icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

meli8412
18. máj 2016

@hranoska Ja by som asi vymenila gyn. Treba ju uzemnit, dostava vyplatu, ked tak by si otehotnela prirodzene, tak vtedy co? Tvoj mm jej spravi robotu?

boba245
18. máj 2016

@meli8412 vsak aj za ten odber ma ta ambulancia peniaze od poistovne tak nechapem postoj tej sestry. nie ze by sa tesila s pacientkou ze je tehu, ale .... skoda reci, takito neempaticki ludia by ani nemali robit v zdravotnictve. ale nam radost nepokazia, ze ? 🙂

mariajuraj
18. máj 2016

Baby ja som uz na nervy. Jeden den spinim a jeden nie. Z pohotovosti ma poslali domov a moj gyndos mi povedal ze mam prist v pondelok, ze aj tak je skoro....

1veverica
18. máj 2016

@mariajuraj kym to nie je klasicka ms krv, tak to neries, niektore baby spinia, dokonca moja segra spinila az do 6mesiaca, ale iba tak slabucko 🙂

mikema
18. máj 2016

@boba245 Drzim palce!

mariajuraj
18. máj 2016

@1veverica je to tmavo zlto- hnede. Hlavne doobeda, ako keby sa to dialo v noci a cez den vytekalo..... Aj moja segra to mala, ale tej to po duphastone preslo za 3 dni. No veru neostava mi nic ine len cakat do pondelja. Dufam ze to bude ok. A zacinaju ma boliet prsia tak hadam aj to je dobre znamenie 🙂

1veverica
18. máj 2016

@mariajuraj tak tie prsia by som neriesila bo to niektore aj pri ms bolia, ale ten vytok to moze aj nejaky zapal byt, a prave z liekov, kym to fakt nie je normalna ms krv, tak sa nestrachuj, aby si si este viac neublizila. Ja dom mala tiez jeden den taku hnedu ciarocku, a dr, ma vysetrila a bolo to ok, povedala mi ze to v case ocakavanej ms moze nastat, ze nie je to bezne, ale zial niektore baby to mavaju 🙂 Hlavu hore, bude dobre 🙂

mariajuraj
18. máj 2016

@1veverica dakujem si zlata 🙂 akurat som si po dlhom case zapla v telke Kobru 11 🙂 🙂 moze to byt aj zapal, lebo som mala par dni palenie a svrbenie, doji mi na to nic nedal, vraj utros je teraz najpodstatnejsi

1veverica
18. máj 2016

@mariajuraj no vidis, tak to zatial neries, tak zltkaste to fakt moze byt iba zapal, skus sa sustredit na nieco ine, a nemysliet na to, pockat na vysetrenie a budes mudrejsia 🙂

hranoska
18. máj 2016

@meli8412 ved uz nad tym rozmyslam, oni su s gyn manzelia, ona to tam vsetko riadi 😀

hranoska
18. máj 2016

@boba245 presne tak..obzvlast ked vie, ze sa tolko snazime..a hned mi zacala o chemickom tehotenstve rozpravat..ved ale ja viem co vsetko hrozi, naco mi kazi nadej a radost...☹

hranoska
18. máj 2016

@mariajuraj drzim palce, uvidis, ze to nie je nic vazne 😉 pekne oddychuj 🙂

meli8412
18. máj 2016

@hranoska ach Boze, ta je ale riadna mrcha. Vymen si ho, cim skorsie a mozes uz dnes. Urcite v tvojom okoli je aj iny gyn.

hranoska
18. máj 2016

@meli8412 no, napr. ten, u ktorého som bola na 2. utz pocas stimulky..hned na dalsi den ma rano zobral ako prvu, sice som si platila, ale aj tak..bol fakt mily..

meli8412
18. máj 2016

@hranoska Skus u neho, mozno berie nove pacientky. A vypytaj kartoteku od manz. paru a este im mozes povedat dvovod, nech sa uvedomia.

hranoska
18. máj 2016

@mikema to mas pravdu, tesit sa neda prestat 🙂 mm mi povedal, ze laskavo nech to babo udrzim, lebo on uz je nastaveny tak, ze to proste bude, ze on predsa nebude menit plany 😀 ja si myslim, ze toto dieta ma chcelo vytrenovat v cakani 😀 tri roky na seba nechalo cakat a teraz este aj na krv cakat..pekne sa to zacina 😀

mikema
18. máj 2016

@hranoska no my sme čakali len rok a pol, ale stacilo mi aj tak. Ja tiež nemienim už cakat, toto nech sa pekne narodí a hotovo 😉 mňa dnes tak boli hlava ☹ ja si hovorím že to je isto tt-priznak 😀

hranoska
18. máj 2016

@mikema no mna uz menej bolia prsia,ale podbrusko boli uz druhy den v kuse 😉 Keby mna bolela hlava,tak si to s tehu ani nespojim,lebo mna bolieva casto..dufam,ze ma to v tehu obide,aj ked sa obavam,ze nie 😕

mikema
18. máj 2016

@hranoska No mna prsia teda dost bolia, co mna nikdy neboleli a podbrusko je dnes kludnejsie ako vcera ale vzdy ked si pomyslim, ze aha neboli, tak zaboli 😀 Este ze tak 😀

hranoska
18. máj 2016

@mikema a poobede ste si testovala??

mikema
18. máj 2016

@hranoska nie, povedala som si ze budem už len ráno predsa len ja veľmi veľa pijem cez deň a to by test určite zoslabol. Nechcem sa stresovať zbytočne. Ráno testnem 🙂 a ty?

