icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

ada83
25. máj 2013

@liveka na krv sa chodi 14 den od vkladu ja idem v utorok na krv neviem ako to funguje tam ale v iscare kažu prísť na krv 14 den

liveka
25. máj 2013

@ada83 tak pôjdem tiež na 14, to je bud. piatok.. tak ty už v utorok budeš vedieť aj výsledok?? jáááj držím palčeky nech to máš pozitívne 🙂 a ako sa cítiš?? testovala si veľa krát??

ada83
25. máj 2013

@liveka dala som 2 testy včera bol ten druhy a nič tak moc tomu neverím že niečo ukaže krv dám asi zajtra alebo v pondelok aby som vedela na čom som

liveka
25. máj 2013

@ada83 hlavu hore, nič nieje stratené, všetko potvrdí až krv.. koľký pokus to je u teba?? u mňa úplne prvý, neviem presne tie skratky čo tu používate ale po prvej stimulácii som mala 26 vajíčok, mala som hyperstimuláciu a nemohli mi hneď vkladať embrijká tak nám 4 zamrazili.. musela som mať 2 mesiace kľud a teraz prvý KET.. mám nepriechodné vajcovody, takže preto tento spôsob.. ostatné mám myslím v poriadku tak by to mohlo vyjsť..

ada83
25. máj 2013

@liveka ja som mala 3 IUI a v januari ivf 1 et 1 bylstocysta a teraz bol KET dali my teraz 2 blastocysty a asi zase nieč tak neviem u nás je viac menej problem v spermiach tak neviem dr povedala že teraz by to mala ale asi zase nič nebude mám ešte 2 embrijka v mrazaku

liveka
25. máj 2013

@ada83 stále je tam šanca.. a ešte máš 2 mrazáčiky 🙂 .. aký dlhý čas sa musí dodržať medzi dvomi KET?

ada83
25. máj 2013

@liveka po 2 menese ideš za dr a potom na 3 zacinas s liekmi asi zaciatkom septembraa začiam brať zase lieky a a pojdeme na to

evagy
autor
25. máj 2013

@liveka 20.5. som mala vložené 1 embryjko s predlženou kultiváciou po pgd.. mám 25 den cyklu, menzes by mal prist ale dúfam nepríde 28.5. mna dnes boleli vaječníky ale skôr z prechladnutia lebo som bola odkrytá asi.. ináč dnes som nejaká unavená nič sa mi néchce..

liveka
25. máj 2013

@ada83 ale ty už nejako predbiehaš, už máš september?? 😀 na kedy ti teraz vychádza menzes, ak by prišiel??

evagy
autor
25. máj 2013

@mominko krásny počet vajok, tak máš velké šance že sa to podari, ja necítim ani bolesť v podbrušku a nemám ani hleny.. pregnyl mi pichli hned po vklade v care.

ada83
25. máj 2013

@liveka dnes by mal prisť tak uvidime bolia ma vaječníky ako pred menzesom tak uvidime či sa spustí ale asi s tabletkami ani nie

liveka
25. máj 2013

@ada83 toto je to čo ja neviem.. takže po krvi ti vysadia tabletky čo teraz berieme, ak bude krv negatívna a potom má prísť menzes?? čo som potrebovala to mi pán doktor povedal a nesnažím sa vyhľadávať nejaké detaily, aby som ostala v kľude..

liveka
25. máj 2013

@ada83 v každom prípade všetkým májovkám držím palce, a aj ty nám v utorok napíšeš že to máš v suchu.. 😉

ada83
25. máj 2013

@liveka hej vysadia tabletky pride mrch a potom dalsia po nej pojdem za dr a ked pride 3 tak zase od znovu no uvidime ako bude v utorok

mominko
25. máj 2013

@evagy hlien mám ja ale ovulačný pred OPU no uvidíme koľko bude dobrých vajok keď ich vyberú... neboj moja nemusíš mať žiadne príznaky ešte je skoro...

