icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

ouroboros
17. apr 2017

@simonesi tak budem držať palce,nech sa to už podarí. Musí 🙂

barbor_ka
18. apr 2017

tsk som bola na sone dnes a nevidiet zatial nic iba plodovy vacok. Ale.dr. povedal, ze je to OK, ze buduci tyzden by uz malo byt vidiet srdiecko. Aj sa dost bojim, lebo dnes este vo vacku nic nebolo.

elis14
18. apr 2017

@barbor_ka ja idem zajtra neviem sa uz dockat ..ides aj buduci tyzden? Neboj drzim palce aby bolo vsetko ok

barbor_ka
18. apr 2017

@elis14 drzim palce! Ja mam ísť o tyzden zas.

elis14
19. apr 2017

@barbor_ka ahoj tak ja som dnes dopadla rovnako som 6tt a zatial len plodovy vacok 9mm a za tyzden znova a aj na odbery koli knizke

barbor_ka
19. apr 2017

@elis14 Ahoj 🙂 Tak fajn potom, budeme na tom probližne rovnako, ty chodíš do CAR alebo ku svojmu gynekologovi? Knižka sa dáva až od 12 tt, či nie?

elis14
19. apr 2017

@barbor_ka iba na 14 den po ket som bola v car a dnes uz prvy krat u svojho doktora 🙂 v CAR-e mi povedali ze uz knim nemusim 🙂 hej hej sme rovnako a aj nieco pocitujes ?

ouroboros
19. apr 2017

@barbor_ka @elis14
Gratulujem baby, mňa čaká sono v piatok🙂 kedy ste mali transfer a aké embryjka? V ktorom CAR ste? A to vás už poslali normálne k vášmu gynekológovi? Lebo ja idem do CAR...

barbor_ka
19. apr 2017

@ouroboros No na tešenie je ešte čas, uvidím čo bude o týždeň. Transfer bol 27.3. a mala som PK 5 dní. Chodíme do Heliosu v MT a zatiaľ len tam, asi kým nevidieť akciu srdiečka, tak neposielajú.

ouroboros
19. apr 2017

@barbor_ka tak držím palce, nech už budúci týždeň uvidíš aj mimi🙂 to by aj srdiečko už mohlo biť. A chápem to s tým tešením. Aj ja sa bojím tešiť.

elis14
19. apr 2017

@ouroboros ja som tiez mala transfer 27.3.a mali sme pk ale dve embryka sme mali do 6 dna rano a tie sa aj zamrazili a jedno mam v brusku 🙂 tak verim ze je to ten spravny a ja uz chodim k svojmu gyn.a do car staci len zavolat ze je vsetko ok a tiez chodime do heliosu mt

barbor_ka
19. apr 2017

@elis14 ale to mas nejako divne tie tyzdne, ak sme boli rovnaly den ma transfere tak.aj tt by sme malui mat podobný. Kedy bola PM?

elis14
19. apr 2017

@barbor_ka 8.3.som mala poslednu tak neviem dnes mi vychadza 6+0tt aj co mam diar tak podla toho mi ukazuje na dnes tak

ouroboros
19. apr 2017

@elis14 podľa mňa to dobre rátaš. Ja som cca +1 týždeň.

barbor_ka
19. apr 2017

@elis14 ano,cize zaciatok 7 tt ☺

elis14
19. apr 2017

@barbor_ka tak ja som stoho uz jelen aky tt 🙂 hlavne nech je vsetko ok

elis14
19. apr 2017

@ouroboros drzim palceky 🙂 mne to rata aj menst.kalendar co mam v mobile🙂

pinguinka
19. apr 2017

Ahojte kočky, prosím vás neviete mi poradiť nejakú súkromnú skupinu kde by som mohla ponuknut lieky čo ostali po IVF??Viem že sa tu nejaká skupina spomínala,ale bolo to dávnejšie a neviem kde to hľadať.Dakujeem

meli8412
19. apr 2017

@pinguinka Žiaĺ tá skupinka už nie je ☹

pinguinka
19. apr 2017

@meli8412 takže už tu nieje žiadna možnosť čo sa tohto týka??

yvet23
19. apr 2017

@pinguinka pisem spravu. 😉

meli8412
19. apr 2017

@pinguinka ALe je 😀 Aj tu sú baby, len vymaž svoj príspevok, inak možu aj túto skupinku zrušiť.

pinguinka
19. apr 2017

@meli8412 rada by som vymazala ...Ale ako???😂😂

natinka1988
21. apr 2017

Ahojte zienky. Včera som absolvovala KET, u nás preskočili insiminaciu , som doma na PN kvôli endometrióze. Veeeelmi túžime už po babenku 👶🤰😍 beriem utrogestan. Ja viem že teraz treba len čakať či sa uhniezdi, ale viete mi poradiť čo robiť/ nerobit aby to dopadlo vysnívanými dvoma paličkami? 🙂

osky
21. apr 2017

@natinka1988

jaaaaaj moja Zlata,keby sme toto vedeli,zu by sme boli daaaavno vsetky maminkami...
a neoxidovali by sme tu na koniku .-D

no ale mozem ti zopakovat par "overenych" babskych rad,ktore sa tu zu tlko krat vyskytli..

takze v prvom rade odpocivaj,
ja ti odporucam polihovat,aspon prvych 5 dni-moc sa nezatazuj pracou celkovo...
ked tak len daco velmi lahke,niektore zeny ani nevaria...

prvych 5 dni pi dzus z cerveneho grepu,a papaj stred ananasu-alebo aj ananas ale ten stred ktory sa normalne zvykne vyhodit je teraz najdolezitejsi.

pi Vela vody aby sa dobre prekrvila maternica

no a uzivaj aj nejake vitaminy pre tehulky,lieky co ti dali...
v tomto Momente ma zu nic nenapada.
drzi palce !!!

natinka1988
21. apr 2017

@osky ,díky :D snazim sa byť v kľude, a presne ako píšeš ,všetko tu už veľa krát odznelo, no asi ako takmer každá mám plnú hlavu toho či sa to podarí alebo nie, v kútiku duše dúfam že sa to podarí na 1x... Proste ma to len napadlo napísať...

osky
21. apr 2017

@natinka1988

ja ti velmi dobre rozumiem,neboj.
vsetky si tu navzajom rozumieme.
je to uplne prirodzene ze sledujes vsetko co je ine,vseto co by mohlo byt ok aco by mohlo byt blbe...
zvlastked si po 1.ivf

ja mam zu tych ivf za sebou 5,neuspesnych a este vzdy to je ako 1.raz

takze klud,vsetko co ta trapi a zaujima je uuuplne normalna vec

mysli pozitivne a snad to vyjde.

natinka1988
21. apr 2017

@osky ,to má veľmi mrzí 😞 je to celé také zvláštne, furt nad niečím rozmýšľam a potom to študujem na nete 😕 snažím sa myslieť pozitívne, dúfam že to vide, no môže to dopadnúť aj zle ...

kominar
21. apr 2017

@osky Ahoj to máš pravdu vždy to je po 1 raz .Ja mám za sebou 9 neúspešných IVF.

osky
21. apr 2017

@kominar oh to ma mrzi...a ja si myslim ze som ta najubohejsia...
a kam chodis,preco sa nedari,nevies?