Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@viaven ale mam kamaratku, ktorej sa teraz nedavno narodili dvojicky z gynfivu, tak aj ona mi dava rady... a zakazala mi robit si akekolvek testy! 🙂 ze si mam pockat na krv a hotovo... aj ona to vydrzala a robila si az rano pred druhym odberom krvi a to mala len slabunky pasik... a uz ma doma dvoch hladosov 🙂
@tekla3010 ja som ten pregnyl nemala. nie je lahke nerobit testy, ale tym, ze si mala tu injekciu, mozno ta to bude trosku brzdit a nebudes zbytocne vyhadzovat peniaze za testy a nebudes sa zbytocne stresovat. len ver tomu, ze babikam sa u teba bude naozaj pacit a urcite ostanu 🙂 . a ako tu pisu kocky, ked to v tele ostava 10, na nejaky 11ty si spravis testit. a bude naozajstne pozitivny 🙂
@tekla3010 len bez tych testov som strasne nervozna a ten cas strasne pomaly uteka... nakolko len lezim doma a tukam do PC... Manzel mi zakazal si hladat pracu 😀 nakolko som musela dat predtym vypoved... Mam sa pripravovat na matersku 😀 Len kiez by sa to podarilo... A ake rady ti dala ešte ta kamaratka? Ma jednovajecne alebo 2? Ja som si dala vlozit 2 embrijka ale kazdy ma strasi ze 2 by som nevynosila, nie to ešte 3... 😀 keby sa rozdvojili 😀
@kathrin17 my sme zacinali azoospermiou, ja som bola v poriadku 😀 a co lekari dokazu urobit z cloveka ☹ jee 6 den, to je skvele. Sa musela hned pekne zahryzkat 😀 Ja sa chystam tiez zajtra testovat - to bude 7 den, a testovala somm aj 5 to bola ešte pregnylova ciarka, tak dufam, ze bude silnejsia 😀 ako sa inak citis?
@viaven no vkladali mi 2 blastocysty, jedna uz vyliezajuca, pripravena na zahryznutie 😝 a pregnyl mi pichali uz 2 dni pred punkciou, cize dnes je to uz 9.den teoreticky. a mala som ET + 2 embryjka sme zamrazili
a ta moja kamoska ma 2-vajecne - kazdy je iný - jeden na nu a druhy na neho 🙂 im to vyslo az na 2.ivf
inak u nas v rodine uz moj starky bol z jednovajecnych dvojciat, takze ta moznost dalsieho zdvojenia tam je 🙂 ale tak bala som sa vlozit len jedno a znizit si tak sancu...
Ahoj dievčatá, mali ste niektorá po KET na tretí deň nízky tlak, (ja ho mám vždy normálny 120/80). Po tieto dni nízky 90/60
Toto je môj druhý vklad. Prvý vklad som mala 24.6.13 a takéto problémy som nemala. Vtedy to nevyšlo.
Dúfam, že teraz to vyjde.
ahojte som tu nova, tiez sa pokusame o babenko uz dva roky a tiez sme zacali chodit do rf , prva stimulka bola v septembri 3 vajka dve sa oplodnili, ale na treti den sa rozpadli, druha stimulka uz bola lepsia mali sme 6 vajok a aj sa oplodnili ale iba tri sa vyvijali podla noriem aj ked nakoniec dostali hodnotenie 2, teraz som 6 den po vklade dvoch embryiok, az dodnes ma hrozne boleli prsia a dnes prestali tak neviem. chela by som sa spytat ze vy co sa vam podarilo otehotniet ste mali nejake syptomy alebo az test ukazal ze ste tehu. dakujeeem

@tekla3010 a t cakas teraz po vklade? alebo? mam chaos ešte na celom modrom koniku... ale som velmi rada, ze su tu babenky co prezivaju to iste a je si s kym vymenit skusenosti ;-D