Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@butterfly333
@lydia86
@milakrasna inak odporúčam stránku na insta @funkcnivyziva .. holka tam píše aj o imunite a pod .. celkom zaujímavé
@cilimata kde?
@butterfly333 na instagrame si daj : funkcnivyziva
@cilimata moja ja nemám instagram stačí mi fb. Čo tam píše?
@butterfly333 zivotjakoumeni.cz
@butterfly333 môžem sa ta spýtať, ty keď si mala po tom medrole nezlepsiene výsledkov čo ti povedali ? Brat ďalej .. a potom čo ?
@cilimata povedala dr Bergendiova že môžem ísť na ket no mám brať infúzie intralipidy. A pokračujem v medrole .
@butterfly333 čiže nevadí že sa to nezlepslo? A potom načo to bolo dobre?
Dnes som bola s kamarátom co berie Medrol. Povedal že pribral 10kg, mega dáva pozor na stravu a každý deň cvičí (je iba mäso vajíčka a ryžu - trochu ani zeleninu ani nič .. ) že už to postupne vysadzuje ale že hrozne .. stále je plny vody a tvar má ako gulka .. som normálne nechápala .. 😔
@cilimata a aku dávku berie? Ja som nepribrala nič teraz mám 2kg dole za týždeň tiež si dávam pozor na stravu no niekedy sa to nedá keď varím také dobroty no nedaj si. No keď som v práci tak len ovocí si dam nič iné a čistú vodu. No ja dúfam že cytokyni klesnú a budeme moc na ket aj s infuzkami.
@butterfly333 no on už práveže postupne vysadzuje.. brucho a tvar mu zostala zatiaľ veľká ..
no aj ja dufam ..
Chcem budúci cyklus ísť už na vklad .. resp po výsledkoch imuno . Čo úkážu
@cilimata aj ja ďalší cyklus by som už mala ísť na ket koncom júna idem po výsledky tak dúfam že to klesne.
Ahojte dievčatá. Mam za sebou 3 spontánne potraty. Pred 10 trikmi 1 potrat ale potom dievčatko. Teraz bude mať 9 rôčkov a hrozne túžim po ďalšom. Ale už mám 3 potraty za sebou. Zajtra mam začať medrol. Mam z neho strach tak hádam sa to za zniesť. K tomu budem pichať aj Fraxiparin. Mam rôzne vitamíny od Dr. Bergendiovej. Čítala som vaše príbehy od začiatku. Držím vám palce a pripájam sa k vám. Ja teda nemám problém prirodzene otehotnieť len potracam 9tt a ptom 5tt a 5tt. Tak uvidíme.
Ešte som sa chcela spýtať. Myslíte si že mám počkať na kontrolné odbery. Lebo práve v čase kontrolného odberu mam mat ovulku. Premýšľala som ze by sme skúsili. Alebo mam počkať až do Augusta. Len tak dlho nechcem brat medrol. Povedzte mi prosím názor.
@m_o_n_c_a_k no skusit môžete no ja by som počkala na výsledky a máš zvyšene cytokiny? Ja už od júla 2019 sa liečim najprv injekcie igamplia no nepomohli tak od februára beriem medrol ďalšie kontrolné výsledky stále zlé tak pokračujem v medrole a ďalšia kontrola koncom júna.
@butterfly333 áno čítala som vo fóre, je mi ľúto že sa ti neznížili hodnoty. Ja vraj nemám nejaké zle výsledky povedala, ale že je to na liecbu. Odfotím. Ja mám teda šťastie aspoň v tom, že ja otehotniem pomaly na 1 šupu, aj keď partner nemá dobrý spermiogram. Nechápem. Tak verim, že užívanie medrolu to nezmení.
