icon

Chystáte sa na KET- máj,jún 2020?

ancike01
27. apr 2020

Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊

smeja1981
3. máj 2020

@evita87 ahoj, ja dnes to iste. 2 napravo a 2 nalavo, a 2 malinke ...V utorok na kontrolu...Je to moje prve IVF. Pojdeme na genet. testy takze u nas KET. A U vas?

evita87
4. máj 2020

@ancike01 toto je 1 IVF

evita87
4. máj 2020

@smeja1981 my sa nechystáme na genetické testy, ja som s partnerom už raz otehotnela, len to neskončilo dobre, a teraz mi zistili, že mám nízke AMH. Tak preto musíme podstúpiť IVF.

ancike01
autor
4. máj 2020

@evita87 Krasne rano,tak drzim palce. Ja mam tiez 1 ivf ale druhy vklad. Prvy sa neskoncil dobre

smeja1981
5. máj 2020

ahojte, ako ste na tom? Ja mam v sobotu odber, momentalne 8 vajicok. Minule napocital 6 tak neviem kde sa zjavili dalsie😉.Ako znasate stimulku ?

smeja1981
5. máj 2020

@evita87 kolko mas AMH? ja som mala v novembri 0.77, v januari 0.48, teraz v zahranici mi merali 1.25 takze netusim , kolko presne mam...

efran
5. máj 2020

Ahojte. Ja idem tiež na vklad teraz 18.5. Snáď to už dopadne dobre. 1 IvF negatívne, 2 ETpotratila som v 5tyzdni a teraz 3 pokus. Ešte máme 2 mrazacikov. Potrat som mala v decembri😔. Držím nám palce ❤️

ancike01
autor
5. máj 2020

@efran Ahoj ja idem zajtra do centra,musim si ist pre tbl lebo menstruacia mi neprisla. A dufam ze po nej mozem ist na KET. 1 vklad v januari v 5tt som potratila. Tak verim ze teraz to uz dopadne vsetko vyborne.A drzim palce ✊🍀❤

ancike01
autor
5. máj 2020

@efran Ahoj ja idem zajtra do centra,musim si ist pre tbl lebo menstruacia mi neprisla. A dufam ze po nej mozem ist na KET. 1 vklad v januari v 5tt som potratila. Tak verim ze teraz to uz dopadne vsetko vyborne.A drzim palce ✊🍀❤

ancike01
autor
5. máj 2020

Ahojte baby chodite niektora aj do Ferticent?😊

evita87
5. máj 2020

@smeja1981 niečo okolo 1.20 ale na to pri mne moc lekári nepozerajú, lebo moje vaječníky tomu číslu vôbec nezodpovedajú... Bo keď som mala taký výsledok, tak som mala dohromady len 5 folikov na vaječníkoch...

milakrasna
Autor odpoveď zmazal
ancike01
autor
5. máj 2020

@milakrasna ja som mala 1 vklad v januari v 6tt som potratila,teraz idem na druhy. Isla si do ineho centra? Ake zakladne vysetrenia?

milakrasna
Autor odpoveď zmazal
milakrasna
5. máj 2020

@ancike01 a idem do Brna. Čakám kým otvoria hranice. Na Slovensku už nechcem nič riešiť. Je to strata času. Už sa mi to potvrdilo niekoľko krát 😬

ancike01
autor
5. máj 2020

@milakrasna Mne povedal ze skusime este jeden a ked to nedopadne dobre tak ma posle na vysetrenia. Ale snad uz nepojdem a vsetko dopadne dobre

milakrasna
5. máj 2020

@ancike01 ja nerozumiem prečo neposilaju hneď 🤷‍♀️ škoda času a dobrých embrii... A ďalšia vec pytaj sa na kvalitu embrii ktoré máš. Mne nikto nepovedal aké sú a vložili mi aj morulu,ktoré v iných centrach ani nemrazia. To je moja skúsenosť,tvoja bude možno lepšia. Držím palce ✊✊

smeja1981
5. máj 2020

@evita87 tak mas celkom pekne AMH😉, aj 5 folik. je fajn. Sme na tom podobne. A preco sa vajecniky nespravaju ako maju?

butterfly333
6. máj 2020

@milakrasna v ktorom centre si bola?

