icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

mauerka
17. máj 2013

Oprava - kupit to kupis ako prave pozeram, myslela som, ze je v EU zakazany volny predaj.

adriana89
17. máj 2013

@mauerka dakujem moja faak ja ani nezijem na slovensku a ja uz teraz picham na dalsie IVF takze by som to ani neccela brat len som sa informovala pretoze to mam svoju skupinku o IVF ze by som to poradila inym kockam ale dakujem 🙂

mauerka
17. máj 2013

@adriana89 v tvojej skupine som clenkou 🙂

adriana89
17. máj 2013

@mauerka heeej taaak super....takze to babam ani nemusim niak radit je to nebezpecnee hej?

mauerka
17. máj 2013

@adriana89 nie, toto by som radsej neradila "len tak", vies, casto v snahe urobit "co najviac" berieme vsetko, co len zavana nejakym drobnym uspechom...a nemyslime na negativne dopady.

adriana89
17. máj 2013

@mauerka jasnee mas pravdu...ja som mala malo vajicok a teraz mam dalsiu punkciu 10.6 a kebyze mam malo som si myslela ze by to aj mne pomohlo teda asi....ale pokial je to take svinstvo taak zabudnem nato....dakujem si zlata 🙂

mauerka
17. máj 2013

@adriana89 no moja, to co do seba pichame nie je o nic lepsie "svinstvo" 🙂 Nic nepokazis vyssimi davkami Q10 ale nie v takych tych smiesnych mnozstvach v akych sa predavaju na SK. denna davka by mala byt v 400mg denne /ja som brala 2 mesiace pred OPU - okrem inych/

cora41
17. máj 2013

@adriana89 ja som ho mala doporuceny v dvoch centrach, v kosickom a brnenskom, takze je to na tebe. kupuje sa to na internete, vygoogli si to a vedia ti to poslat. ja som o tom nevedela ani z konika, takze prva informacia bola od doktora a potom som zacala hladat vsetky informacie o tomto hormone.

makovicka53
18. máj 2013

@lucyfromuk jeej pozeram, ze si si uz bola aj po srdiecko najkrajsie...pekne sa drzkajte 🙂

jania023
19. máj 2013

Ahojte kocky ideme na IVF budúci mesiac tak sa uz pripravujem..Koľko embrijok Vám vkladali a čo sa dá urobiť pre väčšiu úspešnosť??nejaky zázrak existuje?

adriana89
19. máj 2013

baby pichala ste niektora suprefackt...v neziaducich ucinkov je svrbenie tela...veru ma srbi....nieje to zase niak hrozne mozno to je len z tepla ale srbi ma....ked to je napisane na letaku ako vedlajsi ucinok tak to nemoze niak uskodit nieee?
@cora41
@mauerka

cora41
19. máj 2013

@adriana89 predpokladam, ze nie, ale mozes sa opytat dokiho..

adriana89
19. máj 2013

@cora41 vies ja neviem ci to je z tych injekcii alebo len z toho ze je teplo myslim na klieste pavuky osi a vsetko ma kuse..... 🙂 ale ak by to bolo fakt s tych injekcii nemoze sa mi nic stat co by ovplivnilo transfer alebo tak co myslis?niaky zapal krvi alebo take nieco z toho skrabnia...viem prehanam ale radsej prehanat nez by to malo nieco byt 🙂

mauerka
19. máj 2013

@adriana89 Ja som to nepichala, takze nepomozem

rusalka22
21. máj 2013

Žienky potrebujem pomôcť ... Som 9 deň po KET a dnes na teste slabukililinký duch, vidíte ho aj vy? Či nič z toho ?

mominko
21. máj 2013

@rusalka22 no ja ho teda vidííím

rusalka22
21. máj 2013

@mominko faaaaakt? Lebo si myslím že už mi straší 😅 Dúfam že zajtra zosilnie ...

