Darcovské spermie
ahojte všetky 🙂 odporúčajú nám IVF darcovskými spermiami. Ako ste sa s tým vyrovanali? Nabrali ste odvahu? Mne to pripadá ako zlý sen, mať dieťa s niekým cudzím alebo ho vôbec nemať? ☹ ☹ ☹ Nemám veľa času, som už staršia nechcem svoje rozhodnutie neskôr ľutovať Povzbudí ma niektorá?
ahojte pri otvorení tejto témy som len čakala či budú nejaké prispievateľky, lebo pre niektoré je ťažké o tom čo i len písať nie to ešte o tom hovoriť a udržať to tajomstvo, čo podstupujeme......Veľmi som sa potešila že sa táto téma rozbehla a mohli sme si vymienať skúsenosti, podeliť sa s niekym, vyliať si dušičku ale...........som v nemom úžase čo sa tu všetko popísalo 😨 😨
@lilyofthevalley nieco pre teba http://cestalasky.wordpress.com/2011/06/05/neza...
@lilyofthevalley pani sa bala napisat na sklo, ocividne nechape co som jej poslal. Napisala mi ze Krestanstvo nie je Harikrisna. Odkaz som jej vsak poslal na to aby mi vysvetlila prikazanie nezabijes. Nikde nie je napisane nezabijes cloveka, a zviera mozes. Takze je rovnaka hriesnicka ako , ona vola tych co pouziju IVF.
tak ja urážam????????
ludkovia nechajte tu babu aj tych ostatnych, co nas povazuju za hriesnikov tak, mozu ma presviedcat a mudrovat kolko chcu, nepresvedcia ma, nie su v takej situacii ako ja, takze to nemozu NIKDY pochopit a bodka 😉 ak sa tu ale najde taka co ma problem prirodzene otehotniet, a ma na umele oplodnenie taky nazor ze je to hriech, nech sa ozve.
@lilyofthevalley Silné slová....ťažko mi je im veriť, keď verím, že Boh je láska, ktorá miluje každého aj z jeho chybami. Akoby mohol Boh poslať kliatbu na takéto páry? Akoby nevypočul modlitby preto, že je to umelé oplodnenie? Ja sa s umel. oplodnením nestotožňujem, ale myslím si, že Boh dokáže pochopiť.
@cathy Boh to nedokáže pochopiť, lebo sa pri tom zabíjajú iné oplodnené embryá.
@cathy A keďže Boh miluje aj tie embryá=nové ľudské životy, tak potom je to jasné...
@lilyofthevalley ja nchapem len jedno ako možeš byť tak zbrkla vo vyjadreniach. TEraz nemyslim posledne 2 prispevky ale tie predtym. Fakt sa vôbec nebojiš čo bude po smrti? Ja si vždy radšej 100 krat premyslim čo napišem a čo nie ak sa jedna o Boha a vyjadrovanie sa v jeho mene, aby po smrti moje vyroky neboli použite proti mne.
Byť tebou som opatrnejšia
Už len čakám, kedy tu zaznie: "Já mám číslo na Boha, já znám i jeho PIN." 😎
A jéje.. tak to bude Xindl X... Kuk na youtube.. Xindl X.. pesnička Anděl. 😀
@lilyofthevalley a to si mysliš kolko embrijok je z IFV ? ked tvrdiš že su zabijane?
dievčatá je mi smutno ☹ Kamoška sa vytešuje z prvej fotočky bábatka na ultrazvuku a mne behá po hlave otázka že čo ked my nikdy nebudeme mať dieťa? ☹ ☹ ☹
@zujanka Kedysi som počula vetu, že ak má žena zdravú maternicu, dieťa mať môže.. Vie kamoška, že máte problém otehotnieť? Keď ma bolelo každé tehotenstvo naokolo, moje kamošky boli informované, že ma nemajú "zaťažovať" svojou radosťou z detičiek a tehotenstvá mi oznamovať len smskou.. Mala som chápavé kamošky, nedodržala to len jedna.. a mne to pomáhalo..