milakrasna
Autor odpoveď zmazal
evita87
6. máj 2020

@smeja1981 vraj mi už začínajú zlihavat... Vraj v mojom veku 32 by som ich mala mať viac...

butterfly333
6. máj 2020

@milakrasna ďakujem a nebola si tam spokojná?

milakrasna
6. máj 2020

@butterfly333 5 KETov bez vyšetrenia imunológie, genetiky a hemato mi urobili 🤷‍♀️ štýlom - ze ved všetko povkladáme a nabudúce urobíme pgt 🙈 ja som samozrejme nevedela, ze môže byť aj problém vo mne. Dr ma tak bral ze 29r nemôže byť problém a totalne to podcenili... Vyšli mi protilatky na embryo.
Ja už na Slovensku neverím klinikam. A nie len kvôli tomuto.
Helios MT - tam mi chceli dat Hard stimuláciu (dlhy protokol) na moju otázku prečo keď som z krátkeho mala 19 vajíčok. Odpoveď - lebo to tak robíme 🙈

V Brne mi Dr dal krátky a ešte nižšie dávky ako vo ferticente, ze je to šetrnejsie. Síce som mala 19 vajíčok ale polovica z nich aj tak nebola vyvinutá alebo prázdne. Tak som zvedavá ako príp tých nižších dávkach budem reagovať.

Ja mam pocit ze my sme len také pokusné králiky pre nich tu na Slovensku 😬

butterfly333
6. máj 2020

@milakrasna tak to ma veľmi mrzí že to takto dopadlo a teraz idete do ktorého centra? Ja chodím do gyn five v Nitre no caka nás ket mali sme ísť do Brna no koli korone sa nešlo tak som začala vybavovať aj gyn five v BA no mám zle výsledky z reprodukčnej imuno medrol nepomohol cytokyni stále vysoké tak až keď klesnú pôjdeme na ket bude to naše prvé spoločné dieťa teda ak sa to podarí a ja dúfam že áno. Mám už 40r amh síce 1,16 No nič z toho

milakrasna
6. máj 2020

@butterfly333 do Brna pôjdeme. Ja už počkám. Už nechcem zažívať ten pocit ze "snáď vedia čo robia" lebo podľa mňa fakt veľa krát nevedia čo robia 🤷‍♀️
A chcem aj geneticky vysetrit embrya a tu sa stále len učia. Niekde ti to dokonca ani neurobia aj keď to majú v cenníku.
Tiež som zvažovala, že ešte dám Slovensku šancu keď sú aj hranice zavreté ale ten Martin ma presvedčil, ze nie 🙈

milakrasna
6. máj 2020

@butterfly333 ja sa na medrol dám pred vkladom 🙈
Budem držať palce nech sa ti podarí 🙏✊✊

butterfly333
6. máj 2020

@milakrasna tiež asi pôjdeme do Brna keďže medrol nezabral tak kontrolný odber zas p 8 týždňov tak snáď do vtedy cytokyni klesnú

evita87
7. máj 2020

Dobré ránko, v sobotu mám opu, som zvedavá koľko bude nakoniec vajíčok...

efran
7. máj 2020

V stredu 13.5. idem na test covid19 a zároveň na kontrolu sliznice a 18.5. v pondelok idem na vklad mojho mrazáčika 🙂 dúfam, že všetko bude do tretice dobré a v januári 2021 rodím 🙂 Pekný deň baby

lalilla
7. máj 2020

Ahojte! Pridavam sa k vam, ideme na nase prve ivf. Dnes som dostala tasku plnu injekcii a cakam uz na ms, ako naschval tento mesiac meska. Zaujima ma prosim tie co to mate za sebou ake vysetrenia ste si dali urobit u embriologa? Dala mi cennik s popisom necj si to pozriem zatial. Tak ma zaujima ze co je take vhodne.
Baby z tych injekcii vam nic neni? Po iui mi dali ovitrelle aby oraskol folik a bolo mi z nej divne, mierne tocaky, trosku pocit na odpadnitie ale na druhy den uz ok, tak mam trosku obavy ako zvladnem tuto naloz.
Vsetci su tehotni v tomto roku je babyboom, je to ovzdusi 😁 dufam ze sa pridame k tomto trendu konecne.