icon

CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?

nemko
22. sep 2010

Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂

radina
7. okt 2012

@mimickapn ano, teraz som bola na ket. nevydrzali tie pri prvom ivf. nevolala si im, skus im cinknut dnes, mozno ti povedia a budes kludnejsia 🙂 Teraz som po vklade bola cely tyzden doma, lebo som schytila chripku ☹ ale mala som v plane ist. ... po odbere by som urcite do prace nesla, to mas pravdu, lebo cloveka boli vsetko 🙂

mimickapn
9. okt 2012

tak Radinka vcera sme boli na ET a vlozili mi tie moje silne bublinky a doktor mi povedal ze na to aku mam diagnozu tak by sme mohli byt stastny aj z jednym ale vydrzali dve a tie mi teraz plavaju v maternici 🙂 dneska som im pustala pesnicku ktoru mam najradsej a moj muz sa s nimi vcera rozpraval uz nam sibe ale je to nieco nove tak si to uzivam.Aj si si uz robila testik ci sa nechas prekvapit az s krvi?a tebe teraz vkladali dvoch mrazacikov? drzime si palceky nech su s nas stastne maminky a hlavne musime verit 🙂

fertilitycoaching
9. okt 2012

Kedže mi tu má chodiť reklama, ktorá nechodí, rozhodla som sa osobne vás pozvať na skupinový fertility koucing, ktorý sa bude konat 17.11. v Modre. Podrobne informacie najdete na stranke fertilitycoaching v sekcii NOVINKY.
Teším sa na vás všetky.

Želám pekný večer.

radina
10. okt 2012

@radina Uz som testovala, ale nic , a uz mam aj tlaky ako ked prichadza mrcha. 😒
Tebe gratulujem !!! 🙂 ano, dve mi dali, lebo viac ich ani nebolo z ivf.

radina
10. okt 2012

@mimickapn Uz som testovala, ale nic , a uz mam aj tlaky ako ked prichadza mrcha. emoticon
Tebe gratulujem !!! emoticon ano, dve mi dali, lebo viac ich ani nebolo z ivf.

mimickapn
11. okt 2012

@radina Tak to ma mrzi ale este nezufaj ved vsetky testy niesu 100 percent a uvidis na krvicke,nebud smutna 🙂 este nieje k comu gratulovat lebo na krv ideme az 22,10 ale od vcera ma nejako pobolievaju vajecniky ,mala si aj ty 3 dni po et bolesti ci nie?volala som dokimu a povedal ze sa mi asi este tvoria vajicka a ze si mam vela pit a dat nejaku tabletku,ale kaslem na tabletky nebudem si zatazovat organizmus🙂

radina
11. okt 2012

@mimickapn ja som mala desne bolesti od opu, ale potom po vklade ani nie, ale vajko ma pichalo, aj teraz po ketku vskuse citim to jedno vajko, u mna je to ale znamenie prichadzajucej mrchy. aj dnes test bol cisty. toto sa uz nezmeni podla mna, lebo zo skusenosti co pisu baby na mk, ak boli tehu, test mali pozitivny uz aj od 6 dna po vklade.

mimickapn
11. okt 2012

@radina ja som este len stvrty den po ET a bolia ma obidva ale len slabucko ja mam mat mrchu az 15 ale bez liekov nemam mrchu ani ovulku,preto som musela ist na ivf.Neviem ci je normalne ked pred vkladom nepichnu pregnyl lebo ja som brala po OPu len utrogestan aj beriem,mala si ho aj ty?este sa ta spytam v Pondelok som bola na ET a v utorok sme mali sex neovplyvnuje to nejak zle maternicu?dakujem 🙂

radina
12. okt 2012

@mimickapn tak mne dali v den vkladu pregnyl a teraz pri ketku dokonca 2, a este aj ovitrelle. plus beriem utros a estrimax aj fraxik aj prednison. ... ako pokusna mys 😕
Tak v care odporucaju mat sex tusim v den vkladu, my sme nemali, lebo som si citala odporucania inych car, aj co pisali tu kocky, a im zakazali mat sex. tak uz radsej nesexujte. 🙂

mimickapn
12. okt 2012

@radina Radinka v pondelok som mala vklad a teraz som testla a nic,je to este skoro,alebo nie?ale nemala som PK :(

mimickapn
12. okt 2012

@radina a ten Pregnyl davaju kazdej?tak mozno moj doktor pochybil a teraz beriem len utros

