icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

dzanka72
24. júl 2017

Ahojte, tak dnes mi povedali vysledky z krvi, ze hcg 630 a v piatok mam ist na kontrolny odber, lebo ze je to malo?🤐 tak drzte palce, aby to rastlo 😔
Ved niekomu rastie pomalsie, niekomu rychlejsie a niekomu naraz stupne nie?..
Boze, teraz do pondelka budem v strese.
Povedzte mi, ze ste niektora aj napriek takemuto hcg ostali tehu...😔

jarika22
24. júl 2017

@rada2002 Citala som tu, ze este aj den pred krvou moze byt test negativny. Nadej umiera posledna.

katkaa182
24. júl 2017

@dzanka72 nepises ktory den po vklade si, ale ja som mala na 15 den po vklade 6 dnovej blastocysti hcg 730. Bala som sa ze je to malo a teraz som v 13 tt 🙂

19lilly
24. júl 2017

@babikadaska aj mne sa to zdalo divne... hlavne rano mi hovorili ze este musim stvrtok alebo piatok prist a potom ked som si volala po vysledky tak mi povedali ze vysadit lieky a uz nemusim chodit...

dzanka72
25. júl 2017

@katkaa182 bola som 15 dpt

maugliii
Autor odpoveď zmazal
darci17
25. júl 2017

@dzanka72 ahoj ja som mala 14ty deň 330 hodnotu a Sestricka mi povedala, vraj je to super. Tak nechápem prečo? Každopádne uvidis, ako bude stúpať hodnota. Vraj sa ma zdvojnásobiť každý druhý deň. Držím palce

darci17
25. júl 2017

@babikadaska ahoj. Ja mám nízke hodnoty Činnosti vaječníkov, ma 40 rokov:(. Naozaj si nepamätám koľko som toho gonalu uzivaka, no to by mal vedieť lekár.

dzanka72
25. júl 2017

@darci17 tak dufam, ze to bude dobre, lebo nemam absolutne ziadbe priznaky.. ani prsia ma nebolia dokonca..

babikadaska
25. júl 2017

@maugliii ahoj pred 3 mesiacmi som mala 14 dpt hcg 178 a potom uz iba klesalo..
v tom obdobi som si nasla skusenosti strasne vela bab,ktore zacinali aj s nizsim hcg a mali uspesny priebeh tehotenstva.
dolezite je,aby sa hcg zvysovalo,nie zaciatocna hodnota. uz hcg 20 znaci tehotenstvo a moze to stupat !strasne ti drzim prsty nech ti to stupa,napis vysledok !!

babikadaska
25. júl 2017

@maugliii a to ze ti doktor dava sancu 1% znamena ze je jasnovidec.
v takom skorom stadiu absolutne nemoze predpokladat ako sa tehotenstvo vyvinie.

babikadaska
25. júl 2017

@iskag to sme na tom uplne rovnako - 21.7.som mala vklad a 4.8. idem na krv !!! mas nejake pocity ?mna pobolieva podbrusko,volala som na kliniku,povedali,ze je to normalne,a inak sa citim uplne normalne.

babikadaska
25. júl 2017

@rada2002 testovala si aj dnes ?

katkaa182
25. júl 2017

@dzanka72
Tak to mas len o trosku menej ako som mala ja.. drzim palce, nech to dobre dopadne! Mne brali krv vo stvrtok, v pondelok som mala utz.- na nom bol len plodovy vacok ( asi tyzden pozadu sme boli vo vyvoji) a na dalsi pondelok uz bolo embryo aj so srdieckom a velkostou len den pozadu..

iskag
25. júl 2017

@babikadaska a kam chodis? Ja do Gyn-fivu... Nemám žiadne pocity,vôbec nič necítim... Ale takto isto mi bolo aj pred 3 rokmi a bola som tehotna

babikadaska
25. júl 2017

@iskag ja do brna do reprofitu.
no jasne...je to vo mne ledva 5 dni a co cakam ? ohnostroje ktorymi to moje telo ohlasi ? :D
chodis do prace ? ja robim administrativu pohodicka takze sedim pri PC a aj tak stale myslim na vysledok tehotenskeho testu.
ake mate problemy ? moj manzel spomalene spermie,ja som o.k. davam tomu velku sancu...dufam ze opravnene.

