Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013
Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?
@mominko u nás by sa darilo, ale mám vysoké riziko že zdedí svalové ochorenie, a ešte mám aj psychické problémy..tak preto sme išli na to tak ako sme išli.. už sa mi to nechce rozpisovať. ale ja ktovie či by som vôbec vynosila, ved som musela navýšiť lieky. ako sa držíš ináč ty?
@mominko ideme do Demänovskej doliny Jasná do hotela druzba, na 5 nocí, je tam aj wellnes a muž pochádza z Popradu tak aj tam plánujeme isť. Trochu zmeny nezaškodí aj ked teraz som spokojná, robím každý druhý deň a úpne mi to vyhovuje, doma čo treba porobím a aj na koníčky mám čas aj na svoje dve mačky 😀 😀
@mominko No uz som tu 🙂 . Tak robil mi utz a povedal ze to nie je stratene, teda ze je to skoro. Ze zodpovedam 6tt. A vo vacku nasiel nejaky tien aj mi ho ukazoval ho meral ale nepovedal mi kolko ma mm. A ze o tyzden mam prist na kontorolu, ze nemam chodit kazdy treti den na sono lebo je to zbytocne. Tak musim cakat este do buduceho piatku 😉 . a vy kedy idete na dalsie sono 🙂 ? a na prvom bol len jeden vacok? vy ste si davali dve embrijka ze?

@zuzu1108 ahoj aj ja na vás všetky myslím, uvidíš o týždeň, možno je lekár slepý a plod ešte môže byť veľmi maličký 😀 😀 ináč sa mám celkom ok, navýšila som lieky, nevedela som spávať moc, ale teraz už je to ok, už ma ani tie vyhodené peniaze tak netrápia. prišla som na to že by som bábo ani nevynosila, ešte potrebujem dosť vela liekov, tak možno aj lepšie takto.