radina
13. okt 2012

@mimickapn Este je skorooo, lebo embryjko za zavrtava do sliznice na taky 6 den, potom 7-8 sa este zavrtava hlbsie a az potom zacina vylucovat hcg.
Pozerala som si spravu, tak pri ivf som dostala pregnyl po ET. Sranda ze pri ket, som dostala az 2x pregnyl a este aj ovitrelle.
Ked si mrknes ten papier s odporucaniami, tak je tam v kolonke Poucenie pred ET, ze si mame priniest so sebou injekcie podla ordinacie (pregnyl, ...). Inak v tomto by sa mali este zlepsit, co sa tyka tych infosiek ! snad ti ho nezabudli dat !!! Bola za tebou sestricka po ET? lebo ona vzdy pride a povie co a ako.

radina
13. okt 2012

@mimickapn Teraz ma este napadlo, ze prednyl teraz pri ket som dostala pred transferom tusim dva dni, a ovitrelle v den ET.

mimickapn
13. okt 2012

@radina Radinka tak to si ma upokojila,ja viem citala som tu brozurku dala mi ju sestricka,ja som si pichla 36 hodin pred ET Ovitrel a potom som uz len utros brala aj teraz ho beriem ved som sa cudovala ze preco mi nedali pregnyl lebo vecsinou tu babenky pisali ze ho mali,ale nechcela som kecat dokimu do toho aby sa neurazil a sestricka bola za mnou po vklade ale nic nehovorila len ze ako mi je,tak neviem
😖

mimickapn
13. okt 2012

@radina a teraz beriem od vkladu utros aj to sa mi zda malo 😨

radina
13. okt 2012

@mimickapn tak ja mam aj ten estrogen, ale ja to mam asi na sliznicu, vobec sa na to nepytala, tak ale hadam vedia co robia 🙂

mimickapn
15. okt 2012

A kedy ides na krvicku? chcela som sa spytat od vcera mam popri utrosu a taky slaby vytok podoba sa to na vajecne bielko je uplne ciry ale nie moc len rano a dnes som rano umyvala dlazku a strasne ma zacali boliet krize a bola som unavena hned,hlavne neviem co znamena ten priesvitny vytok ... porad prosim 🙂

radina
15. okt 2012

@mimickapn ja som bola dnes na krvi, ale vysledky mi nezavolali, tak im zajtra cinknem. ... ale tak test bol negativny. takze urcite aj krv. .... nic nerooob, musis sa setrit, ziadne upratovanie !
mna boleli tiez krize, to ti pracuju vajka, lebo su zvacsene po stimulke ,to je ok. ... podla mna je to utros, ten vytok, to ide z tela von, ale ja som ho mala husty biely, nie priesvitny. Unavena si z utrosu. ja som bola tiez KO z neho.

mimickapn
16. okt 2012

hej z utrosu mam biely ale dneska som uz nemala ten priesvitny tak neviem,drzim palce aj na nohach aby ti povedali dobru spravu aj ked test ukazal inak ved testy niesu 100%,ja sa bojim uz robit test aj ked mam nutkanie a dnes je 8 den od ET ale bojim sa toho co neukaze 😨 ale velmi dufam ze tam budu //,aj ked slabucke ale skor ako v piatok si ho robit nebudem v utorok idem na krv tak uz teraz mam zaludocne krce 🙂

radina
18. okt 2012

@mimickapn Ahoj, tak my mame negativny, drzim palce, aby vam to vyslo !! 🙂

mimickapn
19. okt 2012

Ahoj tak ja som na 8.den zacala krvacat a bola som na pohotovosti a vcera mi volali ze s krvi som mala Beta HCG 0,5,takze aj my negativny a poctivo oplakavam ☹ ,som velmi sklamana,aj ked som volala vcera s Marsikom a ten povedal ze do utorku sa to moze este zmenit,ved vcera bol uz 10.den,tak tomu neverim,ale neviem co znemena ze 0,5 mIU/ml ci tam nieco bolo a odislo koli tomu krvacaniu,lebo sliznicu na 9 den som mala 9mm,alebo to je z liekov to 0,5 z utrosu.Kolko si mala v krvicke ty beta HCG?a Radinka ako je to ked chceme ist na dalsie o 2 mesiace treba uz asi teraz podat ziadost nie?my nemame ziadnych mrazenych tak to musime absolvovat odznova,ale moc sa toho bojim,hlavne dalsieho sklamania ☹

radina
25. okt 2012

@mimickapn ahoj moja, to mi je luto :(
mne vobec hcg nepovedali, ja som zacala teraz krvacat den po krvi.
Ak chcem ist na dalsie ivf, treba dat opat ziadost. Ja rozmyslam, ze idem do brna na soft cyklus.
A nechces ist na reprodukcnu imunologiu do prahy? vyhnes sa tym mozno dalsim sklamaniam.

