icon

Čo všetko ma čaká pred IVF?

iriama
3. apr 2019

Dobrý večer všetkým! S manželom sme sa niečo cez 2 roky snažili o bábätko. Nakoniec sme zistili, že sa nám to nepodarilo pravdepodobne kvôli nepriaznivým výsledkom manželovho spermiogramu. Cesta je v našom prípade jasná - IVF. Zatiaľ sme absolvovali kultivacie, hormonálne odbery a genetické testy - výsledky z nich by mali byť koncom mesiaca. Budúci týždeň ide manžel na spermiogram a mrazenie a ja na hyfosy (priechodnosť vajcovodov). Viete mi poradiť, čo nás ešte čaká pred samotným IVF? Ďakujem! 😊

Strana
z4
zuziklc29
1. nov 2021

@hafanana25 nám ani nedávali iui lebo vedeli že je to zbytočne. Aj som povedala že nechcem. Zbytočne peniaze. Tak sme riešili už 3xziadost. A toto je posledná. Ja som mala ,,šťastie,, že veľa vajíčok som mala. Naposledy 32. Ale už by som to kvôli veku nedala. Dá to zabrať

hafanana25
1. nov 2021

@zuziklc29 Tak ano,pokial ste vedeli ze to je zbytocne tak ano.No ani financne to nie len tak med lizat. Waaaau, 32 vajicok? A kolko vam este ostalo???

zuziklc29
1. nov 2021

@hafanana25 po umytí bolo dobrých 20 tuším a po oplodnení bolo 12. Ale do 5 dní sa prebudili len 8

hafanana25
1. nov 2021

@zuziklc29 Tak stale pekne cislo. Ja som zvedava na moje OPU .Strasne som zvedava

zuziklc29
1. nov 2021

@hafanana25 a ako sa cítiš? Kedy máš ísť na opu?

hafanana25
1. nov 2021

@zuziklc29 No dnes uz to fakt citim, hlavne ked vstavam.alebo si sadam.Inac v pohode .. Do stredy uz len veget 😁😁

zuziklc29
1. nov 2021

@hafanana25 veru. Nohy hore a nič ťažké. Nič namáhavé. Ozvi sa koľko ich bolo 😉 budem na teba myslieť. Ja v stredu robím test 😂

hafanana25
1. nov 2021

@zuziklc29 Ano ano, zajtra uz len na nechty rano a leharo 😁😁😁. Dakujem a drzim palce.Daj vediet 😁✊🍀

zuziklc29
1. nov 2021

@hafanana25 aj to treba. Ja som pred vkladom išla na pedikuru 😂 pred pôrodom tiež. Som mala šťastie lebo akurát som mala pár dní pred pedikuru a svac plodová odtiekla a už to išlo. O mesiac skôr ale našťastie všetko ok

hafanana25
1. nov 2021

@zuziklc29 😂😂😂😂 ved musime uz ked takto "trpime" 🤭🤭. Ooou, no pekne.Podstatne je,ze vsetko dobre dopadlo 😁😁

weja07
2. nov 2021

@hafanana25 ja som mala v aprili ket a som v 30tt🙏💕

hafanana25
3. nov 2021

@weja07 Taknto si jedna z tých stastnejsich. Gratulujem ❤️💕😉😊😊😊🤰🤰🤰

weja07
3. nov 2021

@hafanana25 dakujem krasne 🙏🥰 posuvam stafetu ,nech sa usmeje stastie aj na ostatne kočky 🙏

zuziklc29
3. nov 2021

@hafanana25 no ako si dopadla?

hafanana25
3. nov 2021

@zuziklc29 ahoj...zial len 8 🥚 a tak uvidíme kolko sa oplodni a kolko prezije cestu az do mrazu

zuziklc29
3. nov 2021

@hafanana25 si mladá takže môže byť že budú všetky ok. Vekom klesá kvalita. ☺️ Neboj. Takže teraz 5-6 dní. Máš volať každý druhý deň? Či ako ste sa. Dohodli. A ako sa cítiš?

hafanana25
3. nov 2021

@zuziklc29 No tak zase s tou mladostou prrr..35 zas tak malo nie je 🤣🤣. No zajtra mi oni budi volat a teda uvidim ci dalsie dni budem volat ja alebo oni. Len som.ostala v pomykove...myslela som ze ked pride ms tak potom pojdem na ket lenze dnes mi embryologicka povedala ze po opu zvykne chodit skor a teda tu nemam riesit ale mam prist na kontrolu a potom.pockat na dalsiu...takze to znamena ze az v decembri..takze tomu nerozumiem oreco az po druhej a teda asi by vklad vychadzal az v januari..kks, zajtra tam musim zavolat. A citim sa uz lepsie..mala dom dost velke bolesti,ale uz je to znesitelne a lepsie.

zuziklc29
3. nov 2021

@hafanana25 záleží od centra. Niektoré dávajú vklad do 5. Dní čiže hneď po operácii a iné preferujú mesiac po.

hafanana25
3. nov 2021

@zuziklc29 To ano..ideme na ket to som vedela este pocas stimulacie, ale neviem preco mam cakat az na daldiu ms ktora mi fakt moze meskat ked po opu vacsinou chodi skor a este budem pred ketom brat liely od 1 ci 2dc tak preto budem volat zajtra do car.Ako po pravde nechce sa mi cakat boh vie kolko.

zuziklc29
3. nov 2021

@hafanana25 menzes ti chodí každý mesiac či musíš brat lieky

hafanana25
3. nov 2021

@zuziklc29 chodi kazdy mesiac..neberiem nic len ze vraj po opu chodi skor a zase sa ibavam ze dalsia mize aj meskat a hlavne co pisu baby tak kazda jedna bola na ket hned po prvej ms po opu.Tak sa cudujem ze mne dnes embryologicka povedala ze tuto nemam riesit a mam prist len na kontrolu a potom pockat dalsiu ms a vtedy zacat s liekmi pred ket.Cize tym oadom vklad by bol az niekedy v januari.Ehmmmmm zajtra volam do car

zuziklc29
3. nov 2021

@hafanana25 budem čakať na info. Myslím na teba a držím palceky

hafanana25
3. nov 2021

@zuziklc29 Dakujem 😊😊😊❤️💕

zuziklc29
3. nov 2021

@hafanana25 ja som tiež bola. Len toto posledné nie keďže som mala veľa vajec. Tak ma posunuli o mesiac

hafanana25
3. nov 2021

@zuziklc29 Tak ja som tych vajec mala 8 a to si nemyslim ze je tak vela a by dom mala cakat na ket tak dlho..ehmmm a hlavne boh vie kedy mi dojde ms po opu...takze zajtra volam

hafanana25
4. nov 2021

@zuziklc29 ahoj, po dnesnom telefona s embryologickou takto:
Tak z 2 klasickou metodou je oplodnene 1 a zo 6 oplodnene 4 = 5 a v pondelok bude volat ako to dopadlo a bude sa mrazit. Tak teraz ✊✊✊🍀🍀🍀💪💪💪

zuziklc29
5. nov 2021

@hafanana25 pfuj pfuj pfuj. Krásne. Myslím na teba s držím päste ☺️

Strana
z4