icon

Embryotoxické cytokíny

tamiiik
25. apr 2018

Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?

m_o_n_c_a_k
16. jún 2020

Tak to si ozaj veľmi podobný prípad ako ja. Verím, že ti tiež sikovno klesnú tie cytokíny. Inak sa odporúča aj mimo ovulky tak každé 3 dní mat styk, lebo spermie prežijú aj par dni. A chcete pracovať na bábätku aj pred kontrolným odberom? Lebo ja som mala z toho dilemu a potom na druhý deň bac a nemusela som už nad ničím rozmýšľať.

butterfly333
16. jún 2020

@m_o_n_c_a_k veď to keby to ide prirodzene tak už som tehu no nejde to.Tak verím že s DE sa to podarí no trapia ma tie cytokyni

m_o_n_c_a_k
16. jún 2020

@butterfly333 ešte otázočka. Čo je to DE?

m_o_n_c_a_k
16. jún 2020

Dievčatá ak by ste nevedeli už čo papať, možno mám dobrý tip. Ja dnes papám špenát s vareným vajíčkom a zemiačkami. Mňamka. Tak sa môžete inšpirovať ak máte radi.

milakrasna
16. jún 2020

@m_o_n_c_a_k ďakujem 😊 určite sa ozvem o tipy keď budem pichat fraxi 😁 dobre rady sa zídu. Aj keď dúfam,že nebude treba.
Ja idem na IVF - a budeme dávať prvý fresh ET a potom KET (zo mrazených), keby sa nepodarí ten fresh... Dám vedieť potom koľko embryi sa vytvori. Minule som mala 9 mraziacikov ⛄️

butterfly333
16. jún 2020

@m_o_n_c_a_k DE darovane embryo.

butterfly333
16. jún 2020

Baby čo beriete medrol a nolpazu zabudla som si nolpazu dať pár dni a od včera mám kyselinu pali ma zaha môže to byť z toho??

sparkling
16. jún 2020

@butterfly333 hej, nolpazu mas presne na tvorbu tych kyselin od ktorych ta to pali

sparkling
16. jún 2020

Baby, ja som asi tehotna 🤭

butterfly333
16. jún 2020

@sparkling prečo????🤔

butterfly333
16. jún 2020

@sparkling aha oki.

sparkling
16. jún 2020

@butterfly333 co preco? Lebo mam milion duchov na testoch.

butterfly333
16. jún 2020

@sparkling moooc je tam čosi držím palce

sparkling
16. jún 2020

@butterfly333 mna az klepe. Toto som necakala veru

butterfly333
16. jún 2020

@sparkling koľko si dpo?

sparkling
16. jún 2020

@butterfly333 12. Vcera boli biele vsetky testy este. Dnes sa mi v sede zatocila hlava

milakrasna
16. jún 2020

@sparkling Ježiš to by bola konečne dobra sprava 🙏🙏🙏❤️

butterfly333
16. jún 2020

@sparkling to by bolo super keby sa ti zadari zajtra čakám ďalší testik s //.

sparkling
16. jún 2020
butterfly333
16. jún 2020

@sparkling moja veď to je už pekná čiarka ty tehulka 🤰

sparkling
16. jún 2020

@butterfly333 no je tam vytiahnuty kontrast....

m_o_n_c_a_k
16. jún 2020

@milakrasna tak verím, že čo najviac sa vám vytvorí. Ale najlepšie by bolo keby sa to chytilo hneď a čerstvé 😊. A z tých 9tich sa nezadarilo ani jedno?

m_o_n_c_a_k
16. jún 2020

@butterfly333 ďakujem za vysvetlenie. Aj ja si myslím, že to je z toho tá záha.

m_o_n_c_a_k
16. jún 2020

@sparkling ježiš ja sa s tebou tak teším. Tak hrozne ako by som ja bola na tvojom mieste. Až sa mi slzy spustili. Aši to budú tie hormóny. Ja už aj pri reklame revem 😂. Ale straaašne moc ti držím palce. 😃 Na intralipidy ta ešte neobjednala?
Ja som hneď písala doktorke, napíš jej ako máš pokračovať. Určite ťa pošle na intralipidy. Budeš to mať šikovno podchytené.

sparkling
16. jún 2020

@m_o_n_c_a_k hej, uz som pisala. Ak budu dalsie testy pozitivne, tak idem na krv. Baby ale bojim sa. Ved digi bol negativny 🙁 ale tieto lady max su spolahlive a mam ich takych par s ciarkou.

sparkling
16. jún 2020

@m_o_n_c_a_k vo stvrtok som objednana. Pytala som sa aj na intralipidy a vraj zatial pokracujeme medrolom. Dalsi postup podla vysledkov

sparkling
16. jún 2020

@milakrasna dakujem ti ❤️❤️❤️🥰

butterfly333
16. jún 2020

@sparkling kedy si robila si ti? Možno je eešte skoro na digi

sparkling
16. jún 2020

@butterfly333 dnes som robila. Z toho isteho mocu ako toe lady max testy

sparkling
16. jún 2020

@butterfly333 no digi je 25tka. Ostatne mam 10tkove