Druhý pokus mimotelového oplodnenia - jeseň - zima 2012
Ahojte kocky,
chystame sa na 2. pokus IVF, tak budem rada ak sa nas najde viac a budeme moct pokecat o nasich starostiach aj radostiach. 🙂
Ahojte kočky, zajtra máme ET 🙂 bojim aj teším zároveň.
@tinkatinulka no to su super spravy, takze sa oplodnili? 🙂
@gelinka75 Asi sme sa dobre modlili 🙂 ano oplodnilo sa nám jedno v den OPU a druhe den po. 😎
@olivia31
gelinka75
Babeny ako pokračujete?Alebo sa pripravujete? My sme už 5 den 2v1 🙂
@tinkatinulka ahoj, no mne zacina 2 kolo az v novembri takze mam cas, a ako sa citis? 🙂
@gelinka75 Ahoj, tak držím palčoky a kam pojdes?My sa máme dobre, bublinka len nechce spávať a tak som bola dnes už o 3tej hore, ale od vkladu nejak nemozem spat a boli hlavka.Ale inak sa snažíme pomaly normalne fungovať a čakáme až bude den D 02.11. aby sme vedeli že ako sme na tom.
@tinkatinulka No ja osobne teraz neriešim nič ideme 6.11 do Martina na konzultáciu ohľadne výsledkov z genetiky a uvidíme čo nám povedia a začiatkom roka na ivf žiadosť schválená tak uvidíme ako to dopadne...tebe držím palce a daj vedieť výsledok. 🙂 🙂 🙂
Ahojte kočky, takže my sme sa tešili len tyžden a naše babateko to vzdalo vo vývoji v 5 tt. Diagnoza biochemické tehotenstvo.Musíme nabrať síl obaja do dalsieho kola ale davame pauzu aby sme obehli dalsie vysetrenia a možno aj prišli na to čo bolo príčinou zastavenia vývoja, kedže už aj na sone bolo niečo ale HCG uzž klesali neskutočne rýchlo.Pochvalte sa ako ste na tom vy teraz?Nam to vychádza tak na jan./feb. na druhe kolo´.Stalo to ale za ten krsny pocit 😉
@tinkatinulka ahoj velmi ma to mrzi 😔 a mala si aj spinenie ci nejake priznaky? ja zacinam zajtra druhe kolo IVF, uvidime s akym koncom 😵
@gelinka75 Praveze som nespinila ani nekrvacala, iba som mala zly pocit a vedela som že sa niečo zle deje, bolo mi zle od zaludka ale tak inak nie na vrackanie tehotenske, moje telo s tým bojovalo a tak som sla na pohotovost a aj si ma tam nechali 5 dni, snažili sa aj doktori silou mocou udržať babatko ale ono to vzdalo v nejakej fazy vyvoja a bolo vymalovane.Bolo to ale krasne byť tehotnou a už sa teším ked budem nabuduce ale to už aspon 36 tyždnov v domceku.Mame anjelika co nam posle zdrave babatko a to ma drzi v pozitívnom myslení.Juj stimulka je tazka ale na konci bude drobček tak vela oddychuj aby boli suuuuper vajka zrele ako jablcka malovane a nemu byť vela aaaale aby boli na jednotku, a zvyšok rozhodne asi už embryolog 🙂 a potom tvoj domček gulatý 🙂))
@tinkatinulka no aj toto sa stava, neviem preco, proste to tak je, ze sa na chvilu chyti a potom nic...prajem ti aby sa bolest zmiernila a zacnete znova, dufam, ze s lepsim koncom, verim, ti ze to bol super pocit byt tehu..pojdete znova do toho? dakujem, moc sa netesim na stimulku, dufam, ze to rychlo ubehne
@gelinka75 Juuuj stimulka ubehne ako vodaaaaa neboj, najdlhsie mne bolo cakanie na to ako su na tom embryjka a ako sa delia neviem vtedy som mala taky strach o tie nase male.Juj už aby bol novy rok a začali sme znova, musime sa dat dokopy a ideme do toho ja na 1000% ale drahy je dost pesimista ale je to cerstve.
@tinkatinulka Inak to to čo píšeš sa stalo aj mojej známej že tehotenstvo začalo pekne a zrazu to skončilo ....a zamrazené už nemáte? My sme to šťastie nemali ani na ten týždeň ☹ ale nebojkaj určite to teraz dobre dopadne 😲 . Ja som taktiež najhoršie znášala ten týždeň po odbere a keď som mala volať ako sa im darí tak som bola celá nesvoja aj kŕče som mávala v bruchu fuj to bolo s toho všetkého najnáročnejšie. 😉
@olivia31 na mrazenie nam neostali dobre, a tak cely cyklus odznova..zhanam lieky na zlesenie mojho pco aby som mala kvalitnejsie vajka a na zaciatku roku ideme dotoho.
@tinkatinulka Tak ti želám veľa šťastia do ďalšieho boja ....ja už mám lieky doma v chladničke a už len na mne záleží kedy sa rozhodnem ísť do ďalšieho kola, ale asi skôr ako budúci rok to nebude predpokladám marec. 😉
@gelinka75 Gratulujem k úrodičke krásnej, čítala som tu niekde že 26.UUUhha.A ako sa cítiš?
@tinkatinulka dakujem, ano 26, citim sa fajn, lezim, troska tlaci podbrusko, ale nejake extra bolesti nemam, teraz cakame do zajtra kolko z toho bude 🙂
@gelinka75 Jej no neboj budu oplodnené..a aj injekcie na ohss mas?Pondelok vklad?
@tinkatinulka nedali mi ziadne, len infuzku som dostala..este neviem kedy bude vklad, zajtra sa dohodnem s embryologickou, chcela by som co najskor 😉
@gelinka75 Aha..no pocula som že ked je tak vela vajook tak sa aj 4 dni davaju injekcie.Ak budeš mať PK tak asi pondelok alebo utorok, si myslím ale to je všetko na embryologovi.
@tinkatinulka ano? ale ja nemam pco, aj minule som mala 18 vajok a v pohode
@gelinka75 Ale to sa nedava pre PCO lebo zevraj aj ked nemas tak ta moze PCo chytit..ale ja sa tomu tak asi nerozumiem ja len min stimulku lebo mna by rozthlo od vajec 🙂

@tinkatinulka Ahoj aj ja držím palce aby to bojovníci zvládli . 😲 😲