icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

miskab
31. mar 2017

@ouroboros bola som dnes negativna :(
@klaudiahu negativna :(

ouroboros
31. mar 2017

@klaudiahu @miskab bože baby, čo je toto? Je mi to veľmi veľmi ľúto. A už sa bojím, čo mne povedia budúci týždeň. Veď tuším som tu sama zostala, čo má nejakú nádej...

osky
31. mar 2017

Dievcence,
Vselico citam aby som este zvysila svoje chabe sance nabuci pokus.
Tak momentalne studujem zenske bylinky a kedze volakde sa tu dohadovalo o alchemilke ci je bezpecna,tak si dovolim napisaz co som sa docitala.
Informacie su aj pre mba prekvapive ale nie su len z jednwho zdroja tak neviem.
Mozete si to s niekym prekonzultovat ale vseobecne teda mi vyslo ze alchemilka sa moze i v tehu.
Citujem:

Doporucuje sa pit aj v tehotenstve cim.zvysuje zaruku donosenia babätka a lahsieho porodu.

Upevnuje plod a svalstvo maternice

V tehotenstve vhodna aj pri nervovych tazkostiach-depresie,obavy...

Odporuca sa pit od 3.mesiaca tehu...cize az po tom 1.trimestri.
Tak asi v tom.1.trimestri este nie...

A chcem vas upozornit ze v tehu sa nema pit malinovy caj!!!,lebo kdesi som tu citala ze sa moze ale on sposobuje potrat!
Praveze sa odporuca od 34.tt alo priprava maternice na ulahcenie porodu.a bacha aj na petrzlenovu vnat.aj ona vyvolava kontrakcie...

Ked.ma cosi oslovi co sa mi bude zdat nove este ppripisem.

Drzte sa a oddychujte.❤

yennn
31. mar 2017

@ouroboros moja to je to co som ti pred chvilkou predsa vysvetlovala. Kazda sme vdacna za to, ze sa tu mame jedna druhu navzajom, tesime sa z uspechu. Ale ty si prosim ta nesmies toto pripustat - vies kolko je vonku stastnych tehuliek? Ty sa musis sustredit na seba teraz , lebo si tou nervozitou ublizis este...

osky
31. mar 2017

Jaj a este tu mam poznacene ze

Krvacanie v tehotenstve;

Alchemilkovy caj v kombinacii
Trosku turanky,praslicky a kokosky pastousi...
Netusim co moze byt kokoska ani turanka.je to z ceskej stranky.treba prelozit 🙂

yennn
31. mar 2017

@klaudiahu @miskab babulky, je mi to luto, viem ako sa citite ❤

osky
31. mar 2017

@ouroboros
Jemine.necitaj to tu uz radsrj.
Si za vodou a toto tu ta deprimuje.
Skus aspon 2 dni necitat.ja viem ze to bude tazke.
Ale mne sa celkom zda ze ked som tu citala zieneuspechy,tiez som mala v sebe paniku.
Neboj sa!
Vsetko bude ok!!!

ouroboros
31. mar 2017

Keby ste chceli vedieť niečo o bylinkách, tak napíšte. Toto je moja parketa 🙂

osky
31. mar 2017

@ouroboros
Vazne?????uau!
No vyborne.
Tak mozes zalozit novu temu a pis.
Hlavne o tych bylinach pre nas zeny.
Ja som taky bio eko natur typ- zaujima ma vsetko !!!!!
Teraz mas lezat taj mas cas.tak pis.
Tesim sa 🙂

ouroboros
31. mar 2017

radšej sa tam presuniem, tuto ma už fakt chytá depka 🙂

osky
31. mar 2017

@ouroboros
Perfektna tema.
Ja si bylinky aj sama zbieram susim ale nie som prebornik v znalostiach.stale sa vzdelavam.
Ked som bola mladsia mala som viac casu.teraz uz menej ale snazim sa aspon tie zakladne .
Ale nemam ich doma.chodim na ne von alebo aspon na zahradu-v humne nam vselico rastie.len tak same...

Isto sa presun ked ta to tu depta.
Ako sa inak citis?
To spinenie uz celkom ustalo?

ouroboros
31. mar 2017

@osky tak pozeráme tam 🙂 ja som už úplne OK, ani náznak spinenia, zaklopem si. Bolo to vlastne len v čase očakávanej ms a to je vraj normálne,niektoré baby to majú celý prvý trimester. A príznaky inak žiadne,ale to je skoro. Ja som nemala ani pri prvom tehu nevoľnosti alebo niečo. Na druhý deň po krvi som si urobila doma test,len aby som tomu uverila 🙂 ozaj tam boli. Chcela som zopakovať niekedy v nedeľu, či stmavne,ale kašlem na to, počkám zase na krv. Kedy je prvý uzv?

