Chystáte sa na KET- máj,jún 2020?
Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊
ja to iste, pred transferom 6 mm, samozrejme ET neprebehlo aj s konskymi davkami. Pri IUI som mala 6,5 mm, chcela som skusit a jasne, ze to nevyslo. Takze si davam teraz 2 x denne pol litra alchemilky, a aspirin zacnem brat po MS. Ake naplasti to beriete ???
@majoranka24 8,3 je superkooo, mne dr. povedal, ze sliznica musi byt aspon 8 mm. Takze to vizera dobre u vas 😀
@lilen123 tak jej zavolaj ci sa neda namiesto naplasti lenzetto,ja som mala estrimax a lenzeto. A aky je povodnt protokol?
@wejuska7910 zajtra to určite budem riesit s doktorkou nech mi dá to Lenzetto namiesto náplasti ..teraz by som mala mat Estrofem 5 denne, estrahexal 3x každý tretí deň, aspirin 1x a Clexane 1x
@lilen123 Dakujem.😀
@smeja1981 Dakujem.😊 Uz mi ju pred transferom asi nebudu kontrolovat. Tak snad vydrzi pekna.😊
@lilen123 urcite to skus. Fu to mas dobry kokteil 😁drzim palce nech ti to vyjde ✊🏻✊🏻🙏
@wejuska7910 dakujem ti pekne 😀 keď už toto nezaberie tak má šľahne😅
@lilen123 urcite to vyjde 👌verim tomu. Inak ja som brala na sliznicu aj vit. E
@wejuska7910 Myslis, ze aj vitamin E pomaha na sliznicu? Ten tiez teraz beriem a minuly rok som ho nebrala. Tak mozno...
@majoranka24 ano rozhodne.len bacha ako ho beries,lebo je rozpustnych v tukoch.teda ja som.mala take zelatinove a tie som zapijala nenavidenym mliekom inak ny nemalo zmysel ho brat
@majoranka24 ja mam pco a dr sa cudoval ze nato ze som nemala ziadny folikul,teda nebola ovu ze sliznica je krasna ukazkova a na kontrole pred ket bola 10mm triple line
@wejuska7910 to vazne? s tukmi sa ma brat ? no super, hlavne, ze ho beriem iba tak s vodou 😨
@wejuska7910 tie naplaste alebo sprey su na predpis?
@smeja1981 zalezi asi aj aky mas urxite je viacero druhov.ja som mala akoby dražé v takej zelatine a ten jej rozpustny iba v tukoch. Ano na predpis
@smeja1981 Jasne, vsetko je to na predpis.
@smeja1981 Aj ja ho beriem a vzdy ho zapijam vodou.😕 Ale snad v zaludku sa stretne s nejakymi tukmi, co ho rozpustia.😀
@majoranka24 a aku dávku E berieš? Ja 400
@butterfly333 Aj ja.😊 Tiez take zelatinove kapsule.
@majoranka24 ak ich nezapijas tukmi alebo nezajedas jogurtom, tak ich beries zbytocne lebo sa nerozpustia
@wejuska7910 aj keď to E beriem naraz s omega3?
@wejuska7910 @majoranka24 @butterfly333
Vitamíny D E K A su v tuku rozpustne. Nemusis ich však zapijat mliekom alebo jogurtom. Stačí ich brat s hlavným jedlom, tam je vždy nejaký tuk. V mäse, v omáčke atď. Mlieko a jogurt je tiež fajn ale pointa je ze s jedlom. A aj omegy sa tak majú brat.
Inak ich zbytocne beriete 😉
To isté platí aj pre femibion. Je to aj v pribalovom letáku písané. Lebo obsahuje vitamín D.
@milakrasna ďakujem za info
@ruzo a podarilo sa?Ja mám doma bromelain

@majoranka24 a gratulujem ku sliznici 😀