icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

isabella22
8. sep 2015

@afrika samozrejme pokial je to opodstatne ja som za a nikdy skm nepovedala ze sa aj ja tomu budem branit keby to vyslovene ma pomoct babatku...ja mam toto prve tehu no snazim sa zit normalne 🙂 tebe prajem krasne tehulkovanie lebo po tych potratoch si to fakt zasluzis... 🙂 a ani mne nepovedal ze je zbytocna ale ze mnohe zeny bez rizika su hned doma to mi len vravel

isabella22
8. sep 2015

@georgia2411 hanbit sa nikdy nebudem pretoze praca nikdy nikomu v zdravej miere ani v tehu nezaskodila drzana si akrurat tak ty 🙂 co sa ma stat sa stane bud budem tehu abo nebudem 🙂 zeny robili kedysi ovela tazsie a su tu a mali aj 8 deti takze kliiiiiidek

maminka1986
8. sep 2015

@afrika dakujem si milá 🙂 aj ty sa opatruj ked si si prešla tolkými potratmi .( ale už je dobre držim palčeky!!!

georgia2411
8. sep 2015

@isabella22 jasne take ako ty sa nehanbia lebo nemaju chrbtovu kosť :D
ked si taka pracovita načo si si dala ulavy od doktora?,ved ty si protirečiš škoda debaty s tebou nie si v poriadku
hormony ti riadne udieraju na mozog ..tak si len pekne pracuj trapka 🙂

isabella22
8. sep 2015

@georgia2411 nauc sa chovat trapka 🙂 prt vies co je vo veci a aj prt budes vediet maj sa 😀

georgia2411
8. sep 2015

@isabella22 ja som si prečitala diskusiu viem čo je vo veci ..len si daj pozor lebo si velka macherka ale ešte nie si za vodou a machruješ...čudne čim si si prešla a chováš sa takto arogantne je mi ťa luto úprimne
maj sa

isabella22
8. sep 2015

@georgia2411 ale prt vies o mne som si v zivote inymi vecami presla cize toto vobec neriesim a nemala som chut sa do nikoho navazat.....
@maminka1986 a ty moja prepac nechcela som ta urazit ale fakt som to nemyslela konkretne na teba.... 😒 ani sa nemienim navysovat ani nic som uplne normalna a nie volaka ,,macherka"ak som ta urazila PREPAC.....mrzi ma to....nebudeme sa tu predsa vadit

katka17044
8. sep 2015

babyyyy nehádajte sa...

lilitela
9. sep 2015

@lilitela Ja som nevydrzala, ja som testla. Je to pozitivne, testnem este o dva dni, nech viem, na com som, ci sa netesim zbytocne. Pri uplne prvom transfere som mala tusim este 8. den po transfere blastocysty biely test.

lilitela
9. sep 2015

@snowww1 Sama sebe odpovedam, uz som sisi.

biga7070
9. sep 2015

@isabella22 kašli na to...a vlastne všetky!!! Nenechaj sa vyprovokovať, viem, že si to tak nemyslela, niekto si to zobral osobne, ľudia sú niekedy vzťahovační...to nemá význam 😉

biga7070
9. sep 2015

@isabella22 už Ti neukazuje, koľký si týždeň, zmazala si si to?

biga7070
9. sep 2015

@lilitela Gratulujem! 😉

isabella22
9. sep 2015

@biga7070 ale ved ja som to nemyslela v zlom boze a hned si to vzala na seba 😖 ale uz neriesim....neukazuje?? 😕 😕 no idem pozriet....inak co mas nového?? 🙂 pochval sa uz si bola na dalsom sone? mas aj knizku?? 🙂

isabella22
9. sep 2015

@biga7070 uz je to tam 🙂 vcera som si menila profil aj fotky v albume tak asi zato... 🙂

biga7070
9. sep 2015

@isabella22 veď ja viem 😉 býva mi doobeda trochu zle, ale nič strašné. na ďalšie sono idem 21.9. a vtedy mi vypíše aj knižku, minule už nestihla sestrička. Nech už máme ten prvý trimester za sebou, že?

