icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

evagy
autor
9. apr 2013

@mominko tak ja som mala asi krátky protokol a pri dlhom je to iné neviem ..

mominko
9. apr 2013

@zuzu1108 v pondelok 😉 a ty kedy začínaš?

mominko
9. apr 2013

@evagy veď uvidíme čo nás čaká a neminie... 😒

evagy
autor
9. apr 2013

@mominko ani nevrav, ja z toho mám už riadne nervy a ešte nikde nič..

mominko
9. apr 2013

@evagy ja tak isto, hlavne či to zvládnem po zdravotnej stránke...

zuzu1108
9. apr 2013

@mominko no ja uz ma po ivf 🙂 . Ja sa chystam na ket. Ale teraz tento cyklus nemozem ist 😒 . Na buduci najskor.Musi ist este ku kradiologovi na vysetrenie v pondelok a potom na buduci tyzden uvidim co mi povie.
Tak tebe v pondelok zacina stimulka 🙂 ? Neboj to sa da v pohode zvladnut 🙂 .

mominko
9. apr 2013

@zuzu1108 stimulka ešte nie len si vyberiem lieky, lebo budem mať dlhý protokol tak neviem ktorý deň cyklu začnem...ty máš niečo so srdiečkom?

zuzu1108
9. apr 2013

@mominko ak mas dlhy tak myslim ze na 16 dc zacnes brat lieky. Ja som tak mala. No ja neviem ci mam 😒 . Bola som u jednej namej kardiologicky na vysetreni, a mi zistili nieco, lebo mne velmi busilo srdce niekedy.
a tak som absolvovala este vysetrenia dalsie na takom bicykli a po tom mi dali take lieky aby mi tqk nebusilo, ale nizku davku mam. Tak v pondelok idem este na taky pristroj a myslim ze budem vediet buduci tyzden ako som na tom 🙂 . Preco sa bojis ci by si to zvladla po zdravot.stranke? Myslis tu stimulaciu?

mominko
9. apr 2013

@zuzu1108 no lebo som si prečítala vedľajšie účinky provery a hlavné riziko je tam embólia 😒 tú som prekonala a tiež som ju dostala z hormónov, mala som búšenie srdca a bola som v nitre na takom vyšetrení a teraz pravidelne chodím kardiológovi...

zuzu1108
9. apr 2013

@mominko ahaa 😒 . A si to povedala doktorovi, ze si mala takyto problem uz? Najlepsie je necitat letaky s vedl.ucinkami. Mne manzel povedal ze mi ich vzdy vyberie z liekov lebo sa pozorujem potom stale 😀 . A ty beries nejake lieky na srdce? Leebo mne povedala aj nar.ustave srdc.chorob dr.ze teraz nie je dobre ist na Ket ked mam toto busenie. Lebo v tehotenstve busi viacej srdiecko. Ale mozes byt tehu aj liekmi na srdecko 🙂 .

mominko
9. apr 2013

@zuzu1108 no ja som nebrala na srdiečko ale na riedenie krvi...už ale neberiem nič, keď sme začali chodiť do centra tak som si brala komplet zdravotnú kartu a robili mi kompletné hematologické vyšetrenia a krv mám úplne v poriadku, tak že to mohla byť náhoda...veď uvidím čo mi povie v pondelok, možno budem musieť pichať fraxiparín... no ti poviem internet a letáky z liekov-najhoršie čo môže byť 😝

zuzu1108
9. apr 2013

@mominko no to je uplna pravda. Letaky, tak farm.firmy musia byt kryte keby neco, preto uvadzaju milion neziaucich ucinkov. A net tak tam si najdes vsetko 😖 . Ja som si dala robit vysetrenie na trombofilne mutacie tam ti zistia ci netreba pichat fraxiparin. Tak to ber tak ze si zdrava a nic ti nie je 🙂 . A vsetko bude v priadku 🙂 .

mominko
10. apr 2013

@zuzu1108 no snažím sa tomu veriť, ale po dvoch rokoch užívania liekov a sledovania sa sa už človek bojí...

wejbynka
11. apr 2013

ahooojtee babulkyyy, som tu v tejto skupine noveeee a my sa chystamee na ket koncom aprila takze v maji by sme mohli byt v tom🙂
ake mate pocity ??....
verim ze uz vsetky najdeme na testoch to co tak chceme

siinda
12. apr 2013

Ahojte dievčence tak sa pridávam do fora..22.4. mam konzultaciu a ideme znovu na to..druhe IVF,,ale som po trojmesacne hormonalnej stimulacii tak hadam bude lepsia uroda..tesim sa , že sa tu budeme podporovat 🙂

zuzu1108
12. apr 2013

@siinda Ahoj 🙂 . Tak idete na to 🙂 . Super 🙂. a pre ake centrum ste sa rozhodli? zostavate v GF?

siinda
12. apr 2013

@zuzu1108 ahoj,,no bola som u Harbulaka a ten mi ponukol hormonalnu liecbu a su to lieky z Viedne , že by mali pomoct tak som dala este šancu Gyn fivu ,,lieky som vybrala a aj ta pauza bola velmi užitočna,,presli sme si Čínu a Vietnam tak teraz už možem tehotniet🙂) a ako ty?

zuzu1108
12. apr 2013

@siinda Super, tak ste precistili hlavu ,zrelaxovali a plni sily na nove IVF 🙂 Tak zostavas v GF. A preco ti nedal tu liecbu uz davnejsie 😒 ? Ale drzim palce aby to uz teraz vyslo 🙂 .
No ja. ako som pisala mame dvoch mrazacikov, v aprili som ist nemohla na Ket kvoli kardiologovi ale tento tyzden budem vediet ci sa to bude dat na dalsi cyklus 🙂 . A na kolko ste boli v Cine?

evagy
autor
14. apr 2013

@wejbynka ahoj idete tiež od druhého ivf?

evagy
autor
14. apr 2013

@siinda ahoj aj mne robili rozbor z krvi, kvôli tej hormon. liečbe. vraj nemusím podstúpiť tak snád nam 2 ivf vyjde. ty si na 1ivf nemala tiež žiadne embryo či prečo si užívala tu hormon. liečbu?

wejbynka
14. apr 2013

@evagy ahoooooj🙂)))jasne jasnee druheee ale mame mraziacikov takze nemusime pichat nastastie🙂))akurar dnes prisla mrcha a zacala som papat estrofem🙂)cca o dba tyzdne by mohol byt vklad🙂)tesim sa strasne

evagy
autor
14. apr 2013

@wejbynka aha, tak to máš dobréé.. ja znovu musím zopakovať ivf.. bohužial sme boli neúspešní.. držím palce..

wejbynka
14. apr 2013

@evagy aj tebe drziiim palceky moooc a do akeho centra chodite??

siinda
14. apr 2013

@evagy ,, mali sme tri embrijka, len neudrzalo sa ani jedno, preco? to nevie nikto povedat, tak teraz sa spoliehame ze budeme mat viac vajicok a hadam nejaky Ket sa uz zadari..a kam chodis?

evagy
autor
14. apr 2013

@siinda ahoj, neudržalo, došlo k transferu či ani nie? ja som mala 1ivf 7 vajok žiadne embryo. tiež sa zvažovalo či nepostúpim hormonálnu liečbu, ale vraj netreba tak neviem

evagy
autor
14. apr 2013

@wejbynka v BA iscare chodíme..

siinda
16. apr 2013

@evagy ano k transferu doslo,,mala som tri vajička a vsetky isli dalej...len sa neusržali bambulky ☹

evagy
autor
16. apr 2013

@siinda a prečo si užívala tu hormon. liečbu?

siinda
17. apr 2013

Harbulak navrhol, že by bolo skoda aby sa to nepodarilo pri dalsom IVF tak aby som mala viac vajicok,,že tri je malo,,alebo mu islo len o peniaze,,uvidim aky bude výsledok..v pondelok idem na kozultaciu a dufam že hned ma zacne stimulovat a budem mat kratky protokol..a kedy ides na ivf? aky mas protokol? a ako si znasala hormony?

evagy
autor
24. apr 2013

@siinda ahoj, tak mi schválili 2ivf, 1ivf som mala krátky protokol, a zrejme aj teraz bude krátky, ešte neviem zajtra sa dozviem. mršku mám máť asi 30.4. takže ideme do toho hned 1.5... v 1ivf ja som mala 7vajok ale nekvalitné lebo sme nemali žiadne embryjko, len jedno ale to sa nedelilo,na tretí den sa prestal deliť. uvidím, snáď budeme mať viac šťastia pri druhom. volajako ma bolia vaječníky od včera, snáď nebudem mať nič a je to len z prechladnutia. 😒