icon

Depresia zo svojej váhy a asistovaná reprodukcia

tobiaskababo
20. okt 2016

....vzdy som vazila pri svojej vyske 150cm do 55kg....a potom nastal zlom kedy som nemohla otehotniet.Bol to strasny pocit a ja som problemy zacala "zajedat"...za rok som pribrala neuveritelnych 20kg!!! Nasledne som schudla a opat pribrala.Ostala som chora...zhorsila sa astma,problemy zo srdcom...momentalne vazim 74kg...tak velmi potrebujem schudnut koly sebe a koly ivf ktore mame naplanovane o mesiac.Skusala som NUPO drinky kupila som si beziaci pas...vzdy to skoncilo rovnako-v posteli pri sladkostiach.Hanbim sa ist von a nemozem v noci spavat.Koly stazenej astme som pas musela predat☹ rozmyslam nad fitkom ale nemam ziadne kamosky a sestra nema cas...prosim poradte nieco hocico tabletky na chudnutie..stale som hladna neviem to ovladat ☹

Strana
z2
tobiaskababo
autor
20. okt 2016

Prosim vas, ked som zalozila tuto temu mozem ju neskor aj zrusit? 😁

alex49
20. okt 2016

povoluje sa až ked schudneš 😝
stačí napísať adminom, zrušia ju 🤐

tobiaskababo
autor
20. okt 2016

@alex49 Beriem ! 😇

wanda52
21. okt 2016

Mala by si si viac veriť.

liz_lemon
21. okt 2016

do fitka chod sama, a zaplat si trenera, necvic sama, a ziadny beh ani nic take, lebo si akurat poskodis klby
uvidis, ze s trenerom ti to pojde ako po masle

tobiaskababo
autor
25. okt 2016

Ahojte,mam za sebou dva dni diety a dva dni treningu.Mam svalovicu ze ani na wc sa mi neda prejst.Citim sa lepsie 🙂

hettinka
26. okt 2016

@tobiaskababo cítiš sa lepšie, ked ťa bolí všetko tak, že nevládzeš chodiť??? Neblázni, toto je absolútne nesprávny prístup, v prvom rade sa začni mať rada, začni si vážiť seba ako osobu, nie preto, či máš alebo nemáš 10 kíl navyše.

tobiaskababo
autor
26. okt 2016

@hettinka citim sa lepsie koly tomu ze jem 5x denne lahke jedla a mam dost pohybu....ja sa mam rada ...ale neznasam sa koly tomu ze som nezodpovedna.Vedela som ze idem na ivf a vykrmila som sa do nadvahy.Ked odstranim nadvahu budem uplne stastna 😊

Strana
z2