isabella22
9. sep 2015

@biga7070 veru tak sa mi zda ze sa to vlecie strasne pomaly 😒 ja som bola na kontrole teraz v pondelok podla mrchy som 8+2 a podla sona 7+5 cize sme mensi ale inak vsetko v naprostom poriadku. Hned mi urobil odbery vraj v ramci poradne uz aby ma pak nemusel prehanat. 🙂 o 3 tyzdne 28. ma objednal na ten prvy screening v 11.tyzdni....inak zle mi nebyva len byvam doobeda strasne hladna a poobede si musim pospat inak nefungujem. Inak zvazujem si dat urobit z keňrvi tne test pohlavia len je to strasne drahe ze 83 eur tak neviem ci chlapovi nepoviem nech zasponzoruje 😀 😀

biga7070
9. sep 2015

@isabella22 tiež mi budú robiť tie odbery a screening...áno aj tá únava poobede to príde...keď prídem z roboty si pospím, ak sa dá alebo potom o deviatej už zaspávam 😉 áno? pohlavie sa dá takto? vidíš, to ani neviem.

isabella22
9. sep 2015

@biga7070 no mne urobil tie prvotne odbery 6 skumovok LEN 😀 da sa to tiez som to nevedela no docitas sa vsetko mozne 😉 vysetruju to po 10.tyzdni a po 12.tyzdni vysledky posielaju

snowww1
9. sep 2015

@lilitela gratulujem, kolký deň si po transfere vlastne?

biga7070
9. sep 2015

@isabella22 🙂 veru porozmýšľame aj my...čooo? 6 skúmavok?? no pekne 🙂

isabella22
9. sep 2015

@biga7070 6 😀 tiez som pozerala ze ci ma chcu vystavit 😀 dnes som si volala vysledky tak vsetko ok len leukocyty zvysene vraj to byva v tehu 🙂 a co uz si nieco aj kupila pre male?? 😉

biga7070
9. sep 2015

@isabella22 ešte nie 🙂 ale povyberané mám už veeeľmi dávno 🙂 a ty?

isabella22
9. sep 2015

@biga7070 ja len kocik ale vecicky vovec nemam ani sajnu nakolko pohlavie nevieme☺

biga7070
9. sep 2015

@isabella22 áno, tak som myslela, kočík, postieľka, prebaľovací pult...a ty máš vybraný ten, čo máš v albume? 🙂

isabella22
9. sep 2015

@biga7070 ano☺inak absolutne nic....ale vsak casu dost len nech vsetko ide v poriadku tak ako ma 🙂

biga7070
9. sep 2015

@isabella22 😉 to teda súhlasím

scheflera
10. sep 2015

Je to trochu blbé,ked po tom všetkom tu riešite pohlavie.Ja som 22.tt a stále ho neviem,nechce sa ukázať,ale podstatné je,že je zdravučké,všetky výsledky v poriadku,v pondelok som bola ešte na orgánový screening,všetko ako má byť,len je o týždeň väčšie,nič mimo normy.Dr.mi dal aj nádherné foto 3D tváričky,tak ju mám vycapenú na chladničke.Je to dokonalé bábätko a je mi jedno aké pohlavie.Na vecičky mám ešte čas(som poverčivá),a kočík kúpim až ked sa narodí. 😲

anina303
10. sep 2015

@scheflera súhlasím uplne jedno co to hude nech je to zdrave ved je to nase vytuzene babatko a budeme lubit či je to chlapcek alebo dievcatko.Ja som už zacala 26 týždeň my budeme mat chlapčeka 🙂.U nas sa tiez doki natrapil kym vedel urcit pohlavie vrtel sa a ukazoval zadocek 😀 .Tak vecičky uz nejake mam ale co sa tyka skor pre mňa do nemocnice a zakladna vybavicka pre drobca.Mne podavala sestra plno vecí a koçik tak to sa neviem rozhodnut.Mam vyhliadnute 3značky este sa rozhodnut. 😝

biga7070
10. sep 2015