze to bude mimomaternicove a potom o dva dni uz bolo vidno....ale tie dva dni to boli stresy....bohuzial to nedopadlo dobre.

dafy
15. apr 2013

@tinkatinulka jasné ze máme čas este 😀 ja som myslela tu otazku ze ci vobec budeš testovat alebo rovno na krv pojdeš 😎