simea25
28. okt 2012

@mimickapn
ziadost na ivf si mozes podat len raz za rok

pistaciaa
30. okt 2012

@simea25 to nie je pravda

mimickapn
31. okt 2012

@radina Radinka a co reprodukcna imunologia?a mysis ze mi povedia aj preco sa to nepodarilo?

radina
1. nov 2012

@mimickapn To ti nikto nepovie, preco sa to nepodarilo, iba ak by ti tam daco zistili nejaku diagnozu. To ti presne opisat neviem, co to je, ale asi to, ze telo moze tvorit protilatky proti embryu az po muzove spermie. Skus si viac vygooglit, lebo je tam toho ovela viac, ale to je na mna moc odborne. 🙂

mimickapn
6. jan 2013

@radina Ahoj Radinka.Inak vsetko dobre ti prajem do noveho roku nech je pre nas konecne maminkovsky a radostny🙂 tak ako pokracujete vy?nam uz schvalili ziadost o druhe IVF 2.januara mi volali z antolskej,ale mozem tam ist najskor po 16 tom januari lebo musim ist k endokrinologicke lebo som mala zevraj zle vysledky so stitnej zlazi a musim si ju najprv dat do poriadku az potom mozem ist do car.Inak mame susedov ktory chodili do martina do heliosu a nic tak teraz boli v brne a aj tak jej to odislo na 10.den ale nevzdavaju to a idu dalej tak som rozmyslala ze este to teraz skusime s antolskou,kedze sa mi paci ich pristup a ked nic tak pojdeme do brna tam oni platili 25000 ceskych za vsetko dokopylebo uz im 4 nepreplaca pistovna tak skusili tam.Je to na prd ked nieco velmi chces a snazis sa o to vsetkymi silami a nakoniec.Po prvom raze som to velmi zle prezivala a mala som strasne depky,ale preslo ma to a dokonca som na to aj zabudla a vobec nemyslela a teraz rozmyslam ci mam pockat s tym druhym lebo si chcem robit uz konecne vodicak ale manzel chce aby sme isli najskor na oplodnenie.zase nam ostava len verit ale zevraj rok 2013 ma byt plodny tak sa urcite aj na nas stastie usmeje a my budeme pysne maminy 🙂

radina
6. jan 2013

@mimickapn Ahojky, aj tebe vsetko dobre do noveho roku ! tak ja mam schvalenu ziadost tiez tu na SR, ale sme sa rozhodli pokracovat dalej v Brne .... proste na nich som necitala nic negativne, ak by sme sli na ivf tu, tak by sme sli este raz na antolsku. v tejto teme uz nikto nie je, okrem nas, nechces si pisat cez ip?

matulka2314
16. apr 2013

@radina
@mimickapn
ahojte baby chcela by som sa vas opytat zacala som chodit do Car na antolskej ale vela diskusii som tu o nom nenasla tak vam pisem. chodim k petrenkovi a bola som zatial iba na konzultacii a na hormonalnom profile v prvej faze cyklu. ideme na iui a chcem sa opytat neviete ci tam robia ja cez vikendy? lebo teraz mam ist na hormonalny profil 21-22 den cyklu a to vychadza na vikend tak neviem ci to robia ja cez vikendy alebo mam ist 23 dc, a ked mi iui bude vychadzat na vikend ci to robia aj vtedy ako v inych centrach alebo nie. celkovo sa chcem dozvediet ake to tam je, lebo vela tu toho neni vsetko je gynfiv alebo ine a nemam si s kym popisat 🙂

mimickapn
17. apr 2013

@matulka2314 Ahoj tak pokial maju zakroky alebo ta sleduju na OPU tak aj cez vykend ta zoberu ale inak nie teda aspom mi sme to tak mali ale ja som chodila k marsikovi a bola som maximalne spokojna s pristupom a so vsetkym.A ak ti to vychadza na vykend tak ta urcite zoberu.Ak by si potrebovala akekolvek info o antolskej tak len napis 🙂drzim palce