@m_o_n_c_a_k chapem ze ich nechceš brat tak dlho ale možno ina cesta nie je a treba to skúsiť ✊ ja sa tiež toho bojím a mam z toho stres,snažím sa zdravo žiť a športujem no aj tak to bude ťažké. Raz som potratila a mala som niekolko neuspesnych KET, už to nechcem absolvovať takže idem do toho. Neboj bude to dobre ✊✊
@milakrasna a ty ideš odkedy brat medrol? Snúbenec mi vraví, že možno mi nič nebude. Že stresujem zbytočne. Tak verím tomu, že tak bude. Keď som včera čítala tie príspevky uvedomila som si aké ja mám na druhej strane šťastie, že dokážem otehotnieť prirodzene. Ze vy ktoré ešte musíte absolvovať rôzne vklady a umelé oplodnenia, je to vyčerpávajúce. Ak bude treba vydržím. Co by sme pre bábätko neurobili. Úprimne sa teším z každou ženou, ktorá porodí, ale okolo mňa sa teraz rodia deti a mávam smutné obdobia. Asi ako všetky tu.
@m_o_n_c_a_k výsledky ma úplne v pohode kiež by som ja mama také výsledky no snáď ten medrol a serrapeptaza kurkuma a ďalšie vitamíny pomôžu.
@butterfly333 treba veriť. Ja sa tiež snažím veriť, že to vyjde. Toto je posledná moja možnosť inak už neviem aké vyšetrenia by som mohla podstúpiť. Inak tak neviem prečo mi dala 20 mg a potom 16 a potom 12. Asi od váhy mam 70 kg. Tak hádam to neprehnala. Povedala, že mi dáva 0,3 na kilogram.
@m_o_n_c_a_k áno podľa váhy by to malo byť správne. Ka tiež verím že sa to podarí aj na meste budem musieť chodiť na infúzie intralipidy pred ket aj po až do 15tt
Čaute baby tak som sa pustila do toho medrolu. Užívam ho 8 deň a som nafúknutá ako melón, nohy opuchnuté a pod očami vačky ako po opici...Musela som včera ku gynekologičke pretože no ako to napísať 🤔 no prosto posledné dva dni som cítila že tam dole to neni ok. Vravela že medrol obsahuje dajaku látku už si nepamätám čo to je no prosto narúša PH a mykoza ako sviňa. Ide ma od jedu roztrhnúť také dačo som nemala ani nepamätám no nestačí že som opuchnuta ešte toto mi to spôsobilo...je mi z celého medrolu na grc najradšej by som ho dakde šmarila...🥵🤷♀️
@lydia86 tak to ma mrzí že máš takto stavy z neho ja nič iba tie vačky pod očami to je pravda a gulatu hlavu .
@butterfly333 vôbec som nečakala že až takto to bude na mňa vplývať. Ako dala mi lieky no dúfam že mi to prejde lebo napriek tomu ho už nechcem vysadiť, keď už som raz začala...🤦♀️ Bože mi budeme na konci pekné ako také 🐸 nafuknute 🤪🤣🤣
@lydia86 ja ho beriem od 26.2 zatiaľ som na váhe nepribrala len -2kg dole no tá tvar a tie vačky pod očami mi vadia.
@butterfly333 no tak to je fajn keď si nepribrala, aspoň to...nech nám to hlavne pomôže.
Baby ja som asi tehotná. Co teraz, zajtra volám do imunovital co teraz. Toto je neplánovane. Proste toto sa mi asi sníva. Hneď pichám fraxik. Alebo ja neviem co mam robiť. Ta ma sprdne. Kristove rany. Ak to bude ďalší biochemický mňa asi urve.
@m_o_n_c_a_k ako vieš robila si si testik? Ak máš pichat fraxik tak si určite daj.
@m_o_n_c_a_k určite tam volaj podľa mňa ti medrol poníži a budeš brať do 15tt. Hlavne kľud neboj oni už vedia čo robiť aj v takýchto prípadoch. Fraxik pichni ako poradila
@butterfly333 , určite neuškodí. A hlavne ak si nerobila test šup do lekárne...👍🙏

@lydia86 veď je to posledná možnosť ten Medrol 🤷♀️Ja potom už končím s týmto .. fakt vzdávam sa ... mega záťaž na mna už .. tak musíme veriť 🙏