icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

evagy
autor
3. jún 2013

@ada83 najhoršie že sa mi tiež do roboty nechce 😝

evagy
autor
3. jún 2013

@azenka moja a kedy si bola na krvi, dnes?

evagy
autor
3. jún 2013

@dukokatka super tak tebe to na poprvé vyšlo a druhé nevyšlo?

azenka
3. jún 2013

@dukokatka
@evagy baby dnes asi nejaká zla karma či čo....

evagy
autor
3. jún 2013

@azenka tak tak asi je to karma 😀 samé zlé správy tu šírime xi..

evagy
autor
3. jún 2013

@dukokatka ty si sa tiež dnes dozvedela o tom že sa nepodarilo?

azenka
3. jún 2013

@evagy hej dnes som bola... ale uz rano som si robila test a bol negat., tak som vedela, že to nebude dobre...

azenka
3. jún 2013

@evagy kedy teraz ides znova?

ada83
3. jún 2013

@evagy to ti verím aj ja som išla dnes do práce z nechuťou hej máme ešte 2 mrazaku a potom zas všetko od znovu 😉 ale to už budu bojovníci som sa rozhodla 🙂

evagy
autor
3. jún 2013

@azenka moja ja som zase mala od krvi toaleťák, hned som vedela že je zle, a na podruhé čo som bola na wc zase, tak som už vedela že nedobre je.. a teraz nič ale ráno som dala utrogestan tak asi to drží mrchu.. možno zajtra sa mi spustí.. mrcha jedna.. 😀

evagy
autor
3. jún 2013

@ada83 joj keby som mala tiež šance ako ty, tak by som bola šťastná. U mňa je už vysoký vek a málo embryjok a ešte tá genetika.. No proste stratený prípad sme.. xi

azenka
3. jún 2013

@evagy a ta mrcha nas nechce opustit.... ja zatial som stale dobre tolerovala lieky, mrchu som dostala až po vysadení, ale takú bolsť čo som mala ani najhoešiemu nepriatelovi by som nepriala, dufam, že to zasa nebude také...

dukokatka
3. jún 2013

kolko ste platili za ivf,

evagy
autor
3. jún 2013

@azenka neviem čo urobím, vôbec, lebo u nás je vysoká dedičnosť mojej choroby, ja som prenášačka, na pgd už nemáme, už by sme museli brať na to úver a to teda nie v dnešnej dobe. jedine prirodzene. ale to neviem či tiež je rozumné. za každú cenu nechcem mrzáčika.. Dosť je to že ja som postihnutá a neprajem to svojmu dieťaťu.

ada83
3. jún 2013

@azenka tu mrchu som aj ja takú mala po et ale teraz mám mrchu po ket a skoro nič dnes 4 den a skoro nič
@evagy neboj nie si stratený prípad 😉

evagy
autor
3. jún 2013

@azenka bože nestraš s tou bolesťou, ja si hodím ibalgin ja sa nebudem trápiť..

ada83
3. jún 2013

@dukokatka my sme platili aj z liekmi cca 800 eur

evagy
autor
3. jún 2013

@ada83 no neviem čo bude, rozmýšlam aj nad tou dovolenkou ale neviem, no a vy idete na dovču?

ada83
3. jún 2013

@evagy neviem mám mať akurát cez dovcu mrchu tak neviem 😉 a ešte neviem či pojdeme na ket v auguste alebo v septembri uvidíme ako sa dohodneme s lattakovou že čo bude dalej a ako 😉

ada83
3. jún 2013

@evagy a čo vás vyšlo pigd lebo v ceníku je to tam nejako rozpísané

azenka
3. jún 2013

@evagy je to až také zle s tou chorobou, čo máš?

azenka
3. jún 2013

@ada83 tak to mas dobre, dufam, že aj mna to postihne menšej miere.

azenka
3. jún 2013

@evagy ibalgin, kebylem jeden stačil tak dobre, ale dufajme, že to bude ako za normalu... ☹

zuzu1108
3. jún 2013

@evagy Evi ☹ . To mi je strasne luto 😔 . A uplne negativna krvicka ☹ ? ja neviem este, ja budem mat az zajtra vysledky z krvi.

ada83
3. jún 2013

@azenka neboj ja som si nakúpila nočné vložky 😉 že ich budem potrebovať a nič po ET som menila každú hodku skoro 😉

siinda
3. jún 2013

Dievčence som tehotna..ráno HCG 180 a to som na 8 den testovala a nič🙂))

azenka
3. jún 2013

@ada83 no to som aj ja zažila, lebo pred umelým oplodnením som si žila s mrchou za dobre, 4 dni s miernym krvacanim, žiadne pretekanie, nič, bolesti len ako na efekt a teraz po ET sa mi stalo, že zo mňa lialo jedna radosť, no nečudujem sa, ked sa má vyplaviť niečo nad 12mm sliznice, tak nech to stojí za to... 😉

azenka
3. jún 2013

@siinda gratulujem, držim palce, ayb ste dobojovali úspešne do konca...

siinda
3. jún 2013

@azenka dakujem, dakujem

zuzu1108
3. jún 2013

@evagy Evi a mozem sa opytat kolko stalo to pgd vysetrenie tu na sk? a oni to embrijko na kolko chorob vysetrovali? lebo nam pgd vysetrenie trvalo dva tyzdne v Cechach kym mali vysledky.