evagy
autor
25. máj 2013

@mominko jaj, dnes som nejaká unavená a taká zvláštna ale neviem asi to bude len zmenou počasia, vonku je o ničom.. budem ti držať palčeky aby boli kvalitné vajka a krásne embryjká

mominko
25. máj 2013

@evagy ďakujem moja 😉 aj mne je dnes hrozne, ráno som bola v obchode a potom som zaspala a teraz dováram obed 😝

evagy
autor
25. máj 2013

@mominko budem na teba v pondelok myslieť a v aký čas tam musíš byť, zrejme hned ráno.. ano toto počasie je úplne o ničom, my sa chystáme von, len muž kuká monako.. mna to nebaví tak tu vypisujem.. ja neviem čo na tom tí chlapi vidia..

mominko
25. máj 2013

@evagy ráno o ôsmej tam máme byť... nech už to mám za sebou, lebo sa cítim ako pred pôrodom 😝 strašne sa teším ale nastupujú už aj obavy...

evagy
autor
25. máj 2013

@mominko vôbec sa nemáš čoho báť.. prebieha to v pohode.. budú sa okolo teba motať a ty do 3minút nebudeš o sebe ani vedieť 😝 je to fakt pohoda, navečer môžeš mať trochu bolesti v podbrušku ak to bude moc bolestivé kludne si daj ibalgin. ja som si tak po 1ivf dávala a teraz pri 2ivf som vôbec žiadne bolesti nemala. tak som bola spokojná, len stresy sú hlavne po tom , že čo z toho bude a či to vyjde..

mominko
25. máj 2013

@evagy no veď toho sa bojím ale verím že to dobojujeme do úspešného konca 😉 koľko tam budem ležať po OPU?

evagy
autor
25. máj 2013

@mominko po opu ležíš takú poriadnu hodinku, potom ťa pošlú vycikať a pomaly obliekať.. do 12 by si mala byť už aj po konzultácii s embryologičkou a aj s dr. ja som sa vždy tešila a aj mala také obavy ako dopadnem.. po 1ivf neúspešnom som sa velmi bála že nebudú embryjká, ale na další den mi oznámili že sme mali 4!! som odradosti skákala.. mali sme nádej.. joj len teraz už by som rada vedela čo ta žubrienka robí, či je v brušku alebo čo sa s nim stalo.. ešte 8 dní než sa dozviem.. to je večnosť a nejakého zlého tušáka mám že to nevyjde.. ☹

mominko
25. máj 2013

@evagy nesmieš byť pesimistická!!! to budeme mať potom pohovor ešte aj s dr.? ako som začala stimulku tak dr. nám ešte nič nepovedal...

evagy
autor
25. máj 2013

@mominko dostaneš správu od dr. že ako opu prebiehalo, kolko bolo vajok, a ako budeš užívať utrogestan alebo čo ti predpíše.. snažím sa byť optim. ale je to ťažké, tŕpnem ako to celé dopadne.. nejako neviem to brať tak v pohode ako pri prvom ivf.. to som bola presvedčena že to vyjde a sklamanie bolo obrovské.

mominko
25. máj 2013

@evagy jaj moja mňa to ešte len čaká to čakanie na výsledok 😒 a sliznicu si mala koľko pri vklade?

zuzu1108
25. máj 2013

@liveka ahoj ja som pocula ze vela bab mava na 8 den spinenie. Neviem ci to je zahniezdovanim, ale nieco sa v tedy deje. A spinenie naozaj moze byt dobre znamenie ak to nie je krvacanie ale len ake slabe spinenie 😉 . Tak verim ze budes mat vsetko v poriadku 🙂, ale keby to trvalo dlhsie tak volaj do centra ze co dalej. Zvyknu aj zvysovat Utrogestan. Ake ti dali davky? A mne povedali v centre ze na ket mozes ist uz dalsi cyklus. Ale to zavisi asi aj od centra.

evagy
autor
25. máj 2013

@mominko fú to vôbec neviem akú som mala sliznicu..

mauerka
25. máj 2013

@mominko Ja som mala len 11cm, jedna baba so mnou /a tiez je tehu/ mala len 9cm, dali jej na tych par dni do vkladu este Estroferm na zvysenie sliznice, mne nedavali nic. Myslim, ze ta hranica je tych 10cm.

mominko
25. máj 2013

@mauerka a keď je viac nevadí to? ja som mala v piatok na kontrole 12...

liveka
25. máj 2013

@zuzu1108 ďakujem za odpoveď, som kľudnejšia.. je to len také slabulinké špinenie, trošku do rána, teraz cez deň skoro vôbec.. utroš beriem 3x2..