dzanka72
25. júl 2017

@katkaa182 tak to si ma potesila🙂 dufam, ze to dobre dopadne🙏

iskag
25. júl 2017

@babikadaska som este na rodičovskej dovolenke,mala ma dva roky. Aj my tak,malo spermií a ani tým sa nechce hýbať 😉 to mám ešte zamrazene z IVF spred 3 rokov,tak uvidíme,mali sme len dve dvojbunkove zamrazene a nehodnotili ich moc kvalitne

rada2002
25. júl 2017

@babikadaska dnes som testovala a nic. Bola som aj na krvi ale Moc tomu uz neverim.

rada2002
25. júl 2017

Nemam uz sil. Mam 41 a neviem ci to ma este vyznam pustat sa do noveho. Je tu niekto v mojom veku ktorej sa to podarilo? Uz sa snazime 4 roky. Moj partner ma zlu morfologiu ale Pospisilova povedala ze to nevadi. Ja sa v tom uz nevyznam. Strasne chce dieta a ja mu ho neviem dat. Ja som ok mam uz 11 rocneho syna s ex. On este ziadne a tiez ma 41 rokov. Co mi poradite?

jarika22
25. júl 2017

@rada2002 Ahoj. Ja mam 39 . Manzel ma velmi zly spermiogram. Boli sme na genetickom vysetreni spermii v Ba v reprogene. Tiez nic moc. Zavisi od kvality spermii, ake su sance. Mne sa zda, ze sa lepsie dari parom so zenskym faktorom. Ale mozno je to moj subjektivny nazor. V Brne v reprofite boli velmi objektivni. Inak, snazime sa 14 rokov, ale ta mm diagnoza je velmi vazna.

jarika22
25. júl 2017

@rada2002 A niekde som tu citala, ze neexistuje par ktory by nemohol mat deti len sa skoro vzdaju. Myslim ze ten tvoj vek este nie je taky vysoky.

jarika22
25. júl 2017

@iskag
@dzanka72
@babikadaska
Žienky, chcem sa vás opýtať, či neviete ako je to r tým krčkom maternice. Má byť mäkký, či tvrdý v tehu? Myslím tým teraz počas čakania.

iskag
25. júl 2017

@jarika22 o tomto fakt moc neviem,vždy mi povedali,že je to ok,tak som to už moc neriesila

babikadaska
25. júl 2017

@jarika22 v zivote som takuto otazku al. informaciu nepocula. ja som po dysplazii krcka maternice,mam ho skrateny o 4 mm. nic viac o svojom krcku fakt neviem...

babikadaska
25. júl 2017

@rada2002 cele 4 roky ste v tom istom centre ?? mozno skusit ine. nove vysetrenia,pohlad ineho lekara. ja chodim do brna do reprofitu,pretoze si ho tu chvalili desiatky bab a otehotneli tam aj 2 kolegyne. ak mas 1 dieta ,je to super pozitivna informacia. presne ako pise jarika22: 99,99% parov moze otehotniet,po urcitim pocte pokusov. otazka aj je,ci mate este tolko penazi na dalsie pokusy. to je u vela parov dolezity faktor.
kolko si za tie 4 roky mala vkladov ?transferov aj embryotransferov ?

babikadaska
25. júl 2017

@jarika22 ako sa to zistuje? jeho mekkost ci tvrdost ?

babikadaska
25. júl 2017

@rada2002 k tomu testovaniu:mne sa 2 slabulinke ciarky ukazali az na 12 DPT. 10 den je u vecsiny moc skoro naozaj. takze vydrz do krvi. jedna baba tu pisala ze mala negativny test aj rano v den krvi,a pritom krv pozitivna. nedavam ti falosnu nadej,len je to fakt strasne individualne.
aby si si nemyslela,ze som racionalna a rozumna osoba:jja si robim test kazde rano uz od 5 dna. ved co keby nahodou ???? ach jaj blaznim z toho a som.zakazdym sklamana,aj ked viem ze je skoro .

jarika22
25. júl 2017

@babikadaska Ja neviem, len som tu niekde o tom čítala a pri vklade utrogestanu to cítiť. Mne sa zdä, že teraz je ten krčok mäkký. Hneď po KET bol tvrdší a aj minule pri ET. Neviem, či to niečo znamená. Stále som netestovala. Dnes 11. deň po KET. Ale zajtra to už plánujem tak na 50%. 😉

dzanka72
25. júl 2017

@jarika22 mne sa zda byt dost makky
Ono to je vraj aj tym, ze to tam "dole" je viac prekrvene