datelinka31
18. máj 2016

@mariajuraj aj ja som to tak mala, ze kazdy druhy, treti den spinenie, ale myslim, ze nejako po 7-8 tt to prestalo..

mikema
19. máj 2016

@hranoska dobre rano, tak ja, spachtos, som už hore. Test je silnejší ako včera tak sa vytesujem 😀 ty ako?

hranoska
19. máj 2016

@mikema dobre ranko, ja uz zarezavam v praci 🙂 ja som vcera poobede, sprosta, testovala a ciarka nikde, ale poobede aj testujem inou znackou..tak mm vystresovany..ale ja som si povedala, ze rano budem mat test urcite silnejsi, aj ked mi riadne lepilo...no ale je silnejsi 😉 tiez sa z toho strane tesim!!!

mikema
19. máj 2016

@hranoska no presne preto sa poobede textu nechytam. Ja veľa pijem a isto by tam nič nebolo. Tak super, moja uvedomujes si to, že asi budeme maminy? Ja to nejak ešte nerealizujem. 😀 za to môj drahý už všetko vie, kedy aký ultrazvuk bude a čo sa kedy vyvíja, ten vcera ešte aj číslo nemocnice našiel, do ktorej chcem ísť rodit 😀 ja z neho nemôžem. Uplne je v eufórii a to este ráno hovoril, že musíme byť v klude, este nič nie je isté 😀 a na mobile si urobil album že babo a ukladá si tam fotky testu a tak... No úplne je chutný 😀

hranoska
19. máj 2016

@mikema uz ziadne poobedne testy!! 😀 ja si to tiez este vôbec neuvedomujem, mam taky pocit, ze to zacne az ked to postupne budeme oznamovat , alebo ked prvýkrát uvidíme srdiecko 🙂 na to sa strasne tesim!!! moj ma zase nastudovane co vsetko mozem a co nemozem jest 😀 som zvedava s cim zase pride dnes 🙂 no a tvoj muz je uplne uzasny, bude skvely tato 😉 ja este vôbec netusim kam rodit a mam z tohto rozhodnutia dost obavy..najradsej by som do BA, ale to mam 2 hodiny cesty ☹ aj beries nejake vitaminy? a kedy das test do IVF skupiny?

mikema
19. máj 2016

@hranoska ja som včera kupila tehu vitamíny 😀 nemocnicu viem lebo tam rodila kamoška a tam sa treba prihlásiť tak v 8. Týždni, inak nemám šancu. Ale tak ja som vo Viedni a tí sú fakt všetky nemocnice super. No môj manžel má úplne prekvapil s tym že ako už všetko vedel. Vcera sa rozprával s mojim bruchom a potom hovorí, že teraz naše babo ešte nemá uši a vysypal zo seba kedy sa tvorí hlava a kedy uši tak som z neho nemohla. Ja neviem kedy dám test do skupiny. Čo plánuješ ty? Ja sa trochu bojím lebo jedna suseda mojich rodičov je tu a síce v skupine nie je ale nechcem aby sa to nejak roznieslo. Rada by som to rodičom povedala ja 😀 no ale keď ona v skupine nie je tak snad je to OK.

hranoska
19. máj 2016

@mikema a kam chces ist rodit? goldenes kreuz? 🙂 juuj, do viedne by som hned sla rodit, aj ked ceny su, ze UFF!! no, ja to do IVF dam asi az ked bude potvrdene z krvi..baby by mozno napisali, ze je este skoro na radost, ale ja si proste nechcem pripustat, ze by to nevyslo..aj ked tu asi nie sme moc inkognito 😀 ja som sa dohodla s mm, ze rodicom povieme az po dvoch mesiacoch radsej...ak to vydrzime 😉 no ja odpadavam z toho tvojho mm 😀 strasne zlaty 😉

mariajuraj
19. máj 2016

@datelinka31 to je naozaj zvlastne to spinenie. Vcera som mala teosku s krvou, vecer zas hnede, ked som davala utros tam dole tak nebolo nic vecer. Dnes rano bledo hnede, teraz do zlto- hneda. Bola som u dokiho teraz, no ani ma nepozrel, vraj nechce sa teraz vo mne vrtat. Povedal mi ze to moze sposobovat aj fraxiparine. A na pohotovosti v nemocnici mi povedali ze z fraxiparinu to nebude. Co lekar, to iny nazor...🙂

mikema
19. máj 2016

@hranoska No tu tiez nie sme moc tajne, ale este sa nejak stratime 😀 Goldenes Kreuz je sukromna Klinika, to si dovolit nemozem. Ja chcem ist do SMZ Ost, tam maju aj oddelenie pre novorodeniatka a to som potom kludna ze keby daco... A maju neskutocne dobre meno. Preto ked sa clovek neprihlasi uz v 8-9 tyzdni, tak ta ani uz nezoberu... 😀 Ja z toho mojho tiez umieram 😀 No ja zatial tiez nic nedavam. Cakam, co sa bude diat, v pondelok volam na kliniku a uvidime, co sa bude diat 🙂 No my svkrovcom musime povedat, lebo vedia o IVF a netrpezlivo cakaju no a nasim poviem hned ako bude srdiecko. Nech sa maminka za nas intenzivne modli 🙂 No ja si tiez nepripustam, ze by sa nieco stalo Predsa len vacsina tehu konci dobre a na to ja myslim. Nie na to druhe 🙂 Juj dnes zas chrbat a slabucke akoby mens-bolesti a ja sa z toho tak tesim 😀