icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

ada83
6. apr 2013

@evagy to dufam už sa na to tešim

mominko
6. apr 2013

@ada83 na 13DC? a mala si dlhý protokol?

ada83
6. apr 2013

@mominko nie kratky som mala

mominko
6. apr 2013

@ada83 jaj ja budem mať dlhý tak neviem 😒

ada83
6. apr 2013

@mominko a kam chodiš

mominko
6. apr 2013

@ada83 do iscare Martin a ty?

ada83
6. apr 2013

@mominko do iscare BA

mominko
6. apr 2013

@ada83 ty ideš na druhé ivf však? prečo sa prvé nepodarilo?

ada83
6. apr 2013

@mominko nie idem len na ket mame 4 v mrazaku tak uvidime
bola som v utorok za dr. sa dohodnuť čo a ako tak povedal že zoberiem krv na imunologiu a hematologiu a uvidi či nie je tam niekde problem lebo mne sa to chytilo ale pustilo sa to s menštruáciou dala mi protokol a ked pride mrška itak idem brať tabletky ale ešte pred tým budem jej volať

mominko
6. apr 2013

@ada83 to ma mrzí ☹ ja dúfam že sa nám podarí na prvý krát, lebo manžel by už do ďalšieho asi nešiel...ale to dúfa každá z nás... bola si doma či si chodila do práce?

ada83
6. apr 2013

@mominko bola som od odbeu vajičok doma aj teraz ako pojdem na ket idem na pn nedalo sa mi moc sedeť radsej budem doma ako sa nervovať v praci

mominko
6. apr 2013

@ada83 a pocas stimulácie si chodila do práce? a ako si vedela že sa chytilo a pustilo? ja sa bojím aj OHSS... a akú máte diagnózu ak to nie je tajné...

ada83
6. apr 2013

@mominko hej chodila som do prace ked som bola na krvi po 14 dni som mala hcg ale nizke a potom ked som išla za 2 dni už klesala a dr povedala ked som tam v utorok bola že to bol potrat tak neviem
manžel na malo spermii a moje hormóny tiež nie su ukažkové poslali ma ja endokrin a ona mi našla niečo na štitnej ale povedala že to nie je hrozne a teraz uvidime čo ešte ukaze krv

ada83
6. apr 2013

@mominko a ty ostaneš doma po vklade?

mominko
6. apr 2013

@ada83 určite, keď nie pn tak si vezmem dovolenku, baby tu písali že aj pri stimulke boli doma, ale to by mi v práci asi neprešlo... už sa neviem dočkať budúceho pondelka, nech sa dozviem viac... aj vám pri pohovore pred ivf hovorili aké sú šance a tak?

ada83
6. apr 2013

@mominko nie nepovedala mi nič ale ja to mam naštudované tak viem niečo za ten rok aj mne hovorili že mám ostať doma ale ja som neostala dalo sa to aj bez pn z hormonou mo nebolo nič ak by mi bolo zle tak ostanem doma

timona
6. apr 2013

baby co hovorite v praci ked si berete PN koli IVF?

mominko
6. apr 2013

@ada83 a co je lepšie dlhý či krátky protokol? podľa čoho to vyberajú?

mominko
6. apr 2013

@timona ja zatiaľ nič ale mám dobrú nadriadenú tak poviem pravdu, snáď to pochopí, ale ak by to nešlo tak choď za svojou obvodnou a nech ťa vypíše a nemusíš nikomu nič vysvetľovať...

ada83
6. apr 2013

@mominko to neviem mala som teraz kratky asi podla tvojeho stavu alebo od dr neviem

ada83
6. apr 2013

@timona u mna v praci to vedia tak poviem pravdu že idem na pn

mominko
6. apr 2013

@ada83 no veď uvidím čo povedia asi je to jedno aký máš protokol, niekomu sa podarí pri krátkom, niekomu pri dlhom... a to ti teraz kedy vychádza KET?

ada83
6. apr 2013

@mominko ak pridu kramušky na čas tak okolo 13.5 by mal byť ket lebo v protokole mam že 19-21 den po kramoch a tie by mali prisť 24 a tebe to ako vychádza

evagy
autor
6. apr 2013

@mominko ahoj , vitam ťa, vklad by si mohla mať začiatkom mája, ale to len podla mna

evagy
autor
6. apr 2013

@ada83 ja som na pnke už od januára.. ale ja mám zdrav. problémy preto, a chcem sa pripraviť na materstvo, byť v pohode a tak, snáď to vyjde

ada83
6. apr 2013

@evagy neboj už nam to musi vyjsť mne mm povedal že nemám rušiť tiež pn ale ja m že čo budem doma on že čitať knihu

mominko
6. apr 2013

@evagy ahoj to by bolo super, myslela som že až začiatkom júna... ty už si bola na ivf?

mominko
6. apr 2013

@ada83 neviem vôbec...veď preto sa už neviem dočkať, kedy pôjdeme do centra...už chcem všetko vedieť 😉

ada83
6. apr 2013

@mominko kedy ides do centra

mominko
6. apr 2013

@ada83 v pondelok 15teho, mali sme ísť už pred dvomi týždňami ale som bola chorá a manžel sa tiež necítil bohvieako... ☹ aj som to oplakala, lebo po poslednom neúspešnom iui nám povedali, že asi len ivf nám pomôže a nejako sme sa na to nevedeli odhodlať a teraz že ideme do toho, veľmi sa teším a neviem dočkať...