icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

simonesi
29. mar 2017

@ouroboros aj vieš výšku hcg?

ouroboros
29. mar 2017

@osky ty si mi takú silu dodávala, že ani netušíš. Si úplne skvelá. Budem na teba silno myslieť, aby sa to aj vám podarilo. Ja sa modliť neviem, ale za teba a za baby, ktoré sú tu, to skúsim.

ouroboros
29. mar 2017

@simonesi v tom chaose som sa zabudla opýtať 🙂

simonesi
29. mar 2017

😀

babikadaska
29. mar 2017

@ouroboros WAU WAU WAU prebehli mi zimomriavky po celom tele 🙂 strasne sa tesim a blahozelam ti zo srdca ! uplne najviac !
ked bezpecne dorazis domov a spamatas sa,tak nam povedz nieco blizsie,ake si mala hcg,kedy mas znovu prist,co budes robit dalsie dni 🙂)) a co povedal manzel 🙂

ja som ostala doma na peenke nadalej,jem vela zdravych veci a oddychujem,chodim so psami po slniecku cez vychadzky,doobeda aj poobede vzdy pol hodku,inak lezim

huraaa ouroboros !!!!!!!

yennn
29. mar 2017

@ouroboros blahozelam 👍👏🤰❤

glopsa
29. mar 2017

@ouroboros blahozelám

ouroboros
29. mar 2017

@babikadaska asi sa tak rýchlo nespamätám🙂 hcg som sa zabudla opýtať, mne vlastne sestrička volala skôr, aby ma potešila, zlatá 🙂 v utorok idem na kontrolný odber, tak sa opýtam. Teda, dúfam, že bude všetko v poriadku. Potom sa hádam aj tešiť začnem🙂

ouroboros
29. mar 2017

@babikadaska dala si si zobrať tú krv? Kedy budeš vedieť výsledky?

babikadaska
29. mar 2017

@ouroboros vysledky zajtra o 9..
zacala som krvacat o nieco silnejsie ...
tak len lezim a nechavam plynut cas ...

a ty teda ostavas doma na peenke alebo chodis do prace ?

ouroboros
29. mar 2017

@babikadaska juj,veľmi držím palce. A neukázali ti zvýšiť progesteron? Alebo niečo mohli pichnúť...osky vravela, že askorutin aj magnézium sú OK. Ja viem robiť čiastočne aj z domu, mám svoju firmu, tak teraz skúsim nejaký kľudnejší režim...len v pondelok ešte jeden veľký projekt odovzdám a potom asi začnem oddychovať 🙂

babikadaska
29. mar 2017

@ouroboros beriem uz 10 tabliet denne utrogestanu.

jej si sama sebe panou tak super 🙂
a manzel to uz vie ? alebo mas nejaky plan ako mu to oznamit ked pride domov??

ja som to chcela oznamit slavnostne,pockat kym sa vrati z prace.
bol vsak chudak netrpezlivy a hned o 14 mi volal ze co a jak.
prezivaju to ti nasi chlapi s nami,aj ked niekedy sa to navonok asi tak ani nemusi zdat. on je velky optimista a povzbudzuje ma ,ze vsetko bude ok.

tak do utorka ti zelam prijemne cakanie 🙂 super ze mas projekt,aspon trochu zamestnas hlavu 🙂

ouroboros
29. mar 2017

@babikadaska hneď som mu volala🙂 tešil sa ako blázon 🙂 daj zajtra vedieť, ako si dopadla, OK? A zatiaľ kľud, odpočívaj. Film a čokoláda 🙂

yennn
29. mar 2017

@babikadaska @ouroboros toto s tym oznamovanim manzelovi - cely cas som snivala o tom, ako mu to specialne oznamim, a teraz sa to nebude konat , lebo uz to ocakava. Ale tak hlavne, aby bolo co oznamit, vsakano 🙂
A takisto aj ostatnym - nepovedala som vela ludom, co riesim, iba mojim dvom kamoskam + mame a sestre. A takisto je to o tom, ze furt vsetci vyvolavaju, ako sa citis, co nove, kedy budes vediet vysledok , ziadne prekvapko. 😕Nabuduce keby som do toho isla znovu, uz by o tom vedel len manzel. Aj ked...mamina mi zase vela pomohla tym, ze mi vzala maleho, ked som potrebovala lezat
A co sa tyka prezivania nasich chlapov s nami - zavidim vsetkym, ktori to tak maju. Moj muz sa o tom so mnou skoro vobec nechce bavit. Neznasa hypoteticke otazky, nikdy by nebol schopny odpovedat na otazku, co by si robil, keby si vyhral milion eur. Takisto nie je ochotny sa bavit o tom, co bude ked budeme tehu, resp. ak by sme mali dvojicky. Az potom ... ked uz si budeme isti. Takze ja mam doma ..akoby som to povedala, no skratka akoby som nic z tohto neriesila. Vobec sa o tom nemozme rozpravat, ale moja potreba rozpravat sa je dost silna, proste som zena...

