Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013
Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?
@mominko no ja uz ma po ivf 🙂 . Ja sa chystam na ket. Ale teraz tento cyklus nemozem ist 😒 . Na buduci najskor.Musi ist este ku kradiologovi na vysetrenie v pondelok a potom na buduci tyzden uvidim co mi povie.
Tak tebe v pondelok zacina stimulka 🙂 ? Neboj to sa da v pohode zvladnut 🙂 .
@mominko ak mas dlhy tak myslim ze na 16 dc zacnes brat lieky. Ja som tak mala. No ja neviem ci mam 😒 . Bola som u jednej namej kardiologicky na vysetreni, a mi zistili nieco, lebo mne velmi busilo srdce niekedy.
a tak som absolvovala este vysetrenia dalsie na takom bicykli a po tom mi dali take lieky aby mi tqk nebusilo, ale nizku davku mam. Tak v pondelok idem este na taky pristroj a myslim ze budem vediet buduci tyzden ako som na tom 🙂 . Preco sa bojis ci by si to zvladla po zdravot.stranke? Myslis tu stimulaciu?
@mominko ahaa 😒 . A si to povedala doktorovi, ze si mala takyto problem uz? Najlepsie je necitat letaky s vedl.ucinkami. Mne manzel povedal ze mi ich vzdy vyberie z liekov lebo sa pozorujem potom stale 😀 . A ty beries nejake lieky na srdce? Leebo mne povedala aj nar.ustave srdc.chorob dr.ze teraz nie je dobre ist na Ket ked mam toto busenie. Lebo v tehotenstve busi viacej srdiecko. Ale mozes byt tehu aj liekmi na srdecko 🙂 .
@zuzu1108 no ja som nebrala na srdiečko ale na riedenie krvi...už ale neberiem nič, keď sme začali chodiť do centra tak som si brala komplet zdravotnú kartu a robili mi kompletné hematologické vyšetrenia a krv mám úplne v poriadku, tak že to mohla byť náhoda...veď uvidím čo mi povie v pondelok, možno budem musieť pichať fraxiparín... no ti poviem internet a letáky z liekov-najhoršie čo môže byť 😝
@mominko no to je uplna pravda. Letaky, tak farm.firmy musia byt kryte keby neco, preto uvadzaju milion neziaucich ucinkov. A net tak tam si najdes vsetko 😖 . Ja som si dala robit vysetrenie na trombofilne mutacie tam ti zistia ci netreba pichat fraxiparin. Tak to ber tak ze si zdrava a nic ti nie je 🙂 . A vsetko bude v priadku 🙂 .
ahooojtee babulkyyy, som tu v tejto skupine noveeee a my sa chystamee na ket koncom aprila takze v maji by sme mohli byt v tom🙂
ake mate pocity ??....
verim ze uz vsetky najdeme na testoch to co tak chceme
Ahojte dievčence tak sa pridávam do fora..22.4. mam konzultaciu a ideme znovu na to..druhe IVF,,ale som po trojmesacne hormonalnej stimulacii tak hadam bude lepsia uroda..tesim sa , že sa tu budeme podporovat 🙂
@siinda Super, tak ste precistili hlavu ,zrelaxovali a plni sily na nove IVF 🙂 Tak zostavas v GF. A preco ti nedal tu liecbu uz davnejsie 😒 ? Ale drzim palce aby to uz teraz vyslo 🙂 .
No ja. ako som pisala mame dvoch mrazacikov, v aprili som ist nemohla na Ket kvoli kardiologovi ale tento tyzden budem vediet ci sa to bude dat na dalsi cyklus 🙂 . A na kolko ste boli v Cine?
Harbulak navrhol, že by bolo skoda aby sa to nepodarilo pri dalsom IVF tak aby som mala viac vajicok,,že tri je malo,,alebo mu islo len o peniaze,,uvidim aky bude výsledok..v pondelok idem na kozultaciu a dufam že hned ma zacne stimulovat a budem mat kratky protokol..a kedy ides na ivf? aky mas protokol? a ako si znasala hormony?
@siinda ahoj, tak mi schválili 2ivf, 1ivf som mala krátky protokol, a zrejme aj teraz bude krátky, ešte neviem zajtra sa dozviem. mršku mám máť asi 30.4. takže ideme do toho hned 1.5... v 1ivf ja som mala 7vajok ale nekvalitné lebo sme nemali žiadne embryjko, len jedno ale to sa nedelilo,na tretí den sa prestal deliť. uvidím, snáď budeme mať viac šťastia pri druhom. volajako ma bolia vaječníky od včera, snáď nebudem mať nič a je to len z prechladnutia. 😒

@mominko tak ja som mala asi krátky protokol a pri dlhom je to iné neviem ..