icon

Embryotoxické cytokíny

tamiiik
25. apr 2018

Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?

m_o_n_c_a_k
16. jún 2020

@sparkling 😱 až teraz čítam.... To hádam nie, však tam bol duch. Tak čo to bolo? To nejako skoro. To mi je ľúto.

m_o_n_c_a_k
16. jún 2020

@butterfly333 skus si pozrieť čo je dobré na kyselinu. Dala si si už tabletku?

sparkling
16. jún 2020

@m_o_n_c_a_k dnes som podla ms 4+3 tt. To je moj zakliaty den. Vzdy, vzdy takto zacnem v tento den krvacat. Uz ma to tusim ani nevzrusuje

butterfly333
16. jún 2020

@m_o_n_c_a_k dala ráno doma no som v praci do 22h tak az doma si dám.

butterfly333
16. jún 2020

@sparkling 4+3? Veď nie si 12dpo už ti mešká?

sparkling
16. jún 2020

@butterfly333 ovulka bola posunuta. Ja mam standardne kratsi cyklus. Toto je len podla ms tych 4+3 tt - skor to myslim tak symbolicky, ze proste v tento den ked ratam podla ms tak vzdy zacnem krvacat. Vzdy. Na chlp

sparkling
16. jún 2020

@butterfly333
Dokonca 13 dpo, teraz som sa kukla do appky

butterfly333
16. jún 2020

@sparkling to ma veľmi mrzí a je to uz normálna ms?

m_o_n_c_a_k
16. jún 2020

@sparkling ja som mávala 4+3 ( tu boli dvojičky a druhe odišlo v ccav 8tt) a 4+6 a 4+3. Väčšinový tiež v tom 5 tt.

m_o_n_c_a_k
16. jún 2020

@butterfly333 tak keď dôjdeš domov tak šup s nou. Radšej si jeden plát šupni i do kabelky. Netráp sa tak radšej. Ešte aby to horšieho neprekĺzlo.

sparkling
16. jún 2020

@butterfly333
@m_o_n_c_a_k nie, zatial iba hneda krv. Este som si robila test, zas inu znacku a aj tam je duch. Mozno nestihol zabrst medrol 🤷🏼‍♀️ Inak ja uz neviem, ze co s tym

sparkling
16. jún 2020

@butterfly333 mna napadla Fatra. Ta by mohla na kyselinu pomoct

m_o_n_c_a_k
16. jún 2020

@sparkling no poviem ti pravdu, je mi hrozne teraz. Veru i do plaču z tohto. 😢. Drzkaj sa a tento mesiac môžete skúsiť znova. A ak máš aj hemato problém, niektoré baby viem, že pichajú už pomaly od ovulky. V niektorých prípadoch to ma zmysel iba tak. Lebo že v tehotenstve je už aj neskoro.

m_o_n_c_a_k
16. jún 2020

@sparkling tak uvidíš ešte. Nevešaj hlavu. Daj vedieť. Sme s tebou.

sparkling
16. jún 2020

@m_o_n_c_a_k dnes som hovorila s lekarom z CAR. Mam sa prist ukazat. Vies co, ved uvidim. Nelame ma to tolko, ako seriozna ciarka na teste... asi som uz imunna. Skusim este rano test. Neviem, ci si mam dat ascorutin alebo co vlastne... ci si vobec mam nieco davat. Uz ozaj nemam fantaziu

butterfly333
16. jún 2020

@m_o_n_c_a_k jasné hneď si dám doma. Ze ma to nenapadlo si ho vziať do práce od včera ma to páli ale hrozne

butterfly333
16. jún 2020

@sparkling dala som si hneď ako som prišla do práce bystrinku a nič.

butterfly333
16. jún 2020

@sparkling ten ascorutin si kľudne daj a daj si vit C vysoku dávku.

sparkling
16. jún 2020

@butterfly333 idem to rovno zhltnut. Inak baby co ste boli na iui, tak kolky den cyklu mam ist do CAR? Kedy sa zacina stimulovat???

sparkling
16. jún 2020

Mne dnes hovoril lekar, ze mam prist na 9-10 dc, a ze skusime. Tak ale to sa mi zda neskoro nejako.

butterfly333
16. jún 2020

@sparkling ja som bola 2x na IUI no dali mi letrozol ten som brala od 3dc.

sparkling
16. jún 2020

@butterfly333 tak zajtra volam na recepciu

milakrasna
16. jún 2020

@sparkling podľa mňa ten 10 dc ti skontroluje výšku sliznice a da injekciu na spustenie ovulácie & utrogestan.
To sa však iba domnievam... Pred KET sa to tak robí.
Nedávala si si nejaké hormóny tento mesiac? Hcg booster skresluje tehotenské testy napr. Nemohlo to byť biochemické?
Mrzí ma to ☹️

milakrasna
16. jún 2020

@sparkling i keď veľa žien je tehotnych a ma menštruáciu. Ideálne by bolo ísť na krv pre pokoj na duši ❤️

milakrasna
16. jún 2020

@m_o_n_c_a_k nie nám sa nedá prirodzene, manžel už nemá spermie. Mame zmrazené ⛄️

sparkling
16. jún 2020

@milakrasna ani len dufik ci utros som si nenasadila, lebo donedavna som si nebola tou ovulkou ista. On spominal aj clostyl a to mi teda nesedi s tym, ze mam prist az 10 dc... ale sedi to s tym, co si napisala ty. Len ten clostyll neviem, co s nim mal rozrobene 🤷🏼‍♀️ Na 10 dc je na clostyll neskoro

sparkling
16. jún 2020

@milakrasna co je hcg booster? Nic som nebrala. Okrem medrolu, nolpazy a ostatnych vitaminov co bolo treba k tomu.

luckamjar
16. jún 2020

@sparkling ja ti nechcem dávať nádeje, mám za sebou 4x potrat a viem že u žien ako my sú tie nádeje úplne o inom ale teda za mna môžem povedať, že ja som na začiatku každého tehotenstva zakrvácala, spinila asi deň dva a prestala. Vždy som myslela že sa rozbieha menzes. Ono to ešte nemusi byt koniec pokial to prejde. Držím moc palce 🤞

sparkling
16. jún 2020

@luckamjar velmi pekne dakujem za podporu, si zlata ❤️ Ale ja budem radsej prijemne prekvapena, ak by to vyslo, ako sklamana. Inak by som uz skoncila v cvokarni asi.

majoranka24
16. jún 2020

@butterfly333 Nemam. Vobec ziadny problem.