klaudiahu
29. mar 2017

@yennn ešte že sme tu... 😉 kľudne sa môžeš vykecať...
Aj keď viem , ono podpora doma je o niečom úplne inom...

yennn
29. mar 2017

@klaudiahu tolko casu nemas, aby ja som sa tu zacala vykecavat o svojich pocitoch 😀 😀 😀
Ale nie... no skratka nie ze by to manzela nezaujimalo, ale je to pragmatik a tak sa diva na cely svet. Takze nejake ojojojkanie, snivanie, spiritizovanie... to si musim nechat pre seba

klaudiahu
29. mar 2017

@yennn ja nemám čas?? 😂 asi som tu jediná čo celý deň a hlavne dnes leží v posteli a kukam do MK ....Som total zúfalá a viem že čítanie nepomôže,ale aspoň odsypa minúty 😉

yennn
29. mar 2017

@klaudiahu nekukáš filmy? Či to len ja som taký filmo-maniak? Keď som ležala po OPU a ET, tak som len filmy pozerala na tablete - samozrejme poctivo som NEmala tablet na bruchu, ako kedysi.
Ozaj... a co mobily - davate kocky pozor na prilisne ozarovanie bruska teraz?

klaudiahu
29. mar 2017

To ma ani nenapadlo.... A to som na mobile celý deň... Neviem sa nejak sústrediť na film, to skôr tu stále niečo študujem ,čítam....

osky
29. mar 2017

@ouroboros
som Rada ze som ta trosku naladila.
ked sa nevies,nemusis sa modlit.
staci ked si rano pomyslis a podakujes sa "osudu",ze mozes prezit dalsi den.
a dokonca aj s dietatkom pod srdcom.

ale palce nam drzat mozes.
aj ja ti ich velmi drzim,lebo mas pred sebou dlhuuuuu cestu.

klaudiahu
29. mar 2017

@miskab ako zvladas??? Ms? Ja sa bojím aj na wc ísť, zatiaľ stále len hnedé špinenie od rána, dala som si aj magnézium...Hlava ma bolí už druhý deň a ten test negatívny... Ale z testu si starosť nerobím

miskab
29. mar 2017

@klaudiahu brucho ma boli na ms, a dnes ma chytila migrena som myslela ze to nedam, na vracanie fuuuuha uz trosku je lepsie ale este ma boli hlava, aj ja som si dala magnezium... hadam do rana to prejde ,,, fuuuuha je mi hrozne :/ esteze mi svokra maleho zobrala musela som mat ticho a tmu ja ked mam migrenu tak to je otras a ked si nemozem dat tabletku ked neviem na com som,,,,

klaudiahu
29. mar 2017

@miskab toto isté som mala ja včera....Dnes pobede zas začala bolieť...Tak oddychujte. Strašne chcem aby už bol piatok, nech viem na čom som... Lebo bez tabletky proti bolesti je migréna hrôza

miskab
29. mar 2017

@klaudiahu no ani mi nehovor , sak to mi bez tabletky neprejde .... uz je sice trosku lepsie ale este nic moc, hlava boli ani otocit s nou nemozem az mi oci zatlaca,,,, potrebujem tabletku na migrenu ale ked sa ju bojim dat :/ raz mi je zima raz ma horko zalieva mna uz porazi a pritom test negativny :( to robia tie hormony

simonesi
29. mar 2017

@miskab prečo si nedáš paralen???? Ten môžeš aj v tehu😉 dokonca je lepšie si dať ako trpieť takto ak to nedokážeš vydržať daj si bude ti lepšie

ouroboros
29. mar 2017

@miskab @klaudiahu moje symptómy boli úplne rovnaké ako mám pred ms a furt aj sú, takže z toho si nič nerobte. A ja tiež chvíľku spinim, chvíľku nie, v centre povedali, že si to netreba všímať. Viem, že ste v strese, ale to ešte potrvá🙂 furt nejaké čakanie....testy, krv, uzv, ďalšie testy....furt bude voľačo 🙂

miskab
29. mar 2017

@simonesi paralen mozem? to som nevedla , dala som si magnesium, trochu pomohlo ale nic moc ,,,, no idem si dat paralen dakujem za radu,,, fuuu je mi hrozne

simonesi
29. mar 2017

@miskab áno môžeš 😉

yennn
29. mar 2017

@miskab paralen ano, samozrejme v nudzovych pripadoch (co migrena zrejme je), brufen nie. Drž sa

barbor_ka
29. mar 2017

Dievcata som 3. den po vklade a podbrusko boli ako pred ms. Mate niektora skusenosti? :(