ouroboros
31. mar 2017

@osky teraz po sebe čítam...nie pozeráme ale pokecame...ach,tieto múdre stroje s prediktivnym písaním

leelloo
31. mar 2017

Baby, ked vas tu tak čítam, mrzi ma, ze sa tak nedarí, tak vas chcem povzbudiť, aby ste si nemysleli, ze su len neúspechy, tak deju sa aj zázraky 🙂 mne povedali, ze s mojim AMH 0,47 nemam velku šancu otehotnieť prirodzene. V júni som absolvovala IVF s max.davkou hormónov, z toho 5 vajicok, 1 blastocystu mi vložili, nic z toho, dve zamrazili, ale rozmrazenie neprežili. Brala som dhea 4 mesiace, vydupala som si vyšetrenie na hemato, zistili mi Leidena, zacala som brat aspirin a pred ďalším IVF soft v Brne aj fraxiparine. Pri softe som mala min.hormonov, mali sme 3 foliky, zial pri odbere zistili, ze sme nestihli ovulaciu, ze vajka tam uz nie su, a ze ovulka bola o den skor. Zasa strasne sklamanie... a o 2 tyzdne zázrak! Pozitívny test! Takze som popri nevydarenom IVF otehotnela prirodzene a to sme boli s mužom 4 dni pred ovuláciou! Zázraky sa deju, len treba veriť a nevzdávať to, kym mate silu. Drzim palce ❤️

babikadaska
1. apr 2017

@ouroboros ja som prestala krvacat cca po 5 dnoch,cize mi skoncila menstruacia. teraz ma uz nic neboli,ani brucho,ani prsia. ciarka na teste vobec nesilnie. chcela som ist na dalsi test hcg hned po tomto vikend,ale moj hlavny doktor z Reprofitu mi povedal,ze z medicinskeho hladiska to nema vyznam. mam pockat na ultrazvuk do 11.4.kde sa dozviem verdikt.
tak ozaj uz dovtedy nebud em testovat ani krv ani moč a uvidim.
citim sa fakt netehotno a myslim,ze babatko odislo s krvou. viem ze ma budete povzbudzovat ale vzhladom na to nizucke a nestupajuce hcg a menstruaciu by to bol zazrak.
tak najblizsich 10 dni uz nebudem pisat sem nic nove,11.aprila o pol osmej rano si pojdem vypocut rozsudok... chcela som iat od pondelka do prace,ale manzel mi to radikalne zakazal. mam pekne cakat doma v klude. on tomu stale este veri,ze je nejaka nadej,aj ked uz ma tiez pochybnosti.
ty ides kedy presne na krv ?? dufam ze si zatial uzivas ten skvely pocit 🙂

babikadaska
1. apr 2017

@leelloo to je fakt uzasne a zazracne a zo srdca blahozelam !!!!!!

ouroboros
2. apr 2017

@babikadaska pozri, už s tým nič nenarobíš, nech dumáš, koľko chceš. Teraz jedine toho 11teho môžeš byť nekonečne prekvapená...a ak nie,treba ísť ďalej. Možno toto embryjko ešte nebolo to pravé...pozitívne je, že vieš otehotnieť, tak len treba skúšať ďalej. A vyzerá to tak, že v Brne sú ozaj dobrí a nebudú na tebe zbytočne skúšať niečo, čo nemá šance. Máte ešte zmrazené, však? Oddýchni si trochu, hlavu hore a choď do toho. Budem na teba veľmi myslieť a držať palce. Kľudne sa mi ozvi do pošty, lebo už nebudem tuto v diskusii asi dlho. ❤

miskab
2. apr 2017

Ahojte kocky chodi niektora do reprofitu do Brna? Som po neuspesnom Softe tu na slovensku a ideme do Brna, ale chcem sa spytat mala ste niektora Native a podarilo sa Vam otehotniet?chcela by som skusit native kedze mam este v sebe hormony zo Softu teda ak mi narastie vajko zrele... dakujem

simonesi
2. apr 2017

@miskab ja mám prvé dieta s reprofitu 😉ale po soft

miskab
2. apr 2017

@simonesi tak myslis ze by som mala ist radsej do Softu ako do Nativu? a ake si mala davky liekov ? Ja som mala tu na slovensku Soft teraz v marci a brala som clostyl a potom som pichala menopur 3 ampulky a potom 4 ampulky a cetrotide a to sa mi zdalo strasne moc 4 ampulky vsak ja som v poriadku u nas je problem v spermiograme.... a mali sme embrya spomalane vo vyvoji a to sme este nemali pred tym, tak si mylsim ze to bolo s tou stimulkou, ale neviem sak uvidim co mi povedia v Brne ....uz sa tam neviem dockat 🙂

simonesi
2. apr 2017

@miskab nativ odporúčajú tomu kto nemá viac folikulov ani pri softe, ja síce teraz som v Reprogenesis pretože môj lekár s RF presiesiel do RG ale stimulovala som clostibegyt 5 dni + gonal 12 dni po 175 j na 14 punkcia- ono možno zlý mesiac možno druha stimulka budú kvalitnejšie

miskab
2. apr 2017

@simonesi a nevies aka musi bit pauza medzi Softami ? ked som teraz absolvovala v marci na dasli soft mozem ist az v july?

simonesi
2. apr 2017

@miskab v reprofite som išla obmesiac november, január a marec ten bol úspešný 😉

miskab
2. apr 2017

@simonesi tak v maji by som mohla ist na dalsi Soft? samozrejme uz v reprofite nie u nas na slov.

simonesi
2. apr 2017

@miskab myslím že áno

miskab
2. apr 2017

@simonesi jeeej to si ma potesila som myslela ze musim mat pauzu 3 mesiace medzi Softom. a kolko to bude asi stat okolo 1000 eur ci viac ?

simonesi
2. apr 2017

@miskab áno okolo 1000€ bez liekov je soft pozri si ceník myslím že ho majú na nete

miskab
2. apr 2017

@simonesi dakujem za info 🙂 a tebe gratulujeeeem ze ty to vyslo a su tehulka 🙂 drziiim moc palce 🙂 dufam ze v RF budem aj ja uz konecne uspesna

meli8412
2. apr 2017

@simonesi Dosať veľa to stojí. Mňa vyšiel klasický ivf dlhý cyklus aj s liekmi 600- 700 euro.