icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

zuzu1108
7. jún 2013

@evagy@mominko Babulky ako sa mate? co planujete na vikend?

evagy
autor
7. jún 2013

@zuzu1108 ahoj moja, ja nič také, budeme doma a zrejme okolo domácnosti len.´a ako ty? ako sa držíte aj s fazulkami?

mominko
7. jún 2013

@zuzu1108 ahoooj ja doma normálka...dnes som robila ďalší test a duch je už pekne viditeľný... 🙂

zuzu1108
7. jún 2013

@evagy My ideme dnes na chatu na zahorie aj so sestrou a svagrom. tak ked bude pekne budeme grilovat a zajtra doma. My tak normalne dufam 😉 . v pondelok idem este opat na krv tak som zvedava ci stuplo hcg.

zuzu1108
7. jún 2013

@mominko No suuuuuper 🙂 . Vidis to 🙂 . Ja som ti hovorila ze sa netreba tak stresovat velmi 🙂 . juuj super. a budes aj dalej testovat? ci az na 12ty den urobis test a potom uz len na krvicku 🙂 ?

mominko
7. jún 2013

@zuzu1108 neviem asi testnem v nedelu alebo v pondelok a aj zavolám do centra kedy mám prísť na krv...strašne sa teším ale ešte sa bojím tak vytešovať kým mi to potvrdí krvička...

evagy
autor
7. jún 2013

@mominko
@zuzu1108 joj baby vy sa máte, budete mať bábatká 🙂

mominko
7. jún 2013

@evagy zlatko ešte nič nemám potvrdené od lekára...

ludi123
7. jún 2013

@zuzu1108
@azenka
@evagy tak som zbehla do CARu a slaby hyperstimulak, ale vraj len mam vela pit 🙂 ak sa to zhorsi, rychlo prist .. brucho zevraj nafuknute z hormonov, mozno aj z utrogestanu... tak dajako prezijem 🙂

ludi123
7. jún 2013

@mominko ja som este vydrzala a zatial som netestovala 🙂 dnes som zbehla do iscare, lebo mi nebolo dobre uz par dni a vraj slaby hyperstimulak .. tak som zvedava, ze co nakoniec ta krv buduci stvrtok ...

mominko
7. jún 2013

@ludi123 tak ty si iná hrdinka 😎 a kedy si mala ET?

ludi123
7. jún 2013

@mominko 30.5.

mominko
7. jún 2013

@ludi123 tak to ešte o deň skôr ako ja...inak vraj hyperstimulák sa zhoršuje resp. po ET prejavuje, keď si tehu 😉

ludi123
7. jún 2013

@mominko 🙂 no tak to mi dnes naznacili, ale tak ja som cisty realista - cakam horsie, dufam v lepsie .. ale bola by som stastna, prestastna!

mominko
7. jún 2013

@ludi123 nečakaj horšie!!! aj ja som realistka ale do tohto ivf som išla akosi na istotu a inú odpoveď ako ste tehotná ani neberiem 😀 a oni ti kázali prísť vo štvrtok?

ludi123
7. jún 2013

@mominko v stvrtok mam krv

mominko
7. jún 2013

@ludi123 no ja asi skúsim v pondelok zavolať, že kedy mám prísť na krv...moja ale klobúk dole, že netestuješ...

mominko
8. jún 2013

@evagy ahoj mojka tak ako ti je? ako víkenduješ?

zuzu1108
8. jún 2013

@ludi123 a mala by si na to aj viacej bielkovin jest. Alebo mlieko pi. A este myslim ze nutri drinky co piju sportovci. A mne doktor radil byt v takom polosede polo lahu. Aby ta tekutina netlacila tak velmi na organy.

ludi123
9. jún 2013

@zuzu1108 tak dnes som spravila test, 10. den od vkladu, ak neratam den vkladu kedy mi pichli aj pregnyl... a na teste su // !!! jedna sice slabsia ale predsa dost silna 🙂 akurat sa obavam, ze to bude stale ten pregnyl ....

dukokatka
9. jún 2013

ja si myslim ze si tehotna,gratulujem.

mominko
9. jún 2013

babuľky poraďte, dnes som 9 deň po ET, od piateho dňa testujem a mala som slabého ducha, teraz je tam jasná čiarka ale je slabo ružová mohol by to byť aj omyl, že by som nebola tehu?

liveka
9. jún 2013

@mominko určite nie omyl.. podľa mňa tehu.. 😀

liveka
9. jún 2013

@ludi123 tiež si myslím, že to je o.k.. tehu, gratulácia 😀

ludi123
9. jún 2013

@liveka
@dukokatka uvidime, otestujem este v utorok, bojim sa totiz, ze to moze byt ten pregnyl... v stvrtok potom krv

mominko
9. jún 2013

@liveka možno nesilnie, lebo zakaždým robím test inej značky...urobím v stredu a uvidím...v piatok na krv...

ludi123
9. jún 2013

takto vyzera ten moj duch ... uvidime, ci sa ciarky silou vyrovnaju ...

mominko
9. jún 2013

@ludi123 toto nie je duch 😉

evagy
autor
9. jún 2013

@mominko ahoj, no je mi celkom fajn, ale mávam sny o tých financiach čo sme do toho celého vrazili.. a aj lutujem že sme do toho išli.. nemalo to zmysel, ale čo už teraz. vikend klasika doma..

dukokatka
9. jún 2013

@evagy vela ste platili?ja mam taku tuzbu este raz to skusit,tak september alebo oktober,ked dcerka pojde do skolky.aj viac kludu budem mat.stale na to myslim ze preco sa to nepodarilo.tuzim som po velkej rodine.Aj sa obavam ci nechcem vela takto nasilu.