luanna
21. máj 2013

@rusalka22 aj ja vidim 🙂

rusalka22
21. máj 2013

@luanna Dievčatá potešili ste ma že nemám vidiny 🙂 Pri prvom tehu mi od 5 dna bolo strašne, horúčky, a brucho ma bolelo tak že som si myslela že mam zapáleny mechúr... katastrofa... krok som nemohla spraviť od bolesti a tešila som sa že som tehu... Teraz som čakala to isté a mne nič neni... preto tomu akosi neverím.... Uvidíme zajtra 😕

mominko
21. máj 2013

@rusalka22 a už si testovala aj včera, predvčerom?

rusalka22
21. máj 2013

@mominko nie iba dnes.. zajtra budem znova.. bojím sa

mominko
21. máj 2013

@rusalka22 neboj pýtala som sa preto, či to ešte nie je pregnyl, ale na 9deň už snáď nie...urob o dva dni a uvidíš že bude silnejšia, ja som sa totiž rozhodla, že tento rok budeme všetky tehuľkovať 😉

rusalka22
21. máj 2013

@mominko mne nikdy nepichali pregnyl, užívam len estrimax a utroš... áno budeme isto!! Ja som bola pred mesiacom na ketku a nič.. mám ešte jedného mrazáčika a to je všetko... potom by som už zasa musela isť cez darkyňu vajíčok...
Nemala by byť už na 9 deň silnejšia? mala som PK 5 dní.

mominko
21. máj 2013

@rusalka22 no ak si nemala pregnyl tak je to jasné 😉 nemusí byť silnejšia niektorým ženám neukáže ani na 14deň a sú tehu 😉 tak to potichúčku gratulujeeem 🙂

rusalka22
21. máj 2013

@mominko Jejku ja sa bojím aj tešiť.. keď je to teraz také iné... A ty sa máš ako?

mominko
21. máj 2013

@rusalka22 neboj každé tehu je iné 😉 ja celkom dobre predýchavam, zobrala som si dovolenku a sedkám si na vajkách aby pekne rástli 😉 v piatok kontrola a snáď už aj termín opu...

rusalka22
21. máj 2013

@mominko Jéééj tak pekne sedkaj a vyhrievaj ich 🙂 nech pekne rastú. Budem ti moc moc držať palce. Inak, tu na koníkovi som stretla jednu úžasnú osôbku ktorá mi poradila čo robiť pred transferom... a ak sa mi to podarilo tak jedine vďaka nej... v deň transferu vypiť aspoň 6 l vody a teda potom aj ďalšie dni veľa piť... Trošku vínka červeného pred transferom a aj trošku po... ja som si zobrala deci vínka aj so sebou na transfer 😀 a cítila som ako mi pene prekrvilo maternicu.. No a poslala mi CD s jogou pre ženy... síce som ju cvičila len pár dní ale aj to sa ráta... A ak mi to teraz nevyjde tak isto to budem robiť aj na budúce. Nezabudni ma informovať ako pokračuješ ... Koľký je to už tvoj pokus?

mominko
21. máj 2013

@rusalka22 no tak vody sa snažím piť veľa aj teraz a sestrička ma pochválila, že to aj vidieť ako pekne mi ide krv... vínko nemusím a aj sa bojím veľmi prekrvovať lebo pichám ten fraxiparín na riedenie krvi tak aby toho nebolo veľa 😉 ja beriem vitamíny ladee vitu odporučili mi ju v centre, zobrala som si dovolenku a snažím sa oddychovať ale myslím, že je to v rukách osudu ak sa to má podariť podarí sa to 😉

mominko
21. máj 2013

@rusalka22 no ivf prvé ale máme za sebou 8rokov snaženia, plánovaný styk s pregnylom, 2xneúspešné iui potom vyše roka pauza málo síl do ďalšieho kola ☹ teraz jedného dňa ranné prebudenie, že ideme do toho a bude to úspešné a tak... 🙂

jajka1980
21. máj 2013

@rusalka22 Ahoj..je to tam...potichúčky blahoželám a prajem, aby pekne silnela.. 🙂