icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

ada83
7. máj 2013

@evagy ahoj ako si dopadla a kedy bude et

evagy
autor
7. máj 2013

@siinda to neva, však to dostaneš neboj..

evagy
autor
7. máj 2013

@ada83 kontrola dobre dopadla. vajok mám zatial cca 8 čo je celkom fajn a vraj ešte možno budú.. tak zatial som spokojna.. hlavné je aby boli kvalitné,čoho sa obávam najviac. na kontrolu idem 10.5. k docentovi lebo dr tam nebude. a ty ideš vo štvrtok ak dobre viem. držím palce.. výber vajok budem mať v po alebo ut

siinda
7. máj 2013

@zuzu1108 no hej,,ale mne este nikdy tak dlho nemeskali..pockam do pondelka a pojdem do centra ze co sa deje

zuzu1108
7. máj 2013

@siinda alebo si tehulka 😉 . To by bolo super 🙂 .

siinda
7. máj 2013

@zuzu1108 to tazko,.neviem ci by sa nam to podarilo prirodzene a bola som na operacii kolena pod narkozou a robili mi aj interne a tam by to asi zistili,,no neviem ,,ale nemam chut si ani robit test,,ked uz som sa ich tolko narobila a tolko sklamania..

ada83
7. máj 2013

@evagy a 9.5 tam dr bude nevieš lebo mne nič nepovedali ked som s objednavala tak to bude pekná uroda dúfam že budu kvalitné

zuzu1108
7. máj 2013

@siinda ti verim po tych sklamaniach. Ale nikdy nevies 😉 . Ale moze to meskanie robit aj to ze si bola v narkoze.

evagy
autor
7. máj 2013

@ada83 no veď to ta kvalita ach jaj.. neviem veru moja či tam bude ale zrejme ano ked ťa objednali. snáď by ti dali vedieť nie?? 😉

ada83
7. máj 2013

@evagy ale asi by mi dali vedieť už mi tak volali že tam nebude v ten čas že či nemôžem skorej tak možno sa stretneme ja by som mala isť asi v pondelok ale utro na vklad dufam ak všetko pojde dobre

evagy
autor
8. máj 2013

@ada83 možno sa stretneme veru bo v po alebo ut idem na výber.. nemám už ihlu ani striekačku na zajtra ☹ tak dnes si idem vypýtať na pohotovosť, lebo ani lekárne nie sú otvorené.. som zabudla si vypýtať včera..

ada83
8. máj 2013

@evagy v nakup centrach urcite su otvorene

ada83
8. máj 2013

@evagy ja mam z menopuru doma asi 6 strikaciek a ihlu a na puregon pero ma ihli

evagy
autor
8. máj 2013

@ada83 nákup. centrum je od nás 20km tak skúsim pohotovosť u nás.. ja som na to včera úplne pozabudla..

evagy
autor
8. máj 2013

@ada83 zohnala som ihlu aj striekačku na pohotovosti. ale je ihla trochu väčšia nie je podkožná ale neva nejako to zvládnem aj s tou ihlou.. ako ti plynie deň? už sa isto nevieš utorka dočkať ako aj ja. 😉

ada83
8. máj 2013

@evagy boli mnee v rakusku na nakupoch a u nas otvorili hornbach tak sme kupili kvety nejako to zvladnes neboj kedy si povedala skorej mohla som ti poslať poštou mam nejaké striekačky a ihly doma najprv sa neviem dočkať zajtrajška čo povie dr ale dufam e bude všetko v poriadku a v pondelok alebo utorok ideme na to

evagy
autor
8. máj 2013

@ada83 kde ty vlastne bývaš.. ale však v care mi dávali ale včera som na ne úplne zabudla.. idem v piatok na kontrolu tak dúfam nezabudnem ešte vypýtať na sobotu .. 😉

ada83
8. máj 2013

@evagy ja ba devinska tam kde otvorili nový hornbach a čo vlastne picháš ked si k tom nemala ihly

evagy
autor
8. máj 2013

@ada83 menopur si pichám od piatka, ale mala som ihli ale nie dosť, a ešte mám pridané od dnes orgalutran to je hotová injekcia..

ada83
8. máj 2013

@evagy jaj lebo ja som mala asi 6 dni puregon a potom som 4 dni pichala menopur a cetrotide tak mi tam este ostali ihly

evagy
autor
8. máj 2013

@ada83 kolko vajok si mala? ja 1x 9 a z toho 7 zrelých ale nekvalitné, tak teraz tŕpneme ako dopadneme.. bojím sa že nebudem môcť mať vlastné deti.. a už sa mi na darované vajko ani nechce.. aj to stojí vela takže asi zostaneme bezdetní.. 😒

ada83
8. máj 2013

@evagy ja som mala 8 opodnili 7 a pk prezilo 5 neboj teraz to dobre dopadne 4 mam v mrazaku

evagy
autor
8. máj 2013

@ada83 si mala pekne, no ja sa pripravujem skôr na horšie a nech sa tešíme, než sa predčasne tešiť a potom byť sklamaní..

ada83
8. máj 2013

@evagy to hej ja som mala na kontrole dr povedala že asi 11 a potom ked som ležala na koze a išli mi dávať narkozu tak som počula ako dr ešte povedala že tam budu nedozreté tak som sa bala potom zaspať

evagy
autor
9. máj 2013

@ada83 tak je to taká lotéria, buď to vyjde alebo nie.. ako si dnes dopadla, ideš na vklad toho 14teho?

ada83
9. máj 2013

@evagy tak ze v utorok bude vklad ze v pondelok 10 budu volat kedy v utorok mam prist

evagy
autor
9. máj 2013

@ada83 super, držím ti palce, určite mi daj vedieť ako si dopadla..

ada83
9. máj 2013

@evagy aj ty daj vediet ak pojdes v utorok budes mi drzat postel 😀 zajtra potom daj vediet ako si dopadla a kedy ides

evagy
autor
9. máj 2013

@ada83 dobre moja, budem ťa informovať 😀 😀 držme si palce nech to vyjde...

evagy
autor
9. máj 2013

@ada83 a kolko si dáš teraz vložiť mrazáčikov? jedno či radšej dve?