Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@m_o_n_c_a_k veď to keby to ide prirodzene tak už som tehu no nejde to.Tak verím že s DE sa to podarí no trapia ma tie cytokyni
@butterfly333 ešte otázočka. Čo je to DE?
Dievčatá ak by ste nevedeli už čo papať, možno mám dobrý tip. Ja dnes papám špenát s vareným vajíčkom a zemiačkami. Mňamka. Tak sa môžete inšpirovať ak máte radi.
@m_o_n_c_a_k ďakujem 😊 určite sa ozvem o tipy keď budem pichat fraxi 😁 dobre rady sa zídu. Aj keď dúfam,že nebude treba.
Ja idem na IVF - a budeme dávať prvý fresh ET a potom KET (zo mrazených), keby sa nepodarí ten fresh... Dám vedieť potom koľko embryi sa vytvori. Minule som mala 9 mraziacikov ⛄️
@m_o_n_c_a_k DE darovane embryo.
Baby čo beriete medrol a nolpazu zabudla som si nolpazu dať pár dni a od včera mám kyselinu pali ma zaha môže to byť z toho??
@butterfly333 hej, nolpazu mas presne na tvorbu tych kyselin od ktorych ta to pali
Baby, ja som asi tehotna 🤭
@sparkling prečo????🤔
@sparkling aha oki.
@butterfly333 co preco? Lebo mam milion duchov na testoch.
@sparkling moooc je tam čosi držím palce
@butterfly333 mna az klepe. Toto som necakala veru
@sparkling koľko si dpo?
@butterfly333 12. Vcera boli biele vsetky testy este. Dnes sa mi v sede zatocila hlava
@sparkling Ježiš to by bola konečne dobra sprava 🙏🙏🙏❤️
@sparkling to by bolo super keby sa ti zadari zajtra čakám ďalší testik s //.
@sparkling moja veď to je už pekná čiarka ty tehulka 🤰
@butterfly333 no je tam vytiahnuty kontrast....
@milakrasna tak verím, že čo najviac sa vám vytvorí. Ale najlepšie by bolo keby sa to chytilo hneď a čerstvé 😊. A z tých 9tich sa nezadarilo ani jedno?
@butterfly333 ďakujem za vysvetlenie. Aj ja si myslím, že to je z toho tá záha.
@sparkling ježiš ja sa s tebou tak teším. Tak hrozne ako by som ja bola na tvojom mieste. Až sa mi slzy spustili. Aši to budú tie hormóny. Ja už aj pri reklame revem 😂. Ale straaašne moc ti držím palce. 😃 Na intralipidy ta ešte neobjednala?
Ja som hneď písala doktorke, napíš jej ako máš pokračovať. Určite ťa pošle na intralipidy. Budeš to mať šikovno podchytené.
@m_o_n_c_a_k hej, uz som pisala. Ak budu dalsie testy pozitivne, tak idem na krv. Baby ale bojim sa. Ved digi bol negativny 🙁 ale tieto lady max su spolahlive a mam ich takych par s ciarkou.
@m_o_n_c_a_k vo stvrtok som objednana. Pytala som sa aj na intralipidy a vraj zatial pokracujeme medrolom. Dalsi postup podla vysledkov
@milakrasna dakujem ti ❤️❤️❤️🥰
@sparkling kedy si robila si ti? Možno je eešte skoro na digi
@butterfly333 dnes som robila. Z toho isteho mocu ako toe lady max testy
@butterfly333 no digi je 25tka. Ostatne mam 10tkove

Tak to si ozaj veľmi podobný prípad ako ja. Verím, že ti tiež sikovno klesnú tie cytokíny. Inak sa odporúča aj mimo ovulky tak každé 3 dní mat styk, lebo spermie prežijú aj par dni. A chcete pracovať na bábätku aj pred kontrolným odberom? Lebo ja som mala z toho dilemu a potom na druhý deň bac a nemusela som už nad ničím rozmýšľať.