Chystáte sa na KET- máj,jún 2020?
Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊
Dievčatá dnes vám držím palce. Nech je vaše HCG riadne silné a nech si vypočujete to svelé "gratulujem ste tehotná 🙂"
Hcg 207, v stredu kontrolny test 🙏
@lenkakvietkova ahoj na aký deň si mala take HCG? Ja som zajtra objednaná k dr a dozviem sa HCG ..dosť mi lepí aj keď teraz som si robila test ..pred siedmymi dňami som mala slabucku čiarku a teraz bola silná ..bojím sa že zase budem mat biochemické
@lilen123 dnes som 11 den a mam take hcg. Ja.som mala pozitivny test od 7 dna po vklade ale ten 7,8,9 den testy boli strasne slabe a az na 10 den bolo troska uz lepsie vidiet 🙂 ak sa bude dat tak pridam foto.
@lenkakvietkova super gratulujem ..ja mám riadne hrubé druhé ciarky tak dufam , že budem mat podobne pekne HCG ako ty ..ja som dnes12den..
@lilen123 vcerajsia ciarka na desiaty den je uz o dost krajsia ale zas aj som pouzila iny test 🙂 neboj vsetko bude dobre, ja som sice riadna stresacka ale verim ze to dopadne dobre🙂🙏
@lenkakvietkova Musíme veriť, že všetko dopadne dobre 🙏
@lenkakvietkova pekne to silnie, vobec nie slabo 🥰
Baby na 12den mám HCG 410 🙏 ja som taka happy ☺️
@lilen123 super, gratulujem 🙂, ja idem zajtra na kontrolny test tak hadam bude vsetko v poriadku.
Dievčatá ja sa tak teším. Všetky testy, vrátane trisomy testu sú negatívne. Všetko je poriadku a ja začínam zajtra 14 týždeň -čiže idem do 2. Trimestru. A budem mať dievčatko ❤️🙏🏻
@efran velmi sa tesim s tebou a drzim palce. Ja som bola dnes opat na hcg a pekne sa zdvojnasobilo, takze zatial je vsetko ok a 13.Augusta bude ultrazvuk, verim, ze ❤ bude biť 🙏
@lenkakvietkova supeer tiež gratulujem ☺️ Ja idem 11.8. dufam že bude všetko v poriadku 🙏
@lilen123 na ultrazvuk? Musi byt vsetko ok!!! 🙂 ja sa troska bojim, lebo mam 14 mesacneho synceka a je ako motorová mys 😁 takze ani sa neviem setrit, hoc manzel sa snazi pomahat ako moze. Kazdy den sa tolko krat zlaknem pri nom a tak dufam ze sa nic zle nestale.🙏
Viete mi prosim povedat, ci ste vkladali 6dnove embryo na 5den alebo az na 6ty? Dakujem
@lucinda17 ahoj, nie celkom rozumiem tvojej otazke. Mne vkladali teraz 5dnovu expandovanu blastocystu a podarilo sa. No na utz este len pojdeme tak hadam bude vsetko ok 🙂
Ahojte baby, hlásim sa ako smutne som dopadla. Radost z tehotenstva netrvala dlho..včera som začala krvácať a aj na sone to nevyzeralo ružovo..HCG mi začalo klesať a zajtra má čaká kyretaz 🙁 ..tak skoro do IVF určite nepôjdem..možno keď zabudnem ale nechcem to už zažiť 😞
@lilen123 velmi ma to mrzi :( dúfam, ze aj napriek tomuto, neprestanes bojovat. Vypni od toho a rozmaznavaj teraz seba. Raz to musí vyjst!
@lilen123 to ma mrzí ☹️ a co povedali aký je dôvod? Oddýchnes, načerpas silu a bude dobre 🙏
@milakrasna zatiaľ dôvod netusim ..zajtra mi bude robený usg tak uvidim či sa niečo dozviem...
@lilen123 to je smutne, drz sa
Ahojte baby, zapojim sa k vam 🙂 som 3. Den po KET a neskutocne som nervoznaa. Je tu niekto dalsi cestvo po vklade? 🙂

@adreykalm to áno ja verím že sa to podarí aj nám modlim sa každý deň a verím v zázrak tak snáď sa dočkáme. 😘