Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013
Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?
@ada83 hlavu hore, nič nieje stratené, všetko potvrdí až krv.. koľký pokus to je u teba?? u mňa úplne prvý, neviem presne tie skratky čo tu používate ale po prvej stimulácii som mala 26 vajíčok, mala som hyperstimuláciu a nemohli mi hneď vkladať embrijká tak nám 4 zamrazili.. musela som mať 2 mesiace kľud a teraz prvý KET.. mám nepriechodné vajcovody, takže preto tento spôsob.. ostatné mám myslím v poriadku tak by to mohlo vyjsť..
@mominko vôbec sa nemáš čoho báť.. prebieha to v pohode.. budú sa okolo teba motať a ty do 3minút nebudeš o sebe ani vedieť 😝 je to fakt pohoda, navečer môžeš mať trochu bolesti v podbrušku ak to bude moc bolestivé kludne si daj ibalgin. ja som si tak po 1ivf dávala a teraz pri 2ivf som vôbec žiadne bolesti nemala. tak som bola spokojná, len stresy sú hlavne po tom , že čo z toho bude a či to vyjde..
@mominko po opu ležíš takú poriadnu hodinku, potom ťa pošlú vycikať a pomaly obliekať.. do 12 by si mala byť už aj po konzultácii s embryologičkou a aj s dr. ja som sa vždy tešila a aj mala také obavy ako dopadnem.. po 1ivf neúspešnom som sa velmi bála že nebudú embryjká, ale na další den mi oznámili že sme mali 4!! som odradosti skákala.. mali sme nádej.. joj len teraz už by som rada vedela čo ta žubrienka robí, či je v brušku alebo čo sa s nim stalo.. ešte 8 dní než sa dozviem.. to je večnosť a nejakého zlého tušáka mám že to nevyjde.. ☹
@mominko dostaneš správu od dr. že ako opu prebiehalo, kolko bolo vajok, a ako budeš užívať utrogestan alebo čo ti predpíše.. snažím sa byť optim. ale je to ťažké, tŕpnem ako to celé dopadne.. nejako neviem to brať tak v pohode ako pri prvom ivf.. to som bola presvedčena že to vyjde a sklamanie bolo obrovské.
@liveka ahoj ja som pocula ze vela bab mava na 8 den spinenie. Neviem ci to je zahniezdovanim, ale nieco sa v tedy deje. A spinenie naozaj moze byt dobre znamenie ak to nie je krvacanie ale len ake slabe spinenie 😉 . Tak verim ze budes mat vsetko v poriadku 🙂, ale keby to trvalo dlhsie tak volaj do centra ze co dalej. Zvyknu aj zvysovat Utrogestan. Ake ti dali davky? A mne povedali v centre ze na ket mozes ist uz dalsi cyklus. Ale to zavisi asi aj od centra.

@liveka na krv sa chodi 14 den od vkladu ja idem v utorok na krv neviem ako to funguje tam ale v iscare kažu prísť na krv 14 den