Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
tsk som bola na sone dnes a nevidiet zatial nic iba plodovy vacok. Ale.dr. povedal, ze je to OK, ze buduci tyzden by uz malo byt vidiet srdiecko. Aj sa dost bojim, lebo dnes este vo vacku nic nebolo.
Ahojte kočky, prosím vás neviete mi poradiť nejakú súkromnú skupinu kde by som mohla ponuknut lieky čo ostali po IVF??Viem že sa tu nejaká skupina spomínala,ale bolo to dávnejšie a neviem kde to hľadať.Dakujeem
Ahojte zienky. Včera som absolvovala KET, u nás preskočili insiminaciu , som doma na PN kvôli endometrióze. Veeeelmi túžime už po babenku 👶🤰😍 beriem utrogestan. Ja viem že teraz treba len čakať či sa uhniezdi, ale viete mi poradiť čo robiť/ nerobit aby to dopadlo vysnívanými dvoma paličkami? 🙂
jaaaaaj moja Zlata,keby sme toto vedeli,zu by sme boli daaaavno vsetky maminkami...
a neoxidovali by sme tu na koniku .-D
no ale mozem ti zopakovat par "overenych" babskych rad,ktore sa tu zu tlko krat vyskytli..
takze v prvom rade odpocivaj,
ja ti odporucam polihovat,aspon prvych 5 dni-moc sa nezatazuj pracou celkovo...
ked tak len daco velmi lahke,niektore zeny ani nevaria...
prvych 5 dni pi dzus z cerveneho grepu,a papaj stred ananasu-alebo aj ananas ale ten stred ktory sa normalne zvykne vyhodit je teraz najdolezitejsi.
pi Vela vody aby sa dobre prekrvila maternica
no a uzivaj aj nejake vitaminy pre tehulky,lieky co ti dali...
v tomto Momente ma zu nic nenapada.
drzi palce !!!
@osky ,díky :D snazim sa byť v kľude, a presne ako píšeš ,všetko tu už veľa krát odznelo, no asi ako takmer každá mám plnú hlavu toho či sa to podarí alebo nie, v kútiku duše dúfam že sa to podarí na 1x... Proste ma to len napadlo napísať...
ja ti velmi dobre rozumiem,neboj.
vsetky si tu navzajom rozumieme.
je to uplne prirodzene ze sledujes vsetko co je ine,vseto co by mohlo byt ok aco by mohlo byt blbe...
zvlastked si po 1.ivf
ja mam zu tych ivf za sebou 5,neuspesnych a este vzdy to je ako 1.raz
takze klud,vsetko co ta trapi a zaujima je uuuplne normalna vec
mysli pozitivne a snad to vyjde.
@osky ,to má veľmi mrzí 😞 je to celé také zvláštne, furt nad niečím rozmýšľam a potom to študujem na nete 😕 snažím sa myslieť pozitívne, dúfam že to vide, no môže to dopadnúť aj zle ...

@simonesi tak budem držať palce,nech sa to už